דרוש מידע פָּרָזִיט. לֵךְ לַעֲבֹד!

מצב
הנושא נעול.

כתר מלוכה

משתמש מקצוען
גם אם מה שכתבת היה נכון, האם יש כאן מישהו היום שהיה מוכן לגור במדינת עולם שלישית? אני לא מכיר. ולכן כל הטענות ההיסטוריות לא רלוונטיות כי כיום אנחנו צריכים ורוצים את הכלכלה של החילונים.
בטח שכן.
אם זה אחד מול השני.
אין שום שאלה בכלל.
בשביל מה באנו לעולם?
ההתפתחות יתר של המדינה רק מפריעה לתפקיד שלנו בעולם!

yonatanr

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
החילונים צריכים שתהא פה מדינה יהודית מתפקדת. החרדים - לא צריכים [מבחינתם] ולא רוצים את ה'דמוקרטיה' שמגינים עליה החילונים.
מעניין מאד, כי יש קהילות חרדיות פורחות בהמון מדינות בכלל לא יהודיות, אבל אין קהילות חרדיות במדינות לא דמוקרטיות.

שרביט קסמים

משתמש צעיר
עריכה תורנית
כי כיום אנחנו צריכים ורוצים את הכלכלה של החילונים.
ושוב פעם אנחנו נכנסים לויכוח מי משלם יותר למדינה אז ככה..

החרדים כיום בפער של 15 אחוז פחות בתעסוקה מחילונים [ואם ננקה את המגזר הציבורי שבה אנו מופלים לרעה, אז כמה אחוזים נשארו?].

במה

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
עימוד ספרים
עריכה תורנית
עימוד ספרים
בטח שכן.
אם זה אחד מול השני.
אין שום שאלה בכלל.
בשביל מה באנו לעולם?
ההתפתחות יתר של המדינה רק מפריעה לתפקיד שלנו בעולם!
מדהים ההקרבה שלך!!!
אבל אם נעשה סקר כמה מהציבור החרדי היה רוצה לעבור לניגריה עם תוחלת חיים ממוצעת של 45 שנה. לא נראה לי שהיה רוב או קרוב לזה.

שרביט קסמים

משתמש צעיר
עריכה תורנית
מדהים ההקרבה שלך!!!
אבל אם נעשה סקר כמה מהציבור החרדי היה רוצה לעבור לניגריה עם תוחלת חיים ממוצעת של 45 שנה. לא נראה לי שהיה רוב או קרוב לזה.
אולי הוא מתכוין להתקדמות יתר של פרוגרס, ואובר ליברליזציה.

כתר מלוכה

משתמש מקצוען
מדהים ההקרבה שלך!!!
לא.
מספיק ישראל שלפני 30 שנה.
שאחד מבני הזוג עובד.
ולא להכריח 2 בני זוג לעבוד 10 שעות ביממה.
אז אתה מבזבז תזמן פה
צודק.
פרשתי.

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  10  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה