זה אחרי שהוא פרגן לאחים לנזק לפני כחודש.פעיל הימין ברל'ה קרומבי הסית בצביעות נגד החרדים:
ברוך שפטרנו!
צפה בקובץ המצורף 1518515
יו"ר העבודה מרב מיכאלי נשאה הבוקר (חמישי) הצהרה פוליטית. מיכאלי הודיעה על קיום פרימרייז לראשות המפלגה בעוד ארבעה חודשים, בהתאם למצב המלחמה, והצהירה כי לא תתמודד על התפקיד או על מקום ברשימה. חבריה למפלגה התייחסו להודעה הדרמטית, ביניהם חה"כ גלעד קריב שהגיב: "מרב מיכאלי קיבלה את ההחלטה המתבקשת ואני מעריך אותה על כך".
יו"ר העבודה אמרה כי היא משוכנעת שישראל הולכת לבחירות ב-2024: "כדי להיערך לבחירות האלה, אני פותחת את המפלגה, ואני מתכוונת להקדים את הפרמייריז לראשות מפלגת העבודה ולקיים אותם בעוד ארבעה חודשים, בתקווה שהמלחמה תסתיים עד אז ושכל החטופות והחטופים יחזרו אלינו. אם הבחירות לכנסת יוקדמו עוד יותר - ואני מאד מקווה שכך יהיה - נקדים את הפריימריז בהתאם".
"כמי שעמדה בראש המערכת, אני אחראית על מצבה של המפלגה כיום. אחריות היא לא רק על הצלחות. לכן אין לי כוונה להתמודד בפריימריז לראשות המפלגה ולא אתמודד גם על מקום ברשימת העבודה לכנסת הבאה", המשיכה מיכאלי. "אהיה כאן לעשות הכול כדי להעביר למנהיגה או למנהיג הבא של המפלגה את ההגה בצורה הטובה ביותר, לטובת בניה מחודשת של המפלגה ושל המדינה שלנו".
בחודשים האחרונים מפלגת העבודה לא עברה את אחוז החסימה במרבית הסקרים. חבריה של מיכאלי למפלגה תקפו לא אחת את התנהלותה, וכמה מהם אף מתחו עליה ביקורת בפומבי וקראו במרומז שעליה לסיים את תפקידה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: