אני מחפשת פיתרון
שנים שאני מנגנת כינור ואחיזת הקשת שלי לא נכונה
ז"א שהיד נוטה מידי ולא רפויה
אני מנסה להתרגל לצורה הנכונה אבל אחרי דקה של נגינה היד חוזרת לתנוחה הלא טובה בגלל ההרגל
איך אני יכולה לשנות את האחיזה שלי? (אפילו עם עזרים חיצוניים)
תודה לעונים
ותודה לפותח האשכול!!
ראיתי פעם בעלי אקספרס כמו תופסן בשביל יד ימיןאני מחפשת פיתרון
אני מנסה להתרגל לצורה הנכונה אבל אחרי דקה של נגינה היד חוזרת לתנוחה הלא טובה בגלל ההרגל
תודה לעונים
ותודה לפותח האשכול!!
כן, המורה שלי לשעבר גם אמר לי שזו צריכה להיות אחיזה רפויה ברמה שאם הכנור לא היה שם, הקשת היתה נופלת לנו מהיד.צריך להחזיק את הקשת בקצות האצבעות, כאילו יש ביד חפץ.
זאת אומרת כמו לאגרף את היד על כדור, רק בקצה לתפוס את הקשת.
וכמובן בצורה רפויה.
ואגב, המורה שלי אמר לי, שברוסיה, לפעמים כדי לגרום לתלמיד להחזיק נכון ביד שמאל, היו תוקעים מסמרים לאורך הצוואר..................
אם העצות שלנו לא יעזרו - לא יזיק לנסות....
אני מחפשת פיתרון
תודה לעונים
ותודה לפותח האשכול!!
וואאאוניסיתי עם המון תלמידים, והתרגיל ממש עוזר לשחרור יד ימין:
לתפוס את הקשת מלמטה ולהתחיל לעלות עם האצבעות כמו עכביש כלפי מעלה
אגודל ולאחר מכן אצבעות ושוב כך, בלי לעזור עם יד שמאל...
ולאחר מכן לרדת למטה באותה צורה, כמו שמטפסים על עץ.
כשמגיעים לסוף הדרך... האצבעות כבר ממש משוחררות
(זהירות... לעשות את התרגיל על גבי ספה/מיטה, שאם הקשת תיפול חלילה שלא תשבר)
בהצלחה!
יש לך אולי גם טיפ ליד שמאל? אני נוטה להשתמש בה בכח רב... זה גם מפריע לי מאוד כדי לתרגל וויברטו.ניסיתי עם המון תלמידים, והתרגיל ממש עוזר לשחרור יד ימין:
לתפוס את הקשת מלמטה ולהתחיל לעלות עם האצבעות כמו עכביש כלפי מעלה
אגודל ולאחר מכן אצבעות ושוב כך, בלי לעזור עם יד שמאל...
ולאחר מכן לרדת למטה באותה צורה, כמו שמטפסים על עץ.
כשמגיעים לסוף הדרך... האצבעות כבר ממש משוחררות
(זהירות... לעשות את התרגיל על גבי ספה/מיטה, שאם הקשת תיפול חלילה שלא תשבר)
בהצלחה!
גם אני אשמח אני אוחזת ממש חזק את יד שמאל על המיתרים. לומדת פחות מחצי שנה כינור. אבל סבא שלי התעקש להתחיל עם ויבראטו וזה ממש קשה לי לשחרר את היד. כרגע מצליחה ויבראטו באצבע שלישית מעולה ובאצבע שניה ויבראטו מגמגם...יש לך אולי גם טיפ ליד שמאל? אני נוטה להשתמש בה בכח רב... זה גם מפריע לי מאוד כדי לתרגל וויברטו.
לי יש בעיה שונה ביד ימין אני באמצע הנגינה מישרת את האגודל והוא לא בצורה מעוגלת... רק לפני שיעור אחד המורה שלי תפסה את זה תכלס זה לא משפיע על הצליל אבל זה מפריע לה לראות את זה מה אפשר לעשות?? עם אגודל מעוגל אני לא מצליחה לנגן יפה בתוך המיתר??אני מחפשת פיתרון
תודה לעונים
ותודה לפותח האשכול!!
קריינא דאיגרתא- יאללה. כל אחד יכול לפתוח..לא אמרו בהתחלה שפותחים פורום?
למי צריך לנדנד?
זה ממש לא נוח ככה. יש מלא נושאים באשכול אחד.
יש לך אולי גם טיפ ליד שמאל? אני נוטה להשתמש בה בכח רב... זה גם מפריע לי מאוד כדי לתרגל וויברטו.
לי יש בעיה שונה ביד ימין אני באמצע הנגינה מישרת את האגודל והוא לא בצורה מעוגלת... רק לפני שיעור אחד המורה שלי תפסה את זה תכלס זה לא משפיע על הצליל אבל זה מפריע לה לראות את זה מה אפשר לעשות?? עם אגודל מעוגל אני לא מצליחה לנגן יפה בתוך המיתר??
לנגן ולנגן ולנגן...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: