מניחה שזה לא רלוונטי,מוכרים שם גם פלאפל בתוך פיתה ללא גלוטן או רק כדורים ללא ?גלוטן?
ומה המחיר?
רלוונטי ותודה על המענה.מניחה שזה לא רלוונטי,
אבל לא מוכרים בתוך פיתה כדורים בנפרד וצ'יפס בנפרד
כל כדור 1 ש"ח, ואם אני לא טועה חצי מנה צ'יפס 8 ש"ח
אשכול מתכוני צליאק?ואשכול מתכונים מומלצים עדיין אין כאן, נכון?
@shira bira זה בסדר לפתוח כזה אשכול?
לא יודעת אם זה עונה לכללים.
תודה!
אני מצליחה להשיג רק במכירה של צליאק בקהילה @יעקב מנחםאיפה אפשר למצוא משפר אפיה ללא גלוטן? לא מוצאת בשום מקום.
הייתי ביש, אושר עד, ניצת הדובדבן, חנות טבע בשוק, והמכירה ברמת שלמה.
ואגב, הייתי ממש מאוכזבת מהמחלקה של ללא גלוטן באושר עד, תיארו לי את זה כמשהו עם הרבה מבחר.
לא היה שם כמעט כלום. במקומות אחרים יש הרבה יותר מבחר.
תודה, מקווה שהחלוקה בירושלים תהיה לפני שבת הקרובה.אני מצליחה להשיג רק במכירה של צליאק בקהילה @יעקב מנחם
לצערינו רוב המחלקות פה בארץ ללא גלוטן עלובות מאוד.
בעיקר מי שהתרגל לחו"ל שם בכל מכולת יש מחלקה מכובדת.
ניסיתי בעבר לפנות למשרד הבריאות אולי יעשו פרויקט דרבון לתעשייה ללא גלוטן אך ללא הצלחה יתרה...
תלוי בגודל העוגיות משהו כמו 30 קטנות או 18 גדולות.וממש מענין לנסות את המתכון עם החמאת בוטנים שפרסמת באשכול ההוא,
כמה עוגיות יוצאות מהכמות הזו?
חזרתי לעדכן, בזמורה אורגני, ובניצת הדובדבן יש משפר אפיה.איפה אפשר למצוא משפר אפיה ללא גלוטן? לא מוצאת בשום מקום.
הייתי ביש, אושר עד, ניצת הדובדבן, חנות טבע בשוק, והמכירה ברמת שלמה.
ואגב, הייתי ממש מאוכזבת מהמחלקה של ללא גלוטן באושר עד, תיארו לי את זה כמשהו עם הרבה מבחר.
לא היה שם כמעט כלום. במקומות אחרים יש הרבה יותר מבחר.
אשמח לדעת מה התועלת של המשפר אפייה , מתי שמים אותו בכל קמח? רק בעוגות? חלות?חזרתי לעדכן, בזמורה אורגני, ובניצת הדובדבן יש משפר אפיה.
(וגם אצלם יש מחלקות ללא גלוטן יותר עשירות מהמחלקות המסכנות בסופרים)
אבל במחיר ממש יקר, משהו כמו 40 ש"ח לעומת 20 ש"ח שעולה בציליאק בקהילה.
האמת שחדשים אצלנו בתחום...אשמח לדעת מה התועלת של המשפר אפייה , מתי שמים אותו בכל קמח? רק בעוגות? חלות?
מה לגבי קמח מולינו גם לו מוסיפים?
על הלחמניות שיבולת שועל, המתכון של ציליאק בקהילה. (מה שרשום באריזה).@שירה על אילו לחמניות מדובר?
לא מכירה את המתכון של צליאק בקהילה... ממליצה לך לנסות את שליעל הלחמניות שיבולת שועל, המתכון של ציליאק בקהילה. (מה שרשום באריזה).
בעצם את אומרת שכל מתכון לחמניות שאני אנסה, כדאי לי להוסיף משפר אפיה בשביל האחוד?
אני אשמח לקישור.ממליצה לך לנסות את שלי
אני אשמח לקישור.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: