בכל מכונה היום יש את זה,פתרון אחר
יש מכונות כביסה שיש להם השהייה
דהיינו לפני שהולכים לישון מכוונים את המכונה שתתחיל לפעול בשעה שש
כך שהיא תסיים אחרי שעה שעה וחצי לצורך העניין
כך שהבגדים מכובסים על הבוקר ואפשר להוציא אותם לתלייה
קוראים לה -עוזרת ביתלא יודעת אם כתבו פה או שלא..
אבל אני ממש חולמת על מכונת כביסה שתמיין את הכביסה תכבס, תתלה/תייבש, תקפל יפה ותכניס לארונות..
בגדים שישנים כל הלילה במכונה לא תמיד מריחים טוב אחרי כביסה, בטח לא בקיץ.בכל מכונה היום יש את זה,
קוראים לזה טיימר
טיימר- את מחליטה באיזה שעה המכונה תסתיים, והיא כבר מחליטה לבד כמה שעות לפני זה להתחילבגדים שישנים כל הלילה במכונה לא תמיד מריחים טוב אחרי כביסה, בטח לא בקיץ.
מלכתחילה?[
טיימר- את מחליטה באיזה שעה המכונה תסתיים, והיא כבר מחליטה לבד כמה שעות לפני זה להתחיל
נכון את צודקת זה לא השהיה, זה תזמון.מלכתחילה?
אז זה לא נקרא השהיה, זה נקרא תזמון זה משהו אחר.
אני מדברת על השהיה, זה לרוב הורס בגדים ומוציא אותם עם ריח לא משהו.
לא!בכל מכונה היום יש את זה,
קוראים לזה טיימר
קוראים לה -עוזרת בית
לא קיים בכל המכונות אלא בחלק מהדיגיטליות (דהיינו עם צג)בכל מכונה היום יש את זה,
קוראים לזה טיימר
קוראים לה -עוזרת בית
גפרורים- גאונות!גפרורים שלא נשרפים עד הקצה (אבל אל תציעו לי מצת...)
נעליים עם ספידה המתאימה עצמה לרגל (לא מדרסים, אלא משהו דינמי. ולא שומרי זיכרון, כי הנעל הולכת תוך שבוע לפח)
פרסמו מלפני כמה שנים על שירותים במקומות ציבוריים שיוצא מהתקרה או משהו כזה) זרנוקי מים חזקים שמנקים אותםשירותים שאפשר לתכנן אותו כמה פעמים ביום שפשוט ינקה את עצמו, יוציא מברשות מהצדדים, אקנומיקה וישפשף....
פעם פעמיים בשבוע ננקה גם ידני ...
אוקי, אבל אני רוצה לא משו מורכב כ"כ שצריך לעשות בשבילו שיפוץ רציני.פרסמו מלפני כמה שנים על שירותים במקומות ציבוריים שיוצא מהתקרה או משהו כזה) זרנוקי מים חזקים שמנקים אותם
@אין מצב!שירותים שאפשר לתכנן אותו כמה פעמים ביום שפשוט ינקה את עצמו, יוציא מברשות מהצדדים, אקנומיקה וישפשף....
פעם פעמיים בשבוע ננקה גם ידני ...
ראיתי מישהי שעשתה מגש מתכת נשלף מעל התנור, והיא מניחה שם את התבנית הרותחת.שיהיה צ'יינג' בכספומט
שיהיה לי שולחן שיעמוד ליד התנור שעשוי מהחומר שהרצפה עשויה כדי שאני אוכל להניח עליו את העוגה כשהיא יוצאת מהתנור חמה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: