איך נרשמים למכירה הזו?במיכורת של צליאק בקהילה יהיה הודעה שבוע הבא בקו הטלפוני
ובכלל לרשימה של עמותת צליאק בקהילה?
זה גם לתושבי הצפון הרחוק?
איך נרשמים למכירה הזו?במיכורת של צליאק בקהילה יהיה הודעה שבוע הבא בקו הטלפוני
למישהו יש מידע לגבי קמח חיטה של מולינו ללא גלוטן מהדרין?
ייבאו כבר מלאי חדש? או שיש מקום להשיג בו מהמלאי הקודם?
הייתי בכנס, ונהנתי מאד! תודה רבה גדולה, משמים תבורכו.כנס בריאות רב רושם בנושא 'צליאק לא מה שחשבת'
במרכז הרפואי 'מעיני הישועה' בהשתתפות מאות נשים מרחבי הארץ.
הכנס התקיים בחסות קופ"ח מכבי ועמותת 'צליאק בקהילה' ובשיתוף פעולה עם המרכז הרפואי.
דברי ברכה נשא ר' ברוך שטרן, מנהל מרחב ב"ב במכבי שרותי בריאות,
פרופ' צבי פיירמן, מהרופאים הבכירים ב'מעיני הישועה' הרחיב בהסברים על מחלת הצליאק, הרגישות לגלוטן והתפתחות הרפואה המודרנית במתן מענה לרגישות והדרכים להקל על ההתמודדות היומיומית.
אורח הכבוד של הארוע היה ח"כ יעקב אשר, המכהן כיו"ר שדולת הצליאק בכנסת שנשא דברים בפני הקהל על דרכי המאבק הציבורי והפרלמנטרי לטובתם של מתמודדי הצליאק ובני משפחותיהם
בהמשך נשאה דברים הגב' בנדיקט 'מנחת הורים' במקצועה והרחיבה על הכלים ודרכי ההתמודדות עם הרגישות כבר בגיל הרך של הילדים והפעוטות,
בסיום התקיים פאנל מרתק - שאלות ותשובות בנושא הצליאק עם אנשי הצוות המקצועי של מכבי שרותי בריאות, בתחום הצליאק בראשות מר צחי כנען.
צפה בקובץ המצורף 572836 צפה בקובץ המצורף 572839 צפה בקובץ המצורף 572841 צפה בקובץ המצורף 572842 צפה בקובץ המצורף 572843
לא זכור לי שנתקלתי אי פעםיש דבר כזה קרמבו ללא גלוטן?
עשיתי הזמנה, איך משלמים? לא הגעתי לאפשרות כזו בתפריט למרות שנאמר לי שההזמנה בוצעהבעזרת השם המערכת נפתחת להזמנות ביום ראשון הקרוב
כנסים ואירועים סדנאות ומכירות צפוית בקרוב
כל הפרטים בקו של צליאק בקהילה 0723323900
צליאק בקהילה לך ובישבלך
חבל... דחוף שייצרו... זה לא אמור להיות מסובך.לא זכור לי שנתקלתי אי פעם
עשיתי הזמנה, איך משלמים? לא הגעתי לאפשרות כזו בתפריט למרות שנאמר לי שההזמנה בוצעה
@יעקב מנחםתודה רבה על הארגון כל פעם מחדש. מאד מעריכים את זה!
בקו נשמע שיש רק מאפים קפואים הפעם, נכון?
וכן היה קצת קשה הפעם לשמוע את שם הפריט, האם שמעתי פיתות ברשימה אחרי סופגניות?
אם כן, האם ידוע מאיזה חברה הם? הבן שלי תמיד רצה פיתה, אך נתקלתי עד היום רק בחברה בסוימת שלא אהב את הטעם וקשה לפתוח את הפיתה לשים דברים בפנים.
תודה רבה מראש
כרגע עדיין לא,
פיתות חדשות של פריי ביס מוצר חדש חדשתודה רבה על הארגון כל פעם מחדש. מאד מעריכים את זה!
בקו נשמע שיש רק מאפים קפואים הפעם, נכון?
וכן היה קצת קשה הפעם לשמוע את שם הפריט, האם שמעתי פיתות ברשימה אחרי סופגניות?
אם כן, האם ידוע מאיזה חברה הם? הבן שלי תמיד רצה פיתה, אך נתקלתי עד היום רק בחברה מסוימת שלא אהב את הטעם וקשה לפתוח את הפיתה לשים דברים בפנים.
תודה רבה מראש
אולי ישיר למהדרין.שלום
אני חדשה בתחום....
צריכה להזמין מוצרים מהיום להיום... אין לי בבית כלום
מעדיפה דרך האינטרנט ולא לצאת לקניות
ניסיתי את האתר של רמי לוי, לא רשום שם הכשרים על המוצרים
יש אפשרות להזמין דרך האינטרנט מאחת הרשתות מוצרים ללא גלוטן בהכשרים של בד"ץ עד"ח, רובין או לנדא?
אשמח לשמוע פרטים
זה נוסף אתמול האופציה לתשלוםעשיתי הזמנה, איך משלמים? לא הגעתי לאפשרות כזו בתפריט למרות שנאמר לי שההזמנה בוצעה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: