את מקסימה. אין מילים.שמחה לבשר שלכבוד שבועות יש מתכון חדש ומסקרן של מילפיי (קרם שניט) ללא גלוטן בהכנה מיוחדת וקלה במיוחד.
ראו כאן:
חלבי - פרוייקט מילפיי (ללא תנור ויש גם ללא גלוטן!)
מילפיי מכירים? ובכן למי שלא, אסביר שזה האח הצרפתי והמוצלח של עוגת הקרם שניט. :) לרוב עוגת קרם שניט תכיל עלים עבים ומתפצפצים, קרם שמנת מתוקה, וציפוי פונדנט או אבקת סוכר. אבל מילפיי זו אופרה אחרת לגמרי: קרם דיפלומט- קרם פטיסייר בטעם ונילי נפלא שאליו קיפלנו שמנת מתוקה. שכבות בצק עלים דק ומקורמל...www.prog.co.il
כבר הסרתי נעילה.את מקסימה. אין מילים.
רציתי להגיב שם אבל הנושא היה נעול. כנראה כי לא גמרת לעדכן שם את המתכונים.
לכן שאלת על ה'כרגיל'?
אני רוצה להכין ללא גלוטן, אבל בתנור. הוראות מיוחדות?
חוששני שאת בצק הטוסטר לא ניתן להכין בתנור.אני רוצה להכין ללא גלוטן, אבל בתנור. הוראות מיוחדות?
צריך טוסטר נורא גדול בשביל זה...ולנקות אותו מכל שארית גלוטן קיימת. אבל אבדוק אולי למישהו במשפחה יש.חוששני שאת בצק הטוסטר לא ניתן להכין בתנור.
לא בדרך שאני מכירה בכל אופן.
הבנתי שיש בצק עלים ללא גלוטן. אולי הוא אפשרות?
לא חייבים מאד גדול. ממש לא.צריך טוסטר נורא גדול בשביל זה...ולנקות אותו מכל שארית גלוטן קיימת. אבל אבדוק אולי למישהו במשפחה יש.
בצק עלים ללא גלוטן פחות מדבר אלי (גם עם גלוטן לא מדבר אלי )
את רוצה כמות של קמח?מי יודע היכן ניתן להשיג פיתות מהחברה שהיה במכירה של צליאק בקהילה
וכן היכו רוכשים קמח מילנו הכי זול
תודה
מתכון מעולה לבסיס פיצה:יש לי מתכון לפיציות שמכילות 3.5 כוסות קמח
במה אפשר להחליף שיצא כמו רגיל?
(יש לי קמח אורז מלא, קמח חומוס, כרגיל, תפו"א, וקונדיטור)
אשמח להמלצה מה ילך טוב עם הפיציות
מרגישים שזה ללא גלוטן?מתכון מעולה לבסיס פיצה:
2 כוסות קמח כרגיל
1 כוס קמח אורז חום
1 כפית מלח
2 כפות סוכר
1\2 כפית א. אפיה
בעוד קערה:
לערבב
1 כף שמרים יבשים
1 כף סוכר
3\4 כוס מים חמימים
לערבב הכל עם עוד 1\2 כוס מים חמימים
לאפות בתנור 175 מעלות 25 דקות (פחות לפיציות או אם זה ממש דק)
להוסיף תוספות רוטב גבינה ולאפות עוד 15 דקות.
בתאבון!!
נ.ב חשוב להבין שה"בצק" ירגיש כמו משחה צריך פשוט "למרוח" אותו על נייר אפיה ואחרי האפיה זה טעים כמו בסיס פיצה רגיל.
ממש בקושי אבל אצלי מפונקים ברמה קשה והבסיס הזה הלך ממש טוב.מרגישים שזה ללא גלוטן?
בדיוק רציתי לבדוק אם היא שכחה קסנטם גם או משפר אפיה@אשת_חבר
או מי שהכינה את הלחמניות,
צריכה עזרה דחופה לחברה מ'קבוצת מייל צליאק'
היא כתבה כך:
הכנתי את העיסה של לחמניות שיבולת שועל
זה יצא ממש רטוב!
אי אפשר להרים את זה בכלל נוזלי לגמרי
בדקתי וכל החומרים בדיוק לפי המתכון מה עושים?
עדכון:
החברה כתבה לי:
בס"ד!! מצאתי את הבעיה
שכחתי להוסיף משפר אפיה
וראה זה פלא כשהוספתי, הכל פתאום התיצב
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: