נראה לי שיש גם בירושלים - ראיתי בשערי רווחה מוצרים של החברה הזאת (פיתות בוודאי שיש, נראה לי שגם חלות)לידיעה, ראיתי עכשיו בבני ברק עוגיות ללא גלוטן וחלות ולחמניות לל"ג המוציא של חברת פרי ביס. החלה בטעם רגיל לחלוטין.
נראה לי שיש גם בירושלים - ראיתי בשערי רווחה מוצרים של החברה הזאת (פיתות בוודאי שיש, נראה לי שגם חלות)לידיעה, ראיתי עכשיו בבני ברק עוגיות ללא גלוטן וחלות ולחמניות לל"ג המוציא של חברת פרי ביס. החלה בטעם רגיל לחלוטין.
גם אני אשמח לשמוע.שלום וברכה,
האם יש כאן מי שיודע על המושג 'רגישות לגלוטן' שהיא לא ממש צליאק?
אשמח לשמוע הסבר ביולוגי ומידע כללי ממי שהתנסה,
תודה.
יש את זה גם בברכל...אם מעניין אתכם, ראיתי את זה באושר עד, לחמים ולחמניות חדשים
נמצא ליד הלחמים הרגילים(בסניף של בני ברק בכל אופן)
פשוט רגיל!!!!!!!!!!
שווה טעימה
צריך לברר את זהאני בשוק!! על הוורמוקס נתתי לה כבר כמה וכמה פעמים
מה אני יתן במקום? זה רווח והצלה!
פה זה עמוד 106.בוקר טוב,
אודה לטיפים/הכוונה למוצרים טובים/מכירות מוזלות וכו' מבעלי ניסיון שבינכם.
הצטרפתי לעולם הזה החל מהבוקר לאחר אישור רשמי מתוצאות הבדיקות שהגיעו...
אציין שאני פעילה מאוד במטבח בתחום הבישול אך לא יודעת לאפות כלללללללל ובטח לא מקמחים שמחייבים טיפול רגיש.....
נא עזרתכם !
איך ניתן להצטרף לקבוצה?דבר ראשון קחי פסק זמן כדי לעכל. זה לא פשוט.
שתיים: אל תרוצי ישר לאפייה, במיוחד של מאפים כמו לחמניות חלות שמרים וכו' זה עלול להיות מאוד מאכזב...
פרס ניחומים: כדאי לבקש להצטרף לקבוצה שמנהלת גב' מרים שי. קבוצה עם המון תוכן רלוונטי.
להצטרפות לקבוצה שלחי מייל לכתובת Celiacgroupforum # gmail.com וצייני בנושא: בקשה להצטרפות.איך ניתן להצטרף לקבוצה?
ומוסיפה: לחכות בסבלנותלהצטרפות לקבוצה שלחי מייל לכתובת Celiacgroupforum # gmail.com וצייני בנושא: בקשה להצטרפות.
מצטרפת לעניין ההמתנה לאפיהדבר ראשון קחי פסק זמן כדי לעכל. זה לא פשוט.
שתיים: אל תרוצי ישר לאפייה, במיוחד של מאפים כמו לחמניות חלות שמרים וכו' זה עלול להיות מאוד מאכזב...
פרס ניחומים: כדאי לבקש להצטרף לקבוצה שמנהלת גב' מרים שי. קבוצה עם המון תוכן רלוונטי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: