אני רק אניח כאן בעדינות את העובדה הפשוטה, שילדים וילדות צליאקיים חמודים שההורים שלהם מאד מאד נזהרים, אוכלים לפעמים גלוטן עסיסי מחוץ לבית או בתוכו.
לא 'עלול להכיל' ולא זיהום צולב מהסכינים, אלא רוגל'ך טריים מהמאפיה או מהתנור בבית של החבר, החלפת אוכל עם ילדים מכיתות אחרות, כל מיני.
כמובן לא הילד שלכם, הוא חכם ומתוק ונבון ובוגר. אבל זו נקודה שחשוב לאמת או לשלול, בזהירות וברגישות, לפני שממשיכים הלאה.
כמובן שזה עלול לקרות
אבל כל הורי ילדי הגן יודעים שאסור לה
גם בגן יודעים וגם חברותיה מודעות
ברור שייתכן שמישהי מביאה לה דג-דג ואומרת לה שזה בלי קמח... אבל אנחנו די משתדלים לעקוב
אין לה גישה לשום מאפיה, ובתי החברות שבהם היא נמצאת, מודעים לכך לגמרי
האם אנחנו צריכים לפנות לרופא בדחיפות, או שלא זה הנושא?
להתחיל להקפיד גם על 'עלול להכיל'?
נכון, היא אכלה לפני 5 שבועות ביסלי של אוסם כשר לפסח, אבל מכיל גלוטן (שרויה ושערוריה!)
אבל חשבנו שעבר מספיק זמן כדי שהקיבה תחזור לעצמה, לא?!
יכול להיות שצריך לחכות יותר זמן
אין לנו עוד רעיון.
על סכינים וממרחים אנחנו מקפידים.