נכתב ע"י תובנה;1315472:ירדנו למקלט באזעקה
בני ברק (הר' קנייבסקי אמר כן לרדת- בגלל "עמו אנוכי בצרה")
אחת השכנות, נערה, היתה הסטרית ממש , בוכה ומפוחדת.
אמא שלה אמרה שכבר כמה ימים היא לא אוכלת טוב וכו'
אני חושבת שטור כזה היה טוב בשבילה. והיא ממש לא היחידה.
לא חושבים שבשביל להוריד את מספר של נפגעי חרדה- שווה לכתוב את הטור הזה?
גם מי שעדיין לא פיתח סימנים, אבל להבא, בשביל הצפירות הבאות שלא יהיו
וגם כמו שאמרו בשביל לתת פרופורציות לילדים.
נכתב ע"י ckuh;1315612:חברה שלי אולי לא חרדתית (אני לא יודעת לאבחן, כן?) אבל היסטרית ברמה שלא מתפקדת מאז החטיפה...
אתמול בלילה אחרי שקראתי את המאמר, גם לי נכנסה פתאום דמיונות הזויים שאולי יש מחבלים שהצליחו לחדור מהים, ולא רוצה לתאר אלו עוד דמיונות עברו במוחי הקודח.... רצתי מהר לסגור חלונות. ועברתי לילה מסויט...נכתב ע"י ckuh;1315612:חברה שלי אולי לא חרדתית (אני לא יודעת לאבחן, כן?) אבל היסטרית ברמה שלא מתפקדת מאז החטיפה...
פגשתי אותה אצלי בממ״ד באזעקה של שבת, לפני סעודה שלישית, היא רעדה כולה.
המאמר של חיים ולדר, לטענתה, הכניס אותה ללחץ איום ונורא. בדימיונות שלה המבצע הזה הפך כבר למלחמה והיא רואה את בעלה והילדים נורים לעיניה... היא נמצאת בשדה קטל שעד לא מזמן היה הרחוב שלנו והשכונה שלנו, והיא מפחדת ללכת לישון כי החלומות שלה נמצאים בתיאורי השואה המזוויעים.
היא לא מבינה איך אפשר להתעודד בזה ש׳יכול להיות יותר גרוע׳. זה רק מלחיץ יותר. זה מפחיד. השם ישמור. ביום רביעי שוחחנו ארוכות והצלחתי להרגיע אותה - השבת כבר לא. אני לא יכולה להבטיח לה שזה לא יתפתח לטרגדיה כמו שחיים ולדר קורא לה מלחמה, ואם זה שום דבר וזה ככה נורא - מה יהיה הלאה?
כך שאני לא מבינה מה זה נותן ולמי. מצטערת...
..נכתב ע"י Smeshi;1315716:הוא צודק כי יש הרגשה של רפיסות מעצבנת..
חוץ מילדים, חוץ ממי שחי בעוטף עזה וביישובים שמקבלים הפצצות על בסיס יומיומי, או מי שיש לו אח/בן/בעל שקבל צו 8 ויכנס לעזה. חוץ מהם שהפחד שלהם מוצדק, כל היתר יכולים לשבת בשקט.
נכתב ע"י Smeshi;1315716:הוא צודק כי יש הרגשה של רפיסות מעצבנת..
חוץ מילדים, חוץ ממי שחי בעוטף עזה וביישובים שמקבלים הפצצות על בסיס יומיומי, או מי שיש לו אח/בן/בעל שקבל צו 8 ויכנס לעזה. חוץ מהם שהפחד שלהם מוצדק, כל היתר יכולים לשבת בשקט.
זו פעם ראשונה שיש בעיתון מאמרים שמופנים לטיפול בכל מיני בעיות מסוימות מאד של אנשים מסוימים מאד ? כל עיתון מלא במאמרים מעין אלה, וודאי בתופעה שהיא רחבה מאד לצערינו.נכתב ע"י מילה בסלע;1315434:בדיוק!!
העיתון החרדי הנפוץ... חרדי, ללא ת'.
ממתי עושים טיפול לאנשים מע"ג העיתון?!
נכתב ע"י ויזואלית;1315935:לא הבנתי יערי זה חיים ולדר או לא?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: