פורום צליאק

תמנונה

משתמש סופר מקצוען
מוזיקה ונגינה
לא הייתי קונה צ'יפס שטוגן בשמן 'גלוטני'.
מבחינתי זה כמו לשים טוסט לל"ג בטוסטר בנייר אפיה שקודם לכן היה שם לחם.
או לטגן חביתה במחבת שטוגן בה לחם.

אנחנו מקפידים להכין תמיד את האוכל לל"ג ראשון.
 

ביגר

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
מוכרים שם גם פלאפל בתוך פיתה ללא גלוטן או רק כדורים ללא ?גלוטן?
ומה המחיר?
מניחה שזה לא רלוונטי,
אבל לא מוכרים בתוך פיתה כדורים בנפרד וצ'יפס בנפרד
כל כדור 1 ש"ח, ואם אני לא טועה חצי מנה צ'יפס 8 ש"ח
 

דובית

משתמש רשום
רלוונ
מניחה שזה לא רלוונטי,
אבל לא מוכרים בתוך פיתה כדורים בנפרד וצ'יפס בנפרד
כל כדור 1 ש"ח, ואם אני לא טועה חצי מנה צ'יפס 8 ש"ח
רלוונטי ותודה על המענה.
והאם ידוע לך אם מקפידים לטגן בשמן נפרד?
 

שרה X

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
אולי כדאי לפתוח כמה אשכולות בנושאי ציליאק שיהיה יותר מסודר,
כי ככה כשרוצים למצוא מידע, זה מאד קשה.
אני מתכוונת ל:
*אשכול החלות ללא גלוטן
*אשכול עדכונים על מכירות וכו'
*אשכול המלצה על חנויות.
*אשכול עדכוני המכירה של ציליאק בקהילה
*אשכול הקמחים.
חלק מהנושאים שכתבתי לא רלוונטים להפסקת אוכל, אבל אולי בשביל הסדר הטוב כן כדאי להשאיר אותם.
מה חושבים?
 

שרה X

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
ואשכול מתכונים מומלצים עדיין אין כאן, נכון?
@shira bira זה בסדר לפתוח כזה אשכול?
לא יודעת אם זה עונה לכללים.
תודה!
 

שרה X

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
נערך לאחרונה ב:

שירה:)

משתמש מקצוען
איפה אפשר למצוא משפר אפיה ללא גלוטן? לא מוצאת בשום מקום.
הייתי ביש, אושר עד, ניצת הדובדבן, חנות טבע בשוק, והמכירה ברמת שלמה.
ואגב, הייתי ממש מאוכזבת מהמחלקה של ללא גלוטן באושר עד, תיארו לי את זה כמשהו עם הרבה מבחר.
לא היה שם כמעט כלום. במקומות אחרים יש הרבה יותר מבחר.
 

אשת_חבר

משתמש מקצוען
איפה אפשר למצוא משפר אפיה ללא גלוטן? לא מוצאת בשום מקום.
הייתי ביש, אושר עד, ניצת הדובדבן, חנות טבע בשוק, והמכירה ברמת שלמה.
ואגב, הייתי ממש מאוכזבת מהמחלקה של ללא גלוטן באושר עד, תיארו לי את זה כמשהו עם הרבה מבחר.
לא היה שם כמעט כלום. במקומות אחרים יש הרבה יותר מבחר.
אני מצליחה להשיג רק במכירה של צליאק בקהילה @יעקב מנחם
לצערינו רוב המחלקות פה בארץ ללא גלוטן עלובות מאוד.
בעיקר מי שהתרגל לחו"ל שם בכל מכולת יש מחלקה מכובדת.
ניסיתי בעבר לפנות למשרד הבריאות אולי יעשו פרויקט דרבון לתעשייה ללא גלוטן אך ללא הצלחה יתרה...
 

שירה:)

משתמש מקצוען
אני מצליחה להשיג רק במכירה של צליאק בקהילה @יעקב מנחם
לצערינו רוב המחלקות פה בארץ ללא גלוטן עלובות מאוד.
בעיקר מי שהתרגל לחו"ל שם בכל מכולת יש מחלקה מכובדת.
ניסיתי בעבר לפנות למשרד הבריאות אולי יעשו פרויקט דרבון לתעשייה ללא גלוטן אך ללא הצלחה יתרה...
תודה, מקווה שהחלוקה בירושלים תהיה לפני שבת הקרובה.
 

שירה:)

משתמש מקצוען
וממש מענין לנסות את המתכון עם החמאת בוטנים שפרסמת באשכול ההוא,
כמה עוגיות יוצאות מהכמות הזו?
 

אשת_חבר

משתמש מקצוען
וממש מענין לנסות את המתכון עם החמאת בוטנים שפרסמת באשכול ההוא,
כמה עוגיות יוצאות מהכמות הזו?
תלוי בגודל העוגיות משהו כמו 30 קטנות או 18 גדולות.
הן יותר מוצלחות קטנות.
צריכה לערוך שם שכדאי לפחוס אותן קצת לפני האפיה.
 

שירה:)

משתמש מקצוען
איפה אפשר למצוא משפר אפיה ללא גלוטן? לא מוצאת בשום מקום.
הייתי ביש, אושר עד, ניצת הדובדבן, חנות טבע בשוק, והמכירה ברמת שלמה.
ואגב, הייתי ממש מאוכזבת מהמחלקה של ללא גלוטן באושר עד, תיארו לי את זה כמשהו עם הרבה מבחר.
לא היה שם כמעט כלום. במקומות אחרים יש הרבה יותר מבחר.
חזרתי לעדכן, בזמורה אורגני, ובניצת הדובדבן יש משפר אפיה.
(וגם אצלם יש מחלקות ללא גלוטן יותר עשירות מהמחלקות המסכנות בסופרים)
אבל במחיר ממש יקר, משהו כמו 40 ש"ח לעומת 20 ש"ח שעולה בציליאק בקהילה.
 

דובית

משתמש רשום
חזרתי לעדכן, בזמורה אורגני, ובניצת הדובדבן יש משפר אפיה.
(וגם אצלם יש מחלקות ללא גלוטן יותר עשירות מהמחלקות המסכנות בסופרים)
אבל במחיר ממש יקר, משהו כמו 40 ש"ח לעומת 20 ש"ח שעולה בציליאק בקהילה.
אשמח לדעת מה התועלת של המשפר אפייה , מתי שמים אותו בכל קמח? רק בעוגות? חלות?
מה לגבי קמח מולינו גם לו מוסיפים?
 

שירה:)

משתמש מקצוען
אשמח לדעת מה התועלת של המשפר אפייה , מתי שמים אותו בכל קמח? רק בעוגות? חלות?
מה לגבי קמח מולינו גם לו מוסיפים?
האמת שחדשים אצלנו בתחום...
אני רק יודעת שהלחמניות יצאו לי מתפוררות מאד ואמרו לי שזה בגלל העדר משפר אפיה.
(לפני זה טעמתי אותם ממישהיא אחרת שהכינה ויצא לה מצוין)
בטח @אשת_חבר תדע לעזור לך.
 

אשת_חבר

משתמש מקצוען
@דובית @שירה:) מנסיון שלי משפר אפיה כשמו כן הוא - משפר
אבל גם בלי משפר הלחמניות אמורות לצאת טובות - @שירה:) על אילו לחמניות מדובר?
מתפוררות זה בד"כ בגלל שהיה חסר קסנטם גם או יחס לא טוב של קמחים\מים. (ובכלל מחלה שכיחה במאפים ללא גלוטן - הגלוטן הוא החלק המאחד של הקמח)
משפר אפיה אני שמה רק בחלות או לחמניות אולי מאפים אף פעם לא ניסיתי בעוגות.
זה די דומה למשפר אפיה רגיל שמאריך קצת את חיי המוצר, עד כמה שידוע לי לא יותר מזה.
 

אשת_חבר

משתמש מקצוען
על הלחמניות שיבולת שועל, המתכון של ציליאק בקהילה. (מה שרשום באריזה).
בעצם את אומרת שכל מתכון לחמניות שאני אנסה, כדאי לי להוסיף משפר אפיה בשביל האחוד?
לא מכירה את המתכון של צליאק בקהילה... ממליצה לך לנסות את שלי :)
כמו שאמרתי משפר אפיה לא עוזר לאיחוד אלא לשמירת הטריות
בשביל האיחוד צריך מה שנקרא BINDERS - חומרים שמדמים את הפעולה של הגלוטן למשל קסנטם גם או גואר גם
 

אשת_חבר

משתמש מקצוען
אני אשמח לקישור.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  7  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה