אפשר להבין לבד עם קצת מחשבה@לא מאוחר למה כועס?
מבינה את הכאב, אבל העולם לא נעצר,אפשר להבין לבד עם קצת מחשבה
העולם נעצר.מבינה את הכאב, אבל העולם לא נעצר,
ומותר גם לשתף דברים טובים.... בכל אופן היה היום חג,
עשית הכל אותו הדבר
בדיוק.עשית הכל אותו הדבר
ואץ החמאה המרת בחצי כוס שמן?
זילפתי עם צנטר של פחזניות, טפח יפה באפיה אבל נפל מהר מאוד אחרי האפיה,עם צנתר גדול יוצרים מגדלים קטנים
גם אני עשיתי את זה וזה פשוט תלוי במזל פעם זה יוצא לי מושלם, ופעם הכל צונח והולך לפח, אבל כשזה מצליח זה עד סוף,זילפתי עם צנטר של פחזניות, טפח יפה באפיה אבל נפל מהר מאוד אחרי האפיה,
אפיתי 20 דקות על 200 מעלות
מה הסיבה שזה נפל? ממש שטוח...
כנראה שהפנים עדיין לא לגמרי מוכן לכן צנח.זילפתי עם צנטר של פחזניות, טפח יפה באפיה אבל נפל מהר מאוד אחרי האפיה,
אפית עם שמן או מרגרינה?זילפתי עם צנטר של פחזניות, טפח יפה באפיה אבל נפל מהר מאוד אחרי האפיה,
ניסיתי גם וגם...אפית עם שמן או מרגרינה?
אולי המתכון..
אני מצליחה רק עם שמן (במתכון שלי יש קצת נוזלים)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: