בא
באיזה כשרות?אושר עד
באיזה כשרות?אושר עד
נראה לי בד"צ העדה החרדיתבאיזה כשרות?
יש לי מתכון של @hbecker לפשטידת פלפלים חלבית.
גוף הפשטידה (ללא תחתית הבצק) מכיל גבינת נפוליון, בצל מטוגן, פלפלים , ביצים ו3/4 כוס קמח.
יכול להיות בעייתי להחליף את הקמח בקורנפלור?
הייתי מנסה אם כבר עם קונדיטורמוסיפה את הקישור למתכון.
מעוניינת לעשות ללא התחתית, רק את המילוי עם קורנפלור ללא קמחחלבי - חגיגת קישים-----
ו---- קלוריות אז נכון שנגמר חנוכה ונכון שחלבי זה כבר לא מנהג ונכון שנמאס ובכל זאת- קישים מדהימים. קלים להכנה. טעימים רצח [מאיפה בא לי הביטוי הזה???] ומשמינים עוד יותר רצח.... בתמונה הקישים קרים והגבינ"צ שלמעלה נראית קצת עצובה:( בחימום היא מחייכת חיוך שממיס אותה מרוב חום ומפשט על פניה..:)...www.prog.co.il
הייתי מנסה אם כבר עם קונדיטור
או שלוב
קורנפלור לבד לא נראה לי כ"כ...
קונדיטור זה קמח על בסיס תירס יש אותו גם ביש וכד'...קונדיטור זה סוג של קמח? יש בכל החנות?
אני משתמשת בדכ עם קמח תמי, אבל חבל לי לקנות בשביל זה..
מה לא טוב באשכול הזה?@hbecker @שירה בירה
מאוד קשה למצוא פה מתכונים ללא גלוטן
אולי יש אפשרות לנעוץ אשכול שארכז בו את כל המתכונים ללא גלוטן - זה יכול לעזור לחיפוש?
כשפתחנו את הפורום זה מה שרצינו לעשות.קשה למצוא פה, בכל אופן לחפור ב80 עמודים..
אם היתה תגית של "ללא גלוטן" או "צליאק" ומתכון אחד כל אשכול - היה יותר קל למצוא.
טובקשה למצוא פה, בכל אופן לחפור ב80 עמודים..
אם היתה תגית של "ללא גלוטן" או "צליאק" ומתכון אחד כל אשכול - היה יותר קל למצוא.
ממליצה מאד על קובץ google - אפשר לשמור את הקישור שלו, לשתף עם כל מי שרוצים ותמיד לעדכן ולהוסיף.נבדוק מה הכי נכון לעשות באופן שיהיה הכי יעיל לכולם.
תלוי לאיזו מטרה.באיזה קמח/ים ניתן להחליף קמח כרגיל/תמי?
@יעקב מנחם נראה לי קדוראמרו לי שיש עמותה הנקראת צליאק בקהילה.
מה היא עוזרת לצליאקים? איך מצטרפים ?
אודה למידע .
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: