היא כתבה לי שזה לא תחפושת שלה אלא של לקוחות שלה אז אם מי שעשה את זה יכול לעלות ולרשום איך, או מישהו אחר שיודע איך לבצע את זה אשמח מאוד לשמוע, פחות משנה לי מי אלא משנה לי שהתוצאה כמובן תראה יפה ואוטנטית כמו בתמונה
היא כתבה לי שזה לא תחפושת שלה אלא של לקוחות שלה אז אם מי שעשה את זה יכול לעלות ולרשום איך, או מישהו אחר שיודע איך לבצע את זה אשמח מאוד לשמוע, פחות משנה לי מי אלא משנה לי שהתוצאה כמובן תראה יפה ואוטנטית כמו בתמונה
היא הכינה עבור הלקוחה שלה...היא כתבה לי שזה לא תחפושת שלה אלא של לקוחות שלה אז אם מי שעשה את זה יכול לעלות ולרשום איך, או מישהו אחר שיודע איך לבצע את זה אשמח מאוד לשמוע, פחות משנה לי מי אלא משנה לי שהתוצאה כמובן תראה יפה ואוטנטית כמו בתמונה
התמונה חסומה לי, את יכולה לשלוח לי למייל?יורדת במחיר ל200
אני עשיתי את זה
צפה בקובץ המצורף 1279439
בחנות בביתר יש כרגע רק מידה 4, שזה גיל 3 בערך...באתר או בחנות פיזית?
יש לך אפשרות לשלוח לי תמונות?יש לי סט 2 שמלות מהממות בדיוק במידות שאת צריכה במחיר מצוין. הקטנה עם כובע ולגדולה תשימי כתר יפה
מענין אותך?
לא נראה ליכמה גדול?
מחפשת לקנות כזה לילדה בת שלוש , נראה לך רלוונטי?
משכירה ב80 שח כולל הכל אם זה עדיין רלוונטי תתקשרי ל0504128820אני רואה שיש לך גם מלחית בת כמה הילדה שבתמונה?
את משכירה גם את התחפושת של הבת?
בכמה?
איך אפשר ליצור אתך קשר?
עדיין רלוונטי?אפשר לראות תמונה?
עדיין רלוונטי? אם כן תתקשרי אלי ואשלח לך 0504128820אפשר לראות תמונה?
משכירה אותםוואו איזה מדהים
את מוכרת אותם?
בכמה?
אני משכירה את זה לא מוכרת...יש משהיא שקונה את זה?
אשמח לקנות, בכמה את מוכרת?
אני צריכה את של גיל שנה
אפשר את הקישור?@ביצועיסטית התכוונת לזה?צפה בקובץ המצורף 1314567
אין לי מושג
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: