דרוש מידע פורום בריאות הנפש.

בעקבות באשכול הזה
עלה בראשי מחשבה שאולי תהיה תועלת גדולה, אם מנהלי פרוג היקרים שזכויות רבות נזקפות לזכותם,
יוסיפו זכות נוספת ויפתחו פורום בריאות הנפש - מומלץ עם תתי פורומים כג' פורום דיכאון, פורום חרדות, ocd, מחלות נפש וכדו'
הדבר יכול להביא תועלת עצומה לאלפי מתמודדי נפש במגזר החרדי.
הן תועלת בידע מקצועי שיכולים לצבור אחד מחבירו בבחינת אין חכם כבעל הניסיון,
ואין תועלת בעצם היכולת של אותם מתמודדים לבטאות את קשייהם בבחינת דאגה בלב איש ישיחנה.
אציין שאם הדבר ייצא אל הפועל הדבר יהווה תקדים ענק במגזר החרדי שיוכל בס''ד לעזור מאוד כאשר כיום אין אף אלטרנטיבה מתאימה.
(למעט אולי ברשתות חברתיות שאותן כידוע רוב הציבור החרדי מחרים)
אשמח לשמוע את דעת הציבור בנושא, ומי שמעוניין בדבר נקרא לציין זאת כדי שהנהלת פרוג ידעו האם הציבור חפץ בדבר.
בברכת בריאות ושמחה לכל עם ישראל.

chaia

משתמש מקצוען
האם אלו שמתמודדים עם בעיות נפשיות יסכימו להיחשף בפורום ציבורי?
אני אישית לא חושבת שאנשים יסכימו לחשוף באופן ציבורי ופתוח את ההתמודדויות שלהם.

ברוך ר

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
לא חושב שראוי לפתוח פורום לזה בו כל אחד יכול לכתוב ולא יודעים מי מקצועי ומי לא
דברים כאלו צריך להיות בצנעה אחד על אחד מטפל - מטופל ולא בפורום ציבורי

גלגל הצבעים

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה והפקת סרטים
בעקבות באשכול הזה
עלה בראשי מחשבה שאולי תהיה תועלת גדולה, אם מנהלי פרוג היקרים שזכויות רבות נזקפות לזכותם,
יוסיפו זכות נוספת ויפתחו פורום בריאות הנפש - מומלץ עם תתי פורומים כג' פורום דיכאון, פורום חרדות, ocd, מחלות נפש וכדו'
הדבר יכול להביא תועלת עצומה לאלפי מתמודדי נפש במגזר החרדי.
הן תועלת בידע מקצועי שיכולים לצבור אחד מחבירו בבחינת אין חכם כבעל הניסיון,
ואין תועלת בעצם היכולת של אותם מתמודדים לבטאות את קשייהם בבחינת דאגה בלב איש ישיחנה.
אציין שאם הדבר ייצא אל הפועל הדבר יהווה תקדים ענק במגזר החרדי שיוכל בס''ד לעזור מאוד כאשר כיום אין אף אלטרנטיבה מתאימה.
(למעט אולי ברשתות חברתיות שאותן כידוע רוב הציבור החרדי מחרים)
אשמח לשמוע את דעת הציבור בנושא, ומי שמעוניין בדבר נקרא לציין זאת כדי שהנהלת פרוג ידעו האם הציבור חפץ בדבר.
בברכת בריאות ושמחה לכל עם ישראל.
דווקא בציבור שלא חשוף למידע צריך מאוד מאוד להיזהר שלא יצא מזה יותר נזק מתועלת, שלא יופיעו כל מזכי הרבים עם תרופות הפלא (אלפא ודומיהם) והטיפולים ע''פ התורה והזוהר, והסניטולוגיים מתנגדי התרופות.
למיטב ידיעתי יש מוקדים דיסקרטיים שניתן להתייעץ.
סתם ברברת וחילופי דעות ואבחונים במחלות שלפעמים האבחנות קשות גם לפסיכאטרים - זה מסוכן מאוד.

למה, זה יכול להיות סוג של קבוצת תמיכה
וזה יהיה פורום סגור כמו פורום חכמת נשים וכו'..
נכון לגמרי!
חוץ מזה שאולי תנתן אפשרות למשתמשים ליצור לפורום בריאות הנפש ניק מיוחד - נפרד מהניק של שאר הפורומים בפרוג - לשמירה על דיסקרטיות מירבית.
לדעתי יכולה להיות תועלת ממש גדולה מפורום בריאוה''נ כפי שהזכרתי ולכן בקשתי שטוחה שוב מחבי הפורום היקרים,
תוכיחו להנהלה שאתם מעוניינים שיקום הדבר!
עם הענות דלילה כמו שקורה לבנתיים - כלום לא יהיה.
הגיע הזמן שיקום הדבר שעדיין לא קם מעולם אצלינו במגזר.
בהצלחה לכולנו!

תוהה ומשתומם

משתמש מקצוען
דווקא בציבור שלא חשוף למידע צריך מאוד מאוד להיזהר שלא יצא מזה יותר נזק מתועלת, שלא יופיעו כל מזכי הרבים עם תרופות הפלא (אלפא ודומיהם) והטיפולים ע''פ התורה והזוהר, והסניטולוגיים מתנגדי התרופות.
למיטב ידיעתי יש מוקדים דיסקרטיים שניתן להתייעץ.
סתם ברברת וחילופי דעות ואבחונים במחלות שלפעמים האבחנות קשות גם לפסיכאטרים - זה מסוכן מאוד.
אני מסכים עם תוכן ההודעה, אבל אם זה נכון, זה נכון גם לתחום של בריאות הגוף, גם שם יש את כל הבעיות הנ"ל, ומצד שני, בהרבה מקרים (או ברוב המקרים) יש יש גם הרבה תועלת, השאלה למה להחריג את תחום הנפש מתחום הגוף

אני מסכים עם תוכן ההודעה, אבל אם זה נכון, זה נכון גם לתחום של בריאות הגוף, גם שם יש את כל הבעיות הנ"ל, ומצד שני, בהרבה מקרים (או ברוב המקרים) יש יש גם הרבה תועלת, השאלה למה להחריג את תחום הנפש מתחום הגוף
אין הכי נמי, צודק לגמרי. שדרגת את הרעיון שלי.

בשעות הפנאי

משתמש סופר מקצוען
עריכה תורנית
כל הזמן יצטרכו לנעול/למחוק שם הודעות...

חוץ מזה זה גדול מדי
זה דברים עדינים מכדי לתת אפשרות לאנשים לקבוע איך ומה לטפל
על פי דעתם של ניקים אלמוניים, חכמים ופקחים ככל שיהיו

(רק תחשוב מה יקרה אם יתחילו כל מיני מבינים בנפש להביע חוות דעתם
על ניק שקרא לעצמו בשם 'ישי ריבו אוהבים אותך'... ממה זה נובע, ודרכי הטיפול בזה.... ;)
;)

נערך לאחרונה ב:

יהלום-יצירות מלוטשות

כתיבה מלטשת יצירות
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
למה, זה יכול להיות סוג של קבוצת תמיכה
וזה יהיה פורום סגור כמו פורום חכמת נשים וכו'..
איך בדיוק יתקבלו לשם - לפי וותק של שלושה חושים? לפי שיחה עם הקרובים לשמוע על המצוקה?...

אני מסכים לחלוטין שצריך להעלות את המודעות והרתיעה מהבריאות הנפשית. היא לא גרועה מהגופנית, אולי טובה יותר. עם זאת - אני לא סבור שפורום בפרוג יוכל באמת לסייע. אולי - רעיון שעולה בי כעת - להעלות מאמרים והרצאות בנושא, מאנשי מקצוע מוסמכים וידועים - ושניקים יוכלו להגיב ולדון, להתייעץ ולקבל חוות-דעת, בצורה עניינית.

5184

משתמש פעיל
איך בדיוק יתקבלו לשם - לפי וותק של שלושה חושים? לפי שיחה עם הקרובים לשמוע על המצוקה?...

אני מסכים לחלוטין שצריך להעלות את המודעות והרתיעה מהבריאות הנפשית. היא לא גרועה מהגופנית, אולי טובה יותר. עם זאת - אני לא סבור שפורום בפרוג יוכל באמת לסייע. אולי - רעיון שעולה בי כעת - להעלות מאמרים והרצאות בנושא, מאנשי מקצוע מוסמכים וידועים - ושניקים יוכלו להגיב ולדון, להתייעץ ולקבל חוות-דעת, בצורה עניינית.
מי שירצה להצטרף ימלא טופס ואם יצטרכו לאמת אז הם ידעו כבר איך.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה