אני יכולההאושר שהשתרר על הפנים שלה באותו רגע - אני לא יכולה לתאר.
לגמרי.
נכון, יש בזה כמו שאמרתי צדדים לכאן ולכאן.
ואהבתי את הרעיון של הפיתות, כי זה כזה לוז הדבר האסור...
אני יכולההאושר שהשתרר על הפנים שלה באותו רגע - אני לא יכולה לתאר.
אני לא בטוחה שזה גישה נכונה, לגרום לילד להרגיש 'אחר', מתמודד ומיוחד.
יש בזה צדדים לכאן ולכאן.
נ.ב. לא אמא לצליאקים, כן אמא לאלרגיים.
בתור צליאקי 25 שנה ילד צליאקי הוא ילד רגיל לכל דבר ועניין (ממתין לרגע שהמורים והמורות יפמנו את זה שחובתם לדאוג גם להם בכיתה)אני לא בטוחה שזה גישה נכונה, לגרום לילד להרגיש 'אחר', מתמודד ומיוחד.
יש בזה צדדים לכאן ולכאן.
נ.ב. לא אמא לצליאקים, כן אמא לאלרגיים.
זה בדיוק שתי קצוות הקשת:בתור צליאקי 25 שנה ילד צליאקי הוא ילד רגיל לכל דבר ועניין (ממתין לרגע שהמורים והמורות יפמנו את זה שחובתם לדאוג גם להם בכיתה)
אצלנו יש אחד כזה.
סיפור זהה, עם היסטוריה של צליאק במשפחה.
בדיקת ביופסיה נוספת לאחר כמה שנים (לאחר תקופת חשיפה ארוכה לגלוטן) - נתנה תוצאה של צליאק מוחלט...
בהצלחה
לבת שלי אני מרגישה שזה דווקא נותן לה כח כשאנחנו מעצימים את ההתמודדות שלה.. ומבדלים אותה ביכולותיה..
מדברים על כמה שהיא גיבורה,
מספרים על מעשי התגברות שלה ועוד.
הרי בפועל היא שונה, מה לעשות..
בכדי שיהיה לה כח לעמוד בגבורה בשוני הזה אנחנו מבליטים אותה ביכולות ובכוחות שלה להישמר מהגלוטן..
בגלל שהוא ילד רגיל מגיע לו כמו שלכולם מכיע והחובה של המורה לדאוג לו לתחליף כדי הוא לא ירגיש שונהזה בדיוק שתי קצוות הקשת:
מצד אחד רוצים שהילד ירגיש ויקובל כילד רגיל,
מצד שני מחכים שהסביבה תתחשב במיוחדות.
אכן, מורכב.
תתקשרו אלי אחרי צהריים ל0583272755 וננסה להתחיל לבדוק@יעקב מנחם
שלום רב,
מה עם פעילות לבנים באזור אשדוד?
היה בעבר מישהי שאירגנה משלוח מהחנות בחיפה, אולי אפשר לעשות זאת שוב?
תבדקי בחנות ברחוב ירושלים בבני ברק אצל הוכמן אמור להיות הכלבקשר ללחמניות המדוברות
הקסנטאן גאם או איך שלא קוראים לו-
מישהו יודע היכן אפשר להשיג באלעד או ב"ב?
טוב לבן שלי כרגע זה לא מתאיםחלק מהעניין זה לא לתת סתם כיף שאת זה יעשו ביחד עם המשפחה
הרעיון שלי זה כן לנתק את הילד מהסביבה המוכרת כגון אחים
בשביל שהוא יראה שיש עוד ילדים כמהו באירועים הקודמים שזה היה באולם סגור לא הסכמתי בשום אופן שהילד ישב ליד ההורים בהתחלה הילד לא הסכים אבל תוך דקה הוא השתחרר מהבושה פגש חברים מאותו חוג מהכיתה וכו וזה נתן לו המון כח להתמודד ולהתגבר .
בן כמה הוא ?טוב לבן שלי כרגע זה לא מתאים
אולי כשיגדל בעזה
בן 4 וחציבן כמה הוא ?
האם יש גם הפוך?
בוגר שסובל ממש אחרי אכילת גלוטן, שנים.
מתלונן על עצירות/שלשולים/כאבי בטן.
בדיקות דם תקינות בכל הפעמים שבדק.
האם אתם מכירים מקרה שבדקו בביופסיה וגילו פגיעה?
בכל אירוע שלי היו ילדים הרבה יותר קטנים מגיל 4.5 והם היו לבד ההורים היו מאחורה והילדים נהנו בצורה בלתי רגילהבן 4 וחצי
טוב ננסה אולי פעם הבאהבכל אירוע שלי היו ילדים הרבה יותר קטנים מגיל 4.5 והם היו לבד ההורים היו מאחורה והילדים נהנו בצורה בלתי רגילה
תשאלו את מי שהיה באירוע בירושלים בראש חודש אדר ומי שהיה בבני ברק .
בן 4 וחצי
אין ילד שלא מצא שם חבר או מישהו שהוא מכיר זה חלק מהמטרות להראות להם שיש עוד ילדים חברים שיש להם צליאק והוא לא לבדטוב ננסה אולי פעם הבאה
כרגע כשהצעתי את הרעיון הוא ממש בכה שהוא לא מוכן ללכת אם אין שם ילדים שהוא מכיר...
כן, יש כאלו שרק בדיקת גסטרוסקופיה מוודאת את הצליאק
כדאי להתייעץ עם גסטרולוג מומחה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: