להלביש את הגרביים הצהובות על קרוקסיםאשמח לרעיונות איך הייתם עושים את הרגליים הצהובות השמנמנות של מיקי מאוס, איך אפשר לעשות את זה כזה אליפסה שמנה כזאת ואיך בדיוק עם גרב וכד
תודה רבה!
להלביש את הגרביים הצהובות על קרוקסיםאשמח לרעיונות איך הייתם עושים את הרגליים הצהובות השמנמנות של מיקי מאוס, איך אפשר לעשות את זה כזה אליפסה שמנה כזאת ואיך בדיוק עם גרב וכד
תודה רבה!
זה יראה אמיתי כזה? ניסית? זה תינוק בן פחות משנה, יראו שיש נעל מתחת, אני רוצה לקנות גרב יותר גדולה מהרגל של התינוק ולמלאות אותה איכשהולהלביש את הגרביים הצהובות על קרוקסים
אף אחת?זה יראה אמיתי כזה? ניסית? זה תינוק בן פחות משנה, יראו שיש נעל מתחת, אני רוצה לקנות גרב יותר גדולה מהרגל של התינוק ולמלאות אותה איכשהו
יש מצב לעשות משהו שיראה ככה?
צפה בקובץ המצורף 1330116
תקני גרביים צהובות, תמלאי אותן באורלון או כל מילוי אחר,אף אחת?
איפה אפשר לקנות כמות קטנה? בבני ברקמלאי אותן באורלון
אני אשמחלי יש אוברול לבן שמודפס עלין סוכר בכמות גבוה אם יעזור לך
יש לי גם, לא אוברול, אלא כמו סרפן כזה, חולצה ארוכה...(בלי שרוולים)אני אשמח
לאיזה גיל ?
ומהיכן את בארץ?
מתאים לגיל שנה וחצי- שנתייםיש לי גם, לא אוברול, אלא כמו סרפן כזה, חולצה ארוכה...(בלי שרוולים)
במודיעין עילית
יש לך דרך לשלוח לירושלים ?יש לי גם, לא אוברול, אלא כמו סרפן כזה, חולצה ארוכה...(בלי שרוולים)
במודיעין עילית
אשמח לראות תמונהיש לי גם, לא אוברול, אלא כמו סרפן כזה, חולצה ארוכה...(בלי שרוולים)
במודיעין עילית
@אנווווניעזרה גדולה !!! הבן שלי בן 15 מאוד רוצה קפוטה של חסידים.
מי שיש לתת/למכור.. אודה מאוד. אשמח על כל מידע 052/7681070
החולצות להורים רלוונטיות?מוכרת תחפושת מיקימאוס סרוגה מהממת!
היא כוללת בגד גוף- גופיה שחורה, גרביונים שחורות, מכנס תחתון סרוג , כובע סרוג ונעליים סרוגות,
להורים יש 2 חולצות וקשתות תואמות
צפה בקובץ המצורף 1319721
כל התחפושת הזו רלוונטיתהחולצות להורים רלוונטיות?
כמה את רוצה על זה?השכרה?כל התחפושת הזו רלוונטית
האמת שדי רציתי הכל ביחד,
אבל אם אף אחד לא יקח הכל אז סבבה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: