כבר תקופה ארוכה שאני עושה כך עוגות , וכל פעם מתעצלת להעלות , אז הפעם הרווחתם,
היות ויש לי רק ילד אחד שרגיש לקמח , אני עושה עוגות רגילות , שמה את כל החומרים חוץ מהקמח , אז מפרידה רבע לקערה אחרת, שמה את שאר הקמח הרגיל במיקסר ואז הקמח שלו בתערובת בקערה ומשם ישר לתבנית.
כך שיוצא שיש לו עוגה בדיוק כמו כולם!, צריך לעשות סימון על התבנית שזה שלו , ויוצא טעיייים!!
מקווה שהובנתי....
מעלה לכן מתכון לדוגמא שאנחנו לא מוותרים עליו אף שבת:
כבר תקופה ארוכה יש לי עוגת הבית מעולה , רכה, אורירית, וטעימה!!!!!
משתפת לטובת כולן:
במיקסר:
8 ביצים מקציפים בלי להפריד+ 2 כוסות סוכר
מוסיפים:
5 כפות פודינג וניל
3/4 1 כוסות סוכר
3/4 1 כוסות שמן
1/2 1 סוכר וניל
1/2 1 אבקת אפיה
3/4 1 כוסות מים
טיפת מלח
מעבירה לקערה רבע מהבלילה ומוסיפה:
לקערה - 1/8 1 כוס קמח מולינו
למיקסר - 1/4 3 כוסות קמח
שופכים חצי מהבלילה של המיקסר ל-3 תבניות אינגליש קייק,
וחצי מהבלילה בקערה לתבנית אחת של אינגלישקייק
לחצי שנותר במיקסר מוסיפים:
1/2 2 כפות קקאו
שליש כוס סוכר
שליש כוס מים חמים
לחצי שנותר בקערה מוסיפים:
1/2 כף קקאו
1/8 כוס סוכר
1/8 כוס מים מים
מערבבים את המיקסר ומערבבים את הקערה,
שופכים מעל הבלילה הלבנה את מה שבמיקסר ומה שבקערה...
אופים על חם 180 בערך 45 דקות
העוגה יוצאת טעימה!!!!! ויפה!!!! ונחטפת....