אין לי מה להתווכח.... אני מקצוע הזה כבר הרבה שנים, בניתי יותר ממאה תוכנות, אולי יותר מ200... וב"ה כל הזמן אני מתקן מחשבים להרבה אנשים, ויש לי בבעלותי חנות מחשבים ב"ה.
אני מכיר את הנושא בע"פ על בוריו ב"ה, ומה שאני אומר זה ללא סחף וללא גוזמא, אני אומר מה שאני יודע בבירור לא פחות ולא יותר.
לידיעתך אני מכיר פחות או יותר מה אמור לעלות בכל מערכת וינדוס, מה אמור להיות פעיל, וכל הדברים של המערכת פחות או יותר.
את מה שכל תוכנה כזו עושה אני יודע בע"פ, מפני שחקרתי את זה לעומק, ואני יודע כל מה שפעיל בגלל זה וכל מה שעולה ברגיסטרי, ואם היה לי פנאי הייתי כותב ספר ח' חלקים להוכיח את צדקת דבריי במאות הוכחות, אלא שאין לי פנאי זמן וכח לזה, אם זה היה ד"ת הייתי טורח לזה, אך זה לא, אז השומע ישמע והחדל יחדל.
מי שיש לו שאלות ספציפיות אשמח לענות, אך קוספירציות להכחיש את הידוע - לא מתקבל על הדעת.
----------------------------
לגבי השאלות הספציפיות ששאלת:
א. הם כן גונבים וזה רשמי, היו על כך כתבות בהרבה מקומות, זה נחקר באתרים גדולים בעולם, וזה הוכח למעלה מכל ספק, וכל מי שקצת מבין במחשבים ותוכנות ועוקב אחרי היישומים הנ"ל רואה את זה מול העינים ללא ספק.
ב. הם שואלים טיפה מן הים, את רוב השאלות הם לא שואלים, וכפי שכתבתי, הם מתקינים יותר מ-10/15 תוכנות ללא שאלות כלל, ואת כמעט כולם לא רואים בכלל מפני שזה רק ברקע בהסתר, ורק אם אתה מכיר היטב את מה שאמור לרוץ ברקע וכל זה, ואתה מכיר את זה מקרוב, אתה יכול לתפוס את זה,, ולדאבוני ראיתי את זה כבר כ"כ הרבה פעמים, ואצלי זה פשוט ככף ידי, ואני יכול גם לכתוב לך רשימות שמות של יישומים כאלה, ומן הסתם יש יותר...
ג.
1. את רוב הדברים לא ניתן לנטרל, לידיעתך, באופן רשמי ניתן לרשום את העלייה הארוטומטית בכמה מקומות, בתור התחלה ב5 מקומות, ויש יותר על ידי קומבינציות של הסתרה עמוקה ביותר, בס"ד כבר פיתחתי כמה חסימות אינטרנט כאלה שעולים בהסתרה ולא רשומים בכלל בשום מקום, רק בתתי רישומי מערכת מוגזמים.
2. גם כאשר עולים על כך ומנטרלים את זה זה חוזר מיד, וגם אם ינטרלו את זה 100 פעם זה חוזר מיד, מפני שיש טיימר בתוכנה שנועלת את עצמה על הרישום, ובודקת כל רגע אם הרישום נוטרל ורושמת בחזרה, זה גם מה שאני עושה בחסימות שלי, וזה מה שראיתי במחשבים שהתקינו את הנ"ל.
אז בהצלחה רבה בעבודת ה' יתברך! תמשיך לחיות בפנטזיות, רק אני ממליץ לך לקנות משחב מאד חזק שיעמוד בכל הכורה משאבים הללו, וגם תשמור על החומר שלך בדפים רשומים בכתב יד עם ארון של קלסרים... ממילא רוב האנשים חיים את ימיהם בלי לדעת מה קורה במחשבם, ואתה אחד מהם.