מעונינת איך אפשר ליצור קשר?
מעונינת איך אפשר ליצור קשר?
4.5 לא יעזור לה... היא מחפשת לגיל 10.מעונינת איך אפשר ליצור קשר?
לא הבנתי אני מעונינת לקנות מה פירוש לגיל 104.5 לא יעזור לה... היא מחפשת לגיל 10.
אני קניתי בזול סטוקמחפשת איפה אפשר לקנות בזול חגורת כלי עבודה לתחפושת בנאים
בירושלים
את יכולה להלביש אותה בשמלה אדומה עם נעליים אדומות וגרביים לבנות - זה יוצא ממש מתוקיש למשהו תחפושת בסגנון של מתיקות בכמות גבוהה ?
או של סוכר סוכריה וכדומה
לגיל חצי שנה - שנה
או שנתיים
תודה
לי יש אוברול לבן שמודפס עלין סוכר בכמות גבוה אם יעזור לךיש למשהו תחפושת בסגנון של מתיקות בכמות גבוהה ?
או של סוכר סוכריה וכדומה
לגיל חצי שנה - שנה
או שנתיים
תודה
לי יש שחור רלוונטי בשבילך?יש למישהוא נעלי עקב לילדה, מידה 30?
לא משנה הצבע
אשמח לתגובה מהירה
תודה
מתעניינת גם, יש לך כבר רעיון? כוון?צלמת ניו בורן
מישהי עשתה דבר כזה
עדיין רלוונטי, אם כן צרי קשר 0527654046 תודה!!!למכירה תחפושות קונדיטורית ושוקוליטרית מושקעות מאוד!
כולל ויטרינה, סינר וכובע תואם.
100 ש"ח לאחד (עדיפות לשתיהם)
במודיעין עילית
לא רלוונטיעדיין רלוונטי, אם כן צרי קשר 0527654046 תודה!!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: