אין לי מושג-יש לי את זה כבר הרבה זמן בביתאיפה ניתן להשיג דפי אורז?
חיפשתי הרבה ולא מצאתי
אין לי מושג-יש לי את זה כבר הרבה זמן בביתאיפה ניתן להשיג דפי אורז?
חיפשתי הרבה ולא מצאתי
קניתי אתמול במחסני השוק בנווה יעקבאיפה ניתן להשיג דפי אורז?
חיפשתי הרבה ולא מצאתי
יש כאן משהו שמקבלת הזנה ללא גלוטן בצהרונים?
אנחנו מקבלים 2 סוגי מנות לסרוגין, יום יום, וזה פשוט נ- מ- א- ס
אשמח לידיעה מה קורה אצלכם
מתפוררות יותר.הלחמניות שיבולת שועל טובות אחרי הקפאה?
מצוינות כשמפשירים אותם על הפלטה ישר מהמקפיאהלחמניות שיבולת שועל טובות אחרי הקפאה?
לי ב"ה יוצאות מעולה, ממש לא מתפוררותהלחמניות שיבולת שועל טובות אחרי הקפאה?
לגבי "עלול להכיל גלוטן", שאלתי פרופ' גדול מאד בתחום הגסטרואנטרולוגיה והוא אמר לי שאכן זה מעיד שהמפעל לא נקי מגלוטן לגמרי ויתכן והיו חלקיקים מזעריים שחדרו למוצר. לשאלתי אם יש להמנע הוא ענה שרצוי מאד שכן, במיוחד שבתי הצליאקית נמוכה ולטענתו גם מעט גלוטן שנכנס לצליאקי עלול להשפיע על הגובה. אני מעדיפה לא לקחת סיכון, ולנסות שתחשף לכך כמה שפחות. בבית משתדלת לא לתת לה עלול להכיל, רק אם ממש מתגרה, ובגן ובבתי חברות וכו אני מרשה לה לאכול...
נראה לי עד שבועיים בד"כ יש תוצאה, ולא אמור להיות קשר בין התוצאות לזמן שהן מגיעות, עד כמה שידוע לי.מישהו זוכר כמה זמן לוקח לקבל תוצאות של בדיקת דם להגיע?
ואם זה מתעכב זה אומר שיש משהו?
מישהו זוכר כמה זמן לוקח לקבל תוצאות של בדיקת דם להגיע?
ואם זה מתעכב זה אומר שיש משהו?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: