ראש מערך המודיעין של חמאס, נביל אבו דביל, היה מתוסכל.
הוא קרא לשיחה דחופה ליועץ הטורקי, סולימן המכוער. "תרד אלי למשרד דחוף".
סולימן מיהר למנהרה 5, קומה מינוס 13.
"תגיד יא סולימן, מה עושים? אני לא מצליח להגיע למודיעין איכותי. כבר שבועות אני מנסה לגלות את התוכניות הסודיות של הציונים, ולא עולה על שום דבר. מה יהיה?"
סולימן גירד בשפמו העבות, ואז אמר "תקשיב טוב, יש לי רעיון גאוני. אתה יודע איפה היאהוד מדברים על הכול? באתר בְּרוֹג. אתה צריך לחדור לבְּרוֹג. שם יודעים בדיוק כל מה שקורה, לפני כולם".
"וואלה זה רעיון" נשק נביל על ראשו של סולימן, ומיהר לירוק לכיור ולמחות את פיו.
עוד באותו יום הוא פתח ניק ומיהר לבקש הרשאה לפורום חדשות ועדכונים.
מייד עם קבלת ההרשאה, הוא התיישב בהתרגשות ופתח את 'מלחמת חרבות ברזל • עדכונים בלבד!', ובטאב נוסף פתח את 'חרבות ברזל • נספח', נזהר לא להעלות שאלות באשכול הראשי, כדי שלא יגרשו אותו החוצה.
הוא לקח דף ועט וחיכה לרשום את כל העדכונים הסודיים, התחזיות המבוססות, והפרשנויות המובילות.
אבל שום דבר לא זז.
בדק אולי שוב מישהו נעל את האשכול? לא.
ליתר ביטחון פתח גם את 'נותנים כח וחרבות ברזל', את אשכול התיעוד, ואפילו את 'בוטל נוהל הקש בגג'.
נאדה. אחרי שעתיים מורטות עצבים הוא נשבר.
"מה קורה? למה אף אחד לא מעלה עדכונים???" שאל (בנספח כמובן).
"ששש אל תדבר כלום", נענה במהרה, "אומרים שראש מערך המודיעין של חמאס נכנס לפורום" - - -
הוא קרא לשיחה דחופה ליועץ הטורקי, סולימן המכוער. "תרד אלי למשרד דחוף".
סולימן מיהר למנהרה 5, קומה מינוס 13.
"תגיד יא סולימן, מה עושים? אני לא מצליח להגיע למודיעין איכותי. כבר שבועות אני מנסה לגלות את התוכניות הסודיות של הציונים, ולא עולה על שום דבר. מה יהיה?"
סולימן גירד בשפמו העבות, ואז אמר "תקשיב טוב, יש לי רעיון גאוני. אתה יודע איפה היאהוד מדברים על הכול? באתר בְּרוֹג. אתה צריך לחדור לבְּרוֹג. שם יודעים בדיוק כל מה שקורה, לפני כולם".
"וואלה זה רעיון" נשק נביל על ראשו של סולימן, ומיהר לירוק לכיור ולמחות את פיו.
עוד באותו יום הוא פתח ניק ומיהר לבקש הרשאה לפורום חדשות ועדכונים.
מייד עם קבלת ההרשאה, הוא התיישב בהתרגשות ופתח את 'מלחמת חרבות ברזל • עדכונים בלבד!', ובטאב נוסף פתח את 'חרבות ברזל • נספח', נזהר לא להעלות שאלות באשכול הראשי, כדי שלא יגרשו אותו החוצה.
הוא לקח דף ועט וחיכה לרשום את כל העדכונים הסודיים, התחזיות המבוססות, והפרשנויות המובילות.
אבל שום דבר לא זז.
בדק אולי שוב מישהו נעל את האשכול? לא.
ליתר ביטחון פתח גם את 'נותנים כח וחרבות ברזל', את אשכול התיעוד, ואפילו את 'בוטל נוהל הקש בגג'.
נאדה. אחרי שעתיים מורטות עצבים הוא נשבר.
"מה קורה? למה אף אחד לא מעלה עדכונים???" שאל (בנספח כמובן).
"ששש אל תדבר כלום", נענה במהרה, "אומרים שראש מערך המודיעין של חמאס נכנס לפורום" - - -