ערב חג הוא זמן כל כך רגוע ופנוי. הכי הגיוני ומתאים לביצוע נסיונות קולינריים...
אז החלטתי לממש את האשכול הישן ההוא, לזרוק את הפחד ולהכין פחזניות.
ניסוי מס' 1 - פחזניות שו של אלון שבו.
את הקראמבל החלטתי להמיר לקראמבל פיסטוק.
הקפדתי ומדדתי וזילפתי גם פסים וגם עגולות עם קראמבל ואפיתי ויצאו פחזניות לא רעות מהתנור.
או ככה לפחות חשבתי.
אחרי שהן הצטננו גיליתי לתדהמתי שהעגולות הפכו פיתות פריכות עם תוך לא מבושל. לאקליירים שלום.
החזרתי באנחה לתנור והן נתבשלו והיו טעימות מאד אך קומתן נשארה שפופה.
ניסוי מספר 2 - פחזניות של רות אופק.
בצק עם יחסים מעט שונים וכמויות גדולות יותר.
חלק עם קראמבל מהמתכון הקודם כי אני עקשנית וחלק לא.
הפחזניות עלו וגבהו ותפחו ולא צנחו ולו במעט אך נסדקו והיו מעט מגושמות.
בסיבוב הבא זילפתי קטן יותר.
מסקנות, הרהורים ותמונות פישולים במוצאי החג
בינתיים קבלו תמונות:
אקלייר במילוי דיפלומט וניל וציפוי גנאש.
אקלייר במילוי דיפלומט וניל.
פחזנית שו (העגולה) בציפוי קראמבל פיסטוק ובמלית פטיסייר פיסטוק.
הטעם גן עדן.
אז החלטתי לממש את האשכול הישן ההוא, לזרוק את הפחד ולהכין פחזניות.
ניסוי מס' 1 - פחזניות שו של אלון שבו.
פחזניות שו צבעוניות | שף קונדיטור אלון שבו
30 יחידות קרמבל 90 גרם קמח 90 גרם סוכר לבן 70 גרם חמאה קרה בצק רבוך 125 גרם חלב 125 גרם מים 100 גרם חמאה 15 גרם סוכר 5 גרם מלח 150 קמח 200 גרם ביצים קרם פטיסייר 500 מ”ל חלב 1/2 מקל וניל 100 גר’ חלמון 100 גר’ סוכר 55 גר’ קורנפלור 100 […]
www.alonshabo.co.il
הקפדתי ומדדתי וזילפתי גם פסים וגם עגולות עם קראמבל ואפיתי ויצאו פחזניות לא רעות מהתנור.
או ככה לפחות חשבתי.
אחרי שהן הצטננו גיליתי לתדהמתי שהעגולות הפכו פיתות פריכות עם תוך לא מבושל. לאקליירים שלום.
החזרתי באנחה לתנור והן נתבשלו והיו טעימות מאד אך קומתן נשארה שפופה.
ניסוי מספר 2 - פחזניות של רות אופק.
פחזניות - המדריך המלא להכנת פחזניות מושלמות שתמיד מצליחות
תמיד רציתם להכין פחזניות מושלמות ולא הצליח לכם? קבלו את המדריך המלא להכנת פחזניות עם כל הטיפים ומתכון מדוייק שתמיד מצליח.
happykitchen.co.il
חלק עם קראמבל מהמתכון הקודם כי אני עקשנית וחלק לא.
הפחזניות עלו וגבהו ותפחו ולא צנחו ולו במעט אך נסדקו והיו מעט מגושמות.
בסיבוב הבא זילפתי קטן יותר.
מסקנות, הרהורים ותמונות פישולים במוצאי החג
בינתיים קבלו תמונות:
אקלייר במילוי דיפלומט וניל וציפוי גנאש.
אקלייר במילוי דיפלומט וניל.
פחזנית שו (העגולה) בציפוי קראמבל פיסטוק ובמלית פטיסייר פיסטוק.
הטעם גן עדן.