http://fontbit.co.il/search.asp?query=הדסה&submit.x=0&submit.y=0
מתלבטת עליו
מה היעוד שלו בד"כ?
לא עתיק מדי?
מתלבטת עליו
מה היעוד שלו בד"כ?
לא עתיק מדי?
מה שיש בשוטנשטיין זה פלרון. אפשר לומר שזה גופן שונה לחלוטין.עיין ערך גמרא "שוטנשטיין"
כי פונטייפ לא מוכרים את זהאתה בטוח שיש לפלרון הדסה?
בפונטייפ אני לא רואה את זה
הדסה פרידלנדר נמצא אצל רובכם במחשב!
תבדקו...
לאאתה מתכוון ל Monotype Hadassah?
יש הבדלים בין הפונטים, במיוחד במשקל בולד ובריווחים
שווה את ההשקעה? לא בטוח.
המבינים יגידו
הדסה פרידלנדר לא מגיע עם הווינדוס.לא
אני מתכוון להדסה פרידלנדר של ינק יונטף!
נראה לי אדמה, תהילה וספרדי הולכים יותר היום(אני רוצה בשביל טקטס רץ לספרי קודש, ולעיצוב דפי קשר קריאים לילדים שלמדו לקרוא זה עתה...)
הדסה פרידלנדר לא מגיע עם הווינדוס.
יש את של גוטמן.
מומלץ מאוד!! כתור אחד שבעיקר מעמד (כמעט על בסיס קבוע) עם פרנקריהל של הגילדה, הדסה חדש של פונטביט בהחלט יצר איזה רענון בחלק מהעבודות שליhttp://fontbit.co.il/search.asp?query=הדסה&submit.x=0&submit.y=0
מתלבטת עליו
מה היעוד שלו בד"כ?
לא עתיק מדי?
ומה מבחינת זכויות יוצרים של זה?הדסה פרידלנדר מגיע עם אופיס בגירסאות החדשות במקום גוטמן הודס
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: