אני בישלתי ביצים קשות והדבקתי עם דבק חם לתחפושת כפריה, היה מושלםאיפה אפשר להשיג בירושלים ביצים לא אמיתי בשביל תחפושת חיפשתי בכמה חניות ולא ראיתי אשמח שתעזרו לי
אפשר לקבל תמונות של התחפושת במייל?להשכרה תחפושת של רועת אווזים מהממת, 4 תחפושות לגילאי 3,4,5,5.5
התחפושת כוללת שמלה, גרביים ,סרט לראש וכמובן אווז
באזור אשדוד או בני ברק בעלות של 50 ש"ח
לפרטים 0527621775
את התחפושת אני צריכה לכמה ימים וביצים שהם כמה ימים בלי מקרר מתקלקל וחוץ מזה זה מתקלף ונשבר הביצהאני בישלתי ביצים קשות והדבקתי עם דבק חם לתחפושת כפריה, היה מושלם
מה המייל שלך?אפשר לקבל תמונות של התחפושת במייל?
אני בישלתי פעמיים סה"כ 3 ביצים לסל למסיבה ולפורים עצמו , את התחתית פוצצתי בניירות לבנים , מעל הנחתי את הביצים שהיופי היה שהן קצת נסדקו, את הסל באמת בליל פורים הכנסתי למקרר, אבל בגדול היה ממש בסדר ,את התחפושת אני צריכה לכמה ימים וביצים שהם כמה ימים בלי מקרר מתקלקל וחוץ מזה זה מתקלף ונשבר הביצה
אגב אשמח לראות תמונה
יש כל מיני מאכלים כפריים.רעיון למשלוח מנות בנושא עיירה\ כפר
צריכה קסקט לילד עיירה
תחפושת כפריות מאלפות - כל אחת 120 ש"ח גיל 9-10 ו 7 בערך
וכפרי - גנן מדהים 100 ש"ח גיל 5 בערך
להשכרה
יחד 300 ש"ח
0527
???תחפושת קוזק לילד בן 10 למי יש???
יש לי מוכרת גלידה ממהמת אם את רוצה 0504197070מחפשת בדחיפות
תחפושת לילדה בת 10
תחפושת מקורית ויפה
למכירה / השכרה
אשמח לקנות ממך את התחפושת, איך אפשר ליצור קשר?אם את רוצה יש לי בננה חדשה מתוקה (הגיעה אחרי פורים שנה שעברה) שמונים ש"ח בני ברק
כמו שרשמתי זה לגילאי שנה פלוס מינוס והמחיר 80 ש"ח (חדש לגמרי וככה זה עלה לי כולל המשלוח)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: