דוקא זוכוכית?יש למישהו מידע איפה אפשר לקנות השנה בקבוק זכוכית למילוי חלב/מיץ במחיר שפוי?
מחפשת בגודל 330 מ"ל, 250 קטן לי מדי, 500 אפשרי אם לא יעלה יקר...
תודה רבה!
אולי אפשר להצטרף להזמנה גם אני מחפשת אני צריכה בערך 100זכוכית בד"כ יותר יפה ומכובד.
מצאתי ב1.5 ש"ח, אבל מינימום הזמנה 500 ש"ח
יש לך תמונהלילד בן שנה- אני חיפשתי לחיפושית ועשיתי משלוח מנות בצבעי אדום שחור, יצא מדהים!
אני עשיתי שנה אחת מפיצי ריח בצורת גלידה יש גם ג'לי בצורת גלידה ועיצוב יפהיש למישהו רעיון למשלוח מנות לגננות/מטפלות + מכתב תואם לנושא גלידה?
מתאים תחפושת גלידה לילד בן שנה וחצי???
איך מבצעים?
איזה מידה הכבשה השחורה? בכמה?להשכרה בירושלים תחפושות כבשה מיוחדות:
צפה בקובץ המצורף 1319434
חריף אש..יש למישהי רעיון מה לתת משלוח מנות לתחפושת של סמי הכבאי
יותר ממאה אשמח לרעיונות
זה הולך במכירה של מארזים - 64 בקבוקים במארז.אולי אפשר להצטרף להזמנה גם אני מחפשת אני צריכה בערך 100
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: