יש את הסרטון גם בפורום עריכת וידיאו את יכולה לראות גם שם.נרשמתי ולא עולה לי שום סרטון
יש את הסרטון גם בפורום עריכת וידיאו את יכולה לראות גם שם.נרשמתי ולא עולה לי שום סרטון
תודה, את יכולה להביא לי קישור?יש את הסרטון גם בפורום עריכת וידיאו את יכולה לראות גם שם.
תנסי עכשיונרשמתי ולא עולה לי שום סרטון
היא לא תודה בזה אבל מדברים על זה שזאת היא.כלומר יונה ספיר זו את?
רותי לא סתם אומרים שסופרים זה עם גזמן. היא היתה נפלאה ממש! נראה לי שאת לא התלהבת מהליהוק שלך כמאמנת כבשות זה הכלתודה לכל המחמיאים. זו אכן הייתה הפקה מורכבת ומאתגרת, בעיקר בגלל השחקנית הראשית שלא התלהבה כל כך מן התפקיד שניתן לה, והייתה לא צייתנית להחריד. (מי המציא את הביטוי כבשה תמימה? כנראה לא ניסה ללהק כבשה לתפקיד ראשי)
וכל הכבוד לחני ויוטי על ההתמודדות המכובדת עם הפרויקט ההזוי שהצנחתי עליהן........
לדעתי מגיל 8 9 פחות או יותר. אחד הספרים! (אפילו שגדלתי אם יוצא ספר של עשרים ואחד בבית אחד ואני רואה אותו אני קוראת)ת'אמת אני מתביישת לאצר אבל אני לא מכירה את הספרים האלו
אחרי כזה מלא תשבחות ועוד סרט מהמם אין סיכוי שאני לא קונה ליחדים שלי את הספרים!
מאיזה גיל מותאם הספריים? יש לי דיי קטנים...
ברור לי במעל 100% שזאת היא, אני יכולה לפרט בדיוק למה אני חושבת ככה.היא לא תודה בזה אבל מדברים על זה שזאת היא.
גם לי יש משהו שאני כמעט בטוחה ,בואי לא נכנס לזה באמת.ברור לי במעל 100% שזאת היא, אני יכולה לפרט בדיוק למה אני חושבת ככה.
לא הייתי פותחת את זה אבל אם כבר העלו את הנושא... טוב לדעת שאני לא היחידה שחושבת כך.
שלוםאשמח אם תוכלו לענות לסקר המצורף.
תודה.
אם הם אוהבים ספרי ילדים, הם יהנויש בבית נערים בגילאי 17-18 ונשואים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: