עוגות/עוגיות פחזניות או לא להיות

בְּמוֹצָאֵי מְנוּחָה ... תַּרְאֵם נִסֶּיךָ עוֹשֶׂה גְדוֹלוֹת ... לִשְׁמֹעַ אֶל הָרִנָּה וְאֶל הַתְּפִלָּה

מִזְמוֹר לְתוֹדָה הָרִיעוּ לַיי כָּל הָאָרֶץ: עִבְדוּ אֶת יי בְּשִׂמְחָה בֹּאוּ לְפָנָיו בִּרְנָנָה: דְּעוּ כִּי יי הוּא אֱלֹהִים הוּא עָשָׂנוּ (ולא) וְלוֹ אֲנַחְנוּ עַמּוֹ וְצֹאן מַרְעִיתוֹ: בֹּאוּ שְׁעָרָיו בְּתוֹדָה חֲצֵרֹתָיו בִּתְהִלָּה הוֹדוּ לוֹ בָּרְכוּ שְׁמוֹ: כִּי טוֹב יְהוָֹה לְעוֹלָם חַסְדּוֹ וְעַד דֹּר וָדֹר אֱמוּנָתוֹ:

מאורגנת

משתמש מקצוען
פרסום וקופי
המילוי הוא מלמטה. מנקבים חור בעזרת צנתר בתחתית הפחזנית וממלאים
את זה אני יודעת
רק העיגול נראה לי קטן מדי למילוי
כיוון שראיתי את התמונה של הפחזניות המעוטרות (מדהימות ביופיין)
מעניין אותי אם בנוסף לעיטור היא ממלאה בנוסף את הפחזנית עצמה
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
איזה עיגול?
הטבעת?
חוצים וממלאים
הפחזניות המעוטרות מנוקבות בתחתיתן וכיון שפחזנית אפויה נעשית חלולה יש די והותר חלל למילוי.
 

bracha

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
אין על המתכון של ברוכי!!!

וזה פוסט מיוחד לאקלרים (אותו מתכון)

מתכון מעולה.
תמיד תמיד מצליח.
אני מכינה אותו המון!!!!! גם למלוח וגם למתוק.

ואף פעם לא התפשל.

היא מסבירה שם בדיוק מה וכמה ואיך.
מומלץ בחום.
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
2 כוסות + 2 כפות מדידה
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
אין לי הרשאה לחכמת אבל טוב שהבאת קישור לתועלת כולם.
 

פלמינגו.

משתמש מקצוען
כשהכנתי אותם עשיתי במשך כמה שבועות ותמיד יצא מעולה
בערב שבועות ניסתי שוב אחרי הרבה זמן שלא הכנתי ויצא על הפנים
לוי'דעת למה :(
 

תכשיט

משתמש מקצוען
פרסום וקופי
ממליצה על קרם פטיסייר של גד.
טעים וברמה גבוה, לטעמי.
 

CooKiss

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
@CooKiss אשמח לדעת מאיפה קנית את תבנית חצאי הכדורים ובאיזה קוטר כל עיגול.
אני קונה בשיווק ישיר. ברחוב נפחא בבני ברק.
לרוב אני מקפיאה בקטנים שהם 2.5 ס"מ.
בדיוק הערב הקפאתי קצת יותר גדולים 4 ס"מ.

20200602_224032.jpg
 

קבצים מצורפים

  • 20200602_224052.jpg
    20200602_224052.jpg
    1.3 MB · צפיות: 93

אום

משתמש מקצוען
אני קונה בשיווק ישיר. ברחוב נפחא בבני ברק.
לרוב אני מקפיאה בקטנים שהם 2.5 ס"מ.
בדיוק הערב הקפאתי קצת יותר גדולים 4 ס"מ.
וואו, תודה על הרעיון..
ננסה

המשטח סיליקון מתחת הפחזניות הוא רשת?
זה משאיר דוגמת קוביות מתחת לפחזניות?
אני מחפשת כבר הרבה זמן משטח כזה שיעשה דוגמת קוביות מתחת עוגיות. קניתי משהו כזה בעלי אקספרס שלא הביא לתוצאה הרצויה
 

CooKiss

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
וואו, תודה על הרעיון..
ננסה

המשטח סיליקון מתחת הפחזניות הוא רשת?
זה משאיר דוגמת קוביות מתחת לפחזניות?
אני מחפשת כבר הרבה זמן משטח כזה שיעשה דוגמת קוביות מתחת עוגיות. קניתי משהו כזה בעלי אקספרס שלא הביא לתוצאה הרצויה
כן.
זה נקרא משטח סילפאט, יש מצב שגם את זה יש בשיווק ישיר
 

מטאלי

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים

אתמול הכנתי את אלו עם הילדים יצאו מהממים!

20200604_002314.jpg
20200604_001400.jpg
 

שריתאליז

משתמש מקצוען
אני עושה הרבה פחזניות.
יש לי מתכונים רבים שניסיתי מכל מיני סדנאות ושפים בעלי שם כמו קרן קדוש שנקראת אלופת הבצק רבוך.
ותמיד אני חוזרת למתכון אחד.
תחפשי פחזניות שו של אלון שבו. תמיד מצליחות.
צפה בקובץ המצורף 662583צפה בקובץ המצורף 662582
מהי הפחזניה העגולה?
 

ממלמלת

משתמש סופר מקצוען
הפקות ואירועים
המשתמש נחסם
שירה באם עוד לא עשית... ולתועלת כולן
מניסיוני-
1, לקחת בחשבון שיתכן ויתפשל... פחזניות הן עם מפונק שלא תמיד מקשיב בקולנו
2. להיצמד להוראות. זה לא מתכון למשחקים. בכלל.
3. לנסות שוב.
 

veredb

עיצוב ועריכה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
יש לי מתכון מעולה של יוכבד אלקסלסי
ממש דומה למה שהעלו פה ועל בסיס שמן
ניסיתי הרבה פעמים ולא הצלחתי למרות שפעלתי בדיוק לפי ההנחיות והבצק היה נראה לי טוב. בסוף הבנתי שהתנור שלי לא מספיק חזק אז אני פשוט מגביהה את החום ובודקת מדי פעם דרך הזכוכית עד שנראה לי שזה אפוי כמו שצריך
ולמתכון כמו שאני זוכרת אותו ויוצא לי מוצלח:
3 כוסות חד פעמי מים
1.5 כוסות שמן
כף גדושה סוכר
קמצוץ מלח
להרתיח הכל עד שיבעבע
להנמיך את האש ולהוסיף
3 כוסות חד פעמי קמח
לערבב הכל יחד עד שהמים נבלעים בקמח וכל העיסה הופכת לרביחה בגוון קרם. להשאיר על אש נמוכה עוד חצי דקה שיתייבש טוב ולצנן מעט. אח"כ להעביר למעבד מזון ובהדרגה להוסיף ביצה אחרי ביצה כך בסה"כ 6 ביצים מדיום או 5 לארג'
להעביר לשקית זילוף עם פיה די רחבה ולזלף על תבנית עם נייר אפיה . את הנייר מדביקים מלמטה עם טיפה עיסה ב4 קצוות של התבנית ומעל הנייר
להכניס לתנור שחומם מראש בעיקרון ל180 מעלות אבל אני עושה 220 בתנור שלי. במקור זה 40 דקות ואני עושה בערך חצי שעה אולי טיפה יותר.מתאים למילוי מתוק ומלוח ויוצא מאוד טעים וקליל. סליחה אם לא דייקתי ב100% למתכון המקורי אבל כך אני עושה כל שבת ויוצא מעולה
IMG-20200723-WA0002~2.jpg
IMG-20200723-WA0000~2.jpg
 
נערך לאחרונה ב:

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


קהילת פרוג מודה לקב"ה יחד עם כלל ישראל על חיסולו של רב המרצחים מלבנון

בְּמוֹצָאֵי מְנוּחָה ... תַּרְאֵם נִסֶּיךָ עוֹשֶׂה גְדוֹלוֹת ... לִשְׁמֹעַ אֶל הָרִנָּה וְאֶל הַתְּפִלָּה

א מִזְמוֹר לְתוֹדָה הָרִיעוּ לַיי כָּל הָאָרֶץ:ב עִבְדוּ אֶת יי בְּשִׂמְחָה בֹּאוּ לְפָנָיו בִּרְנָנָה:ג דְּעוּ כִּי יי הוּא אֱלֹהִים הוּא עָשָׂנוּ (ולא) וְלוֹ אֲנַחְנוּ עַמּוֹ וְצֹאן מַרְעִיתוֹ:ד בֹּאוּ שְׁעָרָיו בְּתוֹדָה חֲצֵרֹתָיו בִּתְהִלָּה הוֹדוּ לוֹ בָּרְכוּ שְׁמוֹ:ה כִּי טוֹב יְהוָֹה לְעוֹלָם חַסְדּוֹ וְעַד דֹּר וָדֹר אֱמוּנָתוֹ:
נקרא  16  פעמים

אתגר AI

תחל שנה וברכותיה • אתגר 117

לוח מודעות

למעלה