המשטרות בכניסה לעיר מבררות לאן את נוסעת......זה בדיוק הבעיהיש אוטובוסים תבררי ב*8787 עד יום חמישי.
אשמחאם את רוצה יש לי מישהו עם אישור נסיעה בכל הארץ גם בסגר מוחלט
אם מעניין אותך ארשום לך את הפלאפון (אבל ברור שהעלות היא לא כמו אוטובוס)
הזוי לגמריייייבטוחה שאפשר לדבר עם מישהו מהעיריה ויתנו אישור לכזה דבר. אין לי ספק שכך!!! לא הגיוני שגם את זה ייאסרו...זה פשוט הזוי!
אצלינו בכניסה לעיר השוטרים שואלים לאן את נוסעתיש תחבורה ציבורית חלקית תתקשרי לברר ותסעי אפילו לירקון בבני ברק אזור מהמם.
יתכן שיבדקו אם יש קרוב יולדת [בדרך כלל לא בודקים אבל אולי כן]פשוט אומרים שהולכים לעזור למישהו עם מוגבלות או הולכים לברית אם זה ביום או לבקר אחות שילדה
הוא מוגבל עד י"א תשריהיום אפשר עדיין להשתמש באישור של בחורי הישיבות שחזרו הביתה. שישתמש בו...
אם יש צורך אני אסרוק אחד לפה...
לכן כתבתי היוםהוא מוגבל עד י"א תשרי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: