Rachel1234
משתמש חדש
רלוונטי? מה המספר/מייל שלך?אם את רוצה יש לי בננה חדשה מתוקה (הגיעה אחרי פורים שנה שעברה) שמונים ש"ח בני ברק
כמו שרשמתי זה לגילאי שנה פלוס מינוס והמחיר 80 ש"ח (חדש לגמרי וככה זה עלה לי כולל המשלוח)
רלוונטי? מה המספר/מייל שלך?אם את רוצה יש לי בננה חדשה מתוקה (הגיעה אחרי פורים שנה שעברה) שמונים ש"ח בני ברק
כמו שרשמתי זה לגילאי שנה פלוס מינוס והמחיר 80 ש"ח (חדש לגמרי וככה זה עלה לי כולל המשלוח)
אוי אני לא כזו חריפה, שאלתי ברצינות ולא הבנתי את התשובהכי מן הסתם השתמשתי בו...
כנראה שלא הבנתי את השאלה.אוי אני לא כזו חריפה, שאלתי ברצינות ולא הבנתי את התשובה
מידה 4 קטן לילדהיש לי מידה 4 ,
מעזרה ואחווה למכירה ב80 שקל בלבד
יפה מאוד
בכמה?מוכרת תחפושת של כלה מידה 8
הזמנתי וטעיתי במידה
מאיפה הזמנת? אני צריכה מידה 5 יש מצב שיגיע אלי עד לפורים? יש לך קישור?מוכרת תחפושת של כלה מידה 8
הזמנתי וטעיתי במידה
אם מצאת נעליים אשמח לשמועמחפשת נעליים להולנדית
וגם כובע...
אשמח לקנות או להשכיר
או שתביאי מיל ואשלח לך או שתחפשי בשרשור הזה בעמוד 90 תראי שם את התמונותיש לך אפשרות לשלוח לי תמונות?
אפשר קישור ?אגב,
ראיתי עכשיו את השמלה הזאת בשייין
בשמחהמאיפה הזמנת? אני צריכה מידה 5 יש מצב שיגיע אלי עד לפורים? יש לך קישור?
יש לי כלה מושקעת בתפירה אישיתמחפשת שמלת כלה יפה ומושקעת לילדה בת 5 בירושלים
איך עשית משלוח מהיר בעלי אקספרס ניסיתי הבוקר לשלם על משלוח מהיר ולא הצלחתי או שלא לחצתי במקום הנכון...אפשר תמונה של השני?
יש לך תחפושת מוכנה לחלבן? יש לך השראה?
אני רוצה לעשות לו משהו לאופניים מאחורה
בכמה את מוכרת?מוכרת תחפושת של כלה מידה 8
הזמנתי וטעיתי במידה
אני מעונינת בתחפושות(אם תפוס אז אפילו לשנה הבאה)אפשר את הפלאפון שלך?תחפושות של 2 אסקימוסים ודוב קוטב אחד להשכרה.
אסקימוסים לגלאי 8.5, 7
דוב הקוטב לגיל 3
בירושלים
אסקימוסים כל אחד ב-70, דב הקוטב ב 50,
עדיפות למי שיקח את שלושתם יחד
משמר המלכה
3 חיילים לגילאי 7.5, 6 ו 2
כל אחד ב 65
עדיפות למי שיקח את שלושתם
בירושלים
התחפושות תפורות. עבודת יד. הכל.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: