המתכון מתאים ל 2 תבניות עגולות קטנות חד"פ (אפשר גם בכוסיות אישיות, יוצא ממש חמוד)
שוטחים בתחתית:
פירורי ביסקוויטים מעורבבים עם קצת שמן (או מרגרינה למי שמשתמשת)
ממיסים בסיר:
3 חבילות שוקולד מריר (300 ג' סה"כ)
2 קופסאות ריץ' (כ"א 250 מ"ל)
1 כוס חמאת בוטנים טבעית
שוטחים על התחתית
שמים בשקית זילוף/ שקית הקפאה איכותית כמה כפות חמאת בוטנים
מזלפים על העוגה צורה של שבלול, ועם קיסם מושכים פסים מהמרכז לקצוות, שיצא ככה:
(קרדיט לתמונה: מאקו)
שומרים במקפיא, מוציאים כחצי שעה לפני ההגשה
שוטחים בתחתית:
פירורי ביסקוויטים מעורבבים עם קצת שמן (או מרגרינה למי שמשתמשת)
ממיסים בסיר:
3 חבילות שוקולד מריר (300 ג' סה"כ)
2 קופסאות ריץ' (כ"א 250 מ"ל)
1 כוס חמאת בוטנים טבעית
שוטחים על התחתית
שמים בשקית זילוף/ שקית הקפאה איכותית כמה כפות חמאת בוטנים
מזלפים על העוגה צורה של שבלול, ועם קיסם מושכים פסים מהמרכז לקצוות, שיצא ככה:
(קרדיט לתמונה: מאקו)
שומרים במקפיא, מוציאים כחצי שעה לפני ההגשה
נערך לאחרונה ב: