נרקסיזםיש להפרעה הזו שם?
נרקסיזםיש להפרעה הזו שם?
וואו באמת לא מזמן ניסיתי להיזכר בסיפור כזה שהיה בזמנו ולא ממש הצלחתי להיזכר בפרטים.חיים ולדר סיפר לפני תקופה סיפור דומה בקול חי ואח"כ עלו אנשים לשידור שעברו את אותו דבר בדיוק.
אני לא זוכרת יותר מזה.וואו באמת לא מזמן ניסיתי להיזכר בסיפור כזה שהיה בזמנו ולא ממש הצלחתי להיזכר בפרטים.
יש מצב שאת מעלה קצת פרטים...
הכי מפחיד לחשוב על זה שיש כאלו אנשים באמת!! והם מסתובבים ממש בינינו..
חיים ולדר סיפר לפני תקופה סיפור דומה בקול חי ואח"כ עלו אנשים לשידור שעברו את אותו דבר בדיוק.
ובאמת אין מה לעשות עם ההפרעה הנפשית הזו. שום דבר לא עוזר( של האמא בסיפור)מפחיד
אין לי מושג אם לזה הכוונה, אני בכ''א קראתי את זה באחד מספרי ''אנשים מספרים על עצמם''.וואו באמת לא מזמן ניסיתי להיזכר בסיפור כזה שהיה בזמנו ולא ממש הצלחתי להיזכר בפרטים.
יש מצב שאת מעלה קצת פרטים...
לא נראה לי שזה קשור.אין לי מושג אם לזה הכוונה, אני בכ''א קראתי את זה באחד מספרי ''אנשים מספרים על עצמם''.
הסיפור הוא על בחור שהיה בטוח שהוא הכי מושלם, והכי מתמיד, והכי והכי והכי...
עד כדי כך שמסופרים שם כל מיני נקודות מחייו בישיבה שנראים מאד מוזר אבל בעיניו זה פשוט היה די ברור שתמיד הוא הכי הכי. והוא גם לא חשש אף פעם לומר זאת כעובדה מוגמרת.
וככה זה המשיך גם לאחר הנישואים, אשתו סבלה מזה לא קצת, עד שיום אחד הוא קיבל משרה כר''מ ושם דווקא מול התלמידים שלו הכל התפוצץ והוא פוטר, הוא ניסה למצוא מקום אחר אבל מהר מאד הבינו במי מדובר והוא נשאר בבית.
העניין הזה נגמר בצורה כואבת אבל כמה שהיה כואב ככה הדרך החדשה שלו הייתה בריאה יותר.
זה פחות או יותר הסיפור. (כמובן בגדול ולא כפי שהוא מסופר שם בפרוטרוט)
מתכוונת לסיפור של ולדר? או לספר שמצוין כאן?לא נראה לי שזה קשור.
הסיפור היה על אב משפחה ןהיחס שלו לילדיו.
אנייייייייש מישהו מירושלים שרוצה להחליף אותו (לצמיתות, או בהשאלה) בעד ספר אחר?
יש לי את "כל הנחלים הולכים" של ח. לוברבום
"אדמה פראית" של מ. קינן
ו-3 האחרונים של ליבי קליין (להשאלה, לא לצמיתות)
רוצה למכור לי? או להחליף בעד ספר אחר?יש לי למכירה במצב חדש דנדש
כבר מזמן לא רלוונטיאנייייייי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: