אצלנו (ביתר) הם טוענים שכעת יש רק רבנות, וכשרות מהודרת יהיה רק בעוד כמה חודשיםהורים לילדים צילאקים-
מה אתם עושים בענין הצהרון- שלא מגיע להם אוכל מתחילת שנה?
יתכן שע"פ חוק הם לא מחוייבים לספק כשרות מהודרת. מעניין לבדוק את זה.התאמות במוסדות חינוך ובצהרונים לתלמידים הסובלים מאלרגיה למוצרי מזון(זכות)
הקדמה:
מוסדות חינוך וצהרונים חייבים לבצע התאמות כדי לאפשר לתלמידים אלרגיים למזון מסוים להשתתף בפעילות במוסד החינוך או בצהרון
אין למנוע מתלמיד שסובל מרגישות למוצרי מזון להשתתף בכל פעילות לימודית, חינוכית או חברתית בשל האלרגיה שממנה הוא סובל
מוסדות חינוך וצהרונים שבמסגרתם מסופקים או נמכרים מוצרי מזון חייבים להבטיח גם היצע של מזון ללא המוצרים שאליהם התלמיד אלרגי
ההורים אחראים להעביר לצוות החינוכי מידע מדויק על מצבו הבריאותי של ילדם לפני תחילת השנה ולחתום על אישור למתן טיפול רפואי בעת הצורך
למידע נוסף ראו חוזר מנכ"ל משרד החינוך תשעח/4 מיום 21.11.2017
מאתר כל זכות- מה עושים כדי שהמוסדות יעמדו במחויבות שלהם?
הבת שלי חוזרת הביתה לוקחת את האוכל וחוזרת לצהרון....הורים לילדים צילאקים-
מה אתם עושים בענין הצהרון- שלא מגיע להם אוכל מתחילת שנה?
לנו רופא אמר שעלול להכיל זה בסדר למי שמרגיש ולא למי שאחראי, רוב האנשים עם צליאק רק רגישים."עשוי להכיל עקבות מזעריות של גלוטן"
שנכתב על-גבי כל חטיף אומלל, במבה, תן צ'אפ, פופסים...
להתייחס?
סליחה , למי שאלרגי זה לא טוב וחצי שמרגיש זה בסדרלנו רופא אמר שעלול להכיל זה בסדר למי שמרגיש ולא למי שאחראי, רוב האנשים עם צליאק רק רגישים.
יש מייל?הערב הולכים לדבר במהדורה המרכזית על התזונה בצהרונים לילדים הצליאקים
האם יש כאלה שקבלו תשובות לגבי האוכל בצהרונים?
אם כן נשמח אם תעלו את התגובה שקיבלתם
אשמח שתחייגו אלי ל0583272755הערב הולכים לדבר במהדורה המרכזית על התזונה בצהרונים לילדים הצליאקים
האם יש כאלה שקבלו תשובות לגבי האוכל בצהרונים?
אם כן נשמח אם תעלו את התגובה שקיבלתם
בהחלט. תשלחו לי וואצאפ ואשלח לכם קישור לקבוצה:האם אתם מכירים קבוצת וואטספ של מתכונים ללא גלוטן וכו'??
אשמח לשמוע על אזור בני ברק, וכן על חלוקותמצטרפת לעניין ההמתנה לאפיה
מה שאני ממליצה שתקני מוצרי מאפה ביתיים
אם תצייני עיר אוכל לתת לך פרטים למכירות באם יש שם....
ועם הזמן תלמדי לאפות
אישית, מאפים כמו לחמניות וכד' עד היום אני קונה או מוכן (יש לחמניות המבורגר מאד מוצלחות באושר עד) או ממכירה ביתית- זה יקר אבל הזמן שלי שווה יותר...
עוגות וכד' ההמרה בד"כ מאד פשוטה....
איפה בהרב שך? איזה חנות?יש בהרבה חנויות. בתחילת רבי עקיבא, אזור מנחם, הרב קוק, או בפרדו, ישמח משה, גם בהרב שך ראיתי ב2 חנויות.
איזה אזור את?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: