גם לי אמרו דבר כזה על אלרגיות, לא על ציליאק..גם לי זה היה נשמע מוזר
אבל הוא אמר לי בכל תוקף שיודע מי זה ,
זה?למי שכתבה לגבי הכשרות של קמח קונדיטור.
הקמח מאושר ע"י הבד"ץ עד"ח.
לגבי עוגות מעוצבות לל"ג, אשמח לעזור.
תפני אלי בפרטי
יש נסטלה בשם GO FREE לדעתי ממש טעים. יש רגיל ויש דבש ובוטנים וב-ברכל במודיעין עילית המחיר סביר ביותר (10.90)מי יודע ?
היכן אפשר להשיג קורנפלקס -קרוב לטעם רגיל ,לל"ג ?
בעבר קניתי כמות אצל אחד שעשה מכירה פרטית בבית,
ולאחרונה אמר שנגמר ,ולא יהיה אצלו עוד.
האם יש מישהוא שיכול לעזור בענין ?
באושר עד זה 9.90 לעומת שערי רווחה שזה 7.90פסטה של ברילה- באושר עד ביש חסד
הפסטה של ברילה ככל הידוע מאושר ע"י העדה"ח.גם הפסטה של ברילה כנראה.
גם אנחנו לא אוכלים בעלז, ובדקנו (אצל הגר"ח כץ שליט"א מחיפה, גם מומחה כשרות וגם יר"ש) ואישר שזה בסדר.הבעיה היא שהקמח קונדיטור הזול הוא בהכשר בעלז. זה לא מלכתחילה אצלנו, מילא המשפחה הגרעינית שלנו אבל אנחנו עלולים להתבלבל ולתת לבני משפחה.
במכירה הקרובה של צליאק בקהילה יהיה את הפתיתים הכי טובים שיש ביבוא אישיכן, הפתיתים של בר אל יותר מוצלחים.
תבדקי בחנויות טבע.
אפשר גם להתקשר לחברה ולשאול איפה הם משווקים את זה.
בהצלחה
ניתן לפנות למספר 0583272755מתי המכירה בבני ברק?
מי יודע איך נרשמים למכירה בבני ברק? (אני מנסה כבר שבועיים וכל הזמן תא קולי)
במכירות של צליאק בקהילה או בחנות נו גלוטן ברחוב ירושלים בבני ברק באשדוד גם אמור להיותאני רואה שכותבים פה על לחמניות שיבולת שועל המוציא, איפה אפשר לקנות אותם, באשדוד או בבני ברק?
מתכון מומלץ ביותר ל18 לחמניות גדלותמעוניינת במתכון לחמניות ללא גלוטן.
עדיפות לפרווה.
יש לי את המתכון הטוב ביותר של לחמניות שיבלות שועל נשתדל לשלוח בקרובטענקס.
שוטטתי פה רבות לא מצאתי את המתכון
0583272755איך נרשמים למכירות האלו? אני טריה בעניין...
מה הבעיה להכין טוסט או משהו דומה לאורחת בוקראני הכנתי מקונדיטור לחם, ופיתות.
היה מאד טעים כשיצא מהתנור וגם יום אח"כ, וזהו.
עדיין מחפשים פתרון לבעיית ארוחת הבוקר, כי פריכיות ממש לא נראה לנו מספק.
ולכן הפעם הפתענו עם הפסטה ספגטי פתיתים אטריות דקות ועוד בכשרות בדץ ביצור מיוחד עבור צליאק בקהילהמרפרוף על האשכול אני מבינה שיש איזו חנות ייחודית בחיפה, אפשר לקבל קצת יותר פרטים? מה איפה באיזה כשרות?
הפסטה שהיתה במכירה האחרונה של צליאק בקהילה מאד מאד מוצלחת! עד היום היה לנו רק פסטה לבנה ודביקית שלא מתקרבת לפסטה הפשוטה, והפסטה החדשה יוצאת ממש דומה לרגיל. תודה לצליאק בקהילה על היוזמה הברוכה!
יש לי צליאק 25 שנה עשתי את כל השיטות הכל עבודה בעיינים צליאק זה מתנה לכל החיים .לאחרונה פגשתי בנ"א שמתעסק הרבה עם מכירת מוצרים ללא גלוטן,
ואמר לי משהו מדהים,
ששמע מאמא שיש לה בת ציליאקית,
שגמלה אותה מהציליאק -ע"י טיפול ב 'מח אחד
האם מישהוא יודע/ת פרטים על הענין?
כנראה שלא לכל אחד אפשרי כל בוקר להכין טוסט מכל מיני בחינות.מה הבעיה להכין טוסט או משהו דומה לאורחת בוקר
מתי המכירה הקרובה בירושלים?ולכן הפעם הפתענו עם הפסטה ספגטי פתיתים אטריות דקות ועוד בכשרות בדץ ביצור מיוחד עבור צליאק בקהילה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: