נכתב ע"י חכמיהרזים;n4975039:מה אתם אומרים על חדרה
האם יש פה מישהו שיכול להמליץ או לשלול את הרעיון לנפוש השנה בחדרה
אם יש שם איזור חרדי על כל המשתמע או חלקית
האם יש חוף ים נעים
איך אפשר לשמוע על דירות להשכרה או לחילופין להחלפה בדירה נאה ומרווחת בירושלים
תודה לכל המגיבים
נכתב ע"י גלידלה;n4975454:דירה להשכרה בקרית צאנז נתניה.
דירה נקיה מאוד.
3 חדרים 4 מזגנים.
0527154995
נכתב ע"י שמש;n4975359:כל הדירות כאן להשכרה, מה עם אלו שמעוניינים בהחלפה?? מחפשים משהו מהצפון שמעוניין להחליף איתנו דירה, בירושלים. מהממת, נוחה ומפנקת. מיקום מרכזי מאד.
נכתב ע"י שושנה ריזל;n4974580:יש נוף?
אפשר תמונות?
נכתב ע"י שמש;n4975622:מסכימה איתך. אשכול להחלפה בנפרד יכול להיות רעיון מעולה. יש כאלו שרוצים להחליף , לא להשכיר ולשכור.
נכתב ע"י avi11;n4967612:אולי זה נשמע מצחיק מה שאני מחפש אבל בכל אופן.
אנחנו מעונינים לצאת כל המשפחה המורחבת [שזה אומר 16 מבוגרים ועוד 15 ילדים בערך] בבין הזמנים.
אנחנו לא מחפשים דירת פאר ולא מחפשים עיר נופש אלא סה"כ דירה גדולה [לכאורה בית] באיזור ירושלים ממוזגת עם חצר שנוכל קצת לשחק כדור לעשות מנגל ולהיות כל המשפחה יחד.
ההקדמה הזאת הייתה רק בשביל להסביר שפשוט אנחנו לא רוצים לשלם יותר מדאי אלא סכום כזה שמשפחה שבכל מקרה יוצאת מהדירה לנופש בעצמם ויש להם דירה מתאימה ורוצים להשכיר את הדירה שלהם במחיר נורמלי לילה או שתיים.
אשמח לקבל הצעות.
נכתב ע"י שפריץ;n4969497:מתחם ובו ארבעה צימרים במרכז העיר העתיקה בצפת.
נקיים, נעימים ובאוירה אותנטית.
צמוד לרחוב ירושלים, לרחוב האר"י ולכל בתי הכנסת. חמש דקות מהתחנה המרכזית. המיקום הכי טוב שיש.
כל צימר בגודל שונה, ככלל, בצימר הקטן יש שתי מיטות ועריסה, ובגדולים יותר. אפשר גם לחבר שני צימרים על ידי דלת.
0527122959
אז יכול ליהיות שזה לא מתאים אין משהוא מבטיחנכתב ע"י OR_Design;n4976330:אני מתלבטת אם כדאי לי להשכיר את הדירה שלי,
דווקא האזור טוב למטיילים וכו' ויש מישהי ששאלה אותי
אבל אני פוחדת איך אני יודעת אם לא יהרסו לי דברים בבית,
אם זה מישהי כמוני שאחראית מאאאד , תשמור על הכל , רהיטים , קירות , משחקים של הילדים (זה מאאאד חשוב) אז לא אכפת לי,
אבל יש לכם רעיון איך אני יכולה לוודא שהאמא שבאמת מצהירה שהבית שהיא מחזירה זה כאילו שהיא לא ביקרה שם, היא אמיתית?
אני מעדיפה לא להרוויח כסף ולהצטער אח"כ. אשמח לשמוע מהניסיון שלכם כמשכירים
נכתב ע"י nori;n4974561:דופלקס יפהפה בטלזסטון!
7 מיטות, מרפסת גג מדהימה לנוף עם בריכה ענקית, מאווררת ממוזגת.
הנאה מובטחת!
לתמונות ופרטים נוספים נא להשאיר כתובת מייל באישי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: