אולי - 052-7182318יש לכם מספר טלפון?
אולי - 052-7182318יש לכם מספר טלפון?
חוזרת לעדכן - ניסיתי את העוגת שיש - לא מומלצת כלל...מתכונים שפורסמו בעיתון משפחה (לא ניסיתי עדיין)
איזה רב פוסק שמותר?לתשומת לב הצליאקים שאוכלים כזית מצה רגילה (מחיטה) בליל הסדר:
אני כבר כתבתי קודם...אבא שלי שאל בזמנו את הרב וואזנר והוא אמר שחולי צליאק יאכלו את הכזית הראשון ולא ינזקו...אני בכ''א נוהגת ככהאיזה רב פוסק שמותר?
בשנה שעברה היתה פעם ראשונה שאכלתי את המצות ללא גלוטן והיה... קשה לתיאור
וואי...זה יכול להיות כל כך הרבה דברים...תבקשי מרופא ילדים הפנייה לבדיקות דםבין השאר גם של צליאק...אבל זה תלוי כמה זמן זה ככה וגם זה יכול להיות מעי רגיז או רגישות לחלב וכושאלה-
ילדה בת שנתיים שכל הזמן משלשלת
הרופא אמר לי שזה שיניים.
אבל כבר גמרה להצמיח אותן וזה ממשיך
יש מצב שצריך לבדוק צליאק??
איזה רב פוסק שמותר?
בשנה שעברה היתה פעם ראשונה שאכלתי את המצות ללא גלוטן והיה... קשה לתיאור
לכאורה אפשר להמיר 1:1 עם קמח תמי לבצק פריך.אנשי ואנשות צליאק, מישהו ניסה להכין את הטרנד של 'העוגה עם המספרים', בגירסה בלי גלוטן?
(עוגה עם אבקת שקדים, שלוש שכבות וביניהן קרם/קצף).
שמעתי בשם הרב אלישיב זצ"ל שאפשר לאכול כזית עם גלוטן, אבל אחד בלי סימפטומים בכלל. כי הסכנה לתווך ארוך.איזה רב פוסק שמותר?
אני ממש מחפשת רב שיתיר לי. באמת רק למינימום של ליל הסדר בלבד...שמעתי בשם הרב אלישיב זצ"ל שאפשר לאכול כזית עם גלוטן, אבל אחד בלי סימפטומים בכלל. כי הסכנה לתווך ארוך.
אבל לא לסמוך על זה כמובן, רק מפי השמועה.
מצות יד או מכונה?מעדכן שיש היום מכירה של מצות ללא גלוטן של לנדאו.
ביש חסד במחיר של 45 או 48 (לא זוכר במדויק) ל3 מצות, במקום 85 ש'ח במכירות הרגילות
מצות יד בהכשר העדה החרדית, זה המצות שנמכרות במכירות.מצות יד או מכונה?
איזה כשרות?
ומה זה היום, רק היום?
נשמע לי גבולי.אולי מישהו יודע מה זה אומר? (כמובן לא כתחליף להתייעצות רפואית..רק בינתיים).
בבדיקת דם לצליאק יצא כך:
TransGlutaminase (IgA) Ab - גבוה מאוד. (20).
אבל מצד שני
Endomysial Ab - שלילי.
האם יש פה חשד לצליאק? או שהשלילי מבטל אותו? ואם כן, מה זה יכול להיות?
(מוסיפה שכל שאר הפרמטרים התאימו לצליאק ברעיון - מחסני הברזל, המוגלובין, וויטמין d נמוכים מאוד ויש עיכוב רציני בגדילה).
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: