יש משהו יותר טבעי מלהצטנן ממשב רוח קריר? יש משהו יותר טבעי מלהשתעל בחורף?...
ההבדל "הדק" הוא שזה רצוי וזה פחות!
יש משהו יותר טבעי מלהצטנן ממשב רוח קריר? יש משהו יותר טבעי מלהשתעל בחורף?...
א. למה לא?
ב. אין סיבה להניח שהמילה 'אחרת' מכוונת דוקא כלפי ענין זה.
[לו נסובה השאלה אודות הביטוי 'בעיית בריאות' - החרשתי...].
הריון זה ממש לא בעיה רפואית - יש משו יותר טבעי מזה?
מהו הקשר? יש משהו יותר טבעי מלהצטנן ממשב רוח קריר? יש משהו יותר טבעי מלהשתעל בחורף?...
המציאות היא, שלרוב - הנמצאות ב'מצב מיוחד' נדרשות לזהירויות רפואיות, כך שמדובר ב"בעי’" רפואית.
אמנם, כפי שציינתי - גם לדעתי, ההגדרה 'בעיית בריאות' אינה נכונה (ועל זה אכן תישאל שאלתך לנכון).
ההבדל "הדק" הוא שזה רצוי וזה פחות!
להבדל הזה אין משמעות רפואית (ואם הטענה היא רק על הביטוי 'בעי’' - הרי בהקשר הנוכחי הדבר מהוה בעי', גם אם כללות הענין [כמובן מאליו] רצוי ומבורך הוא).ההבדל "הדק" הוא שזה רצוי וזה פחות!
לא מופרך,העליתי פעם באשכול המקביל...
צפה בקובץ המצורף 1132884
זה?אין לי איך לצלם,
אבל יש שלט מדהים ברחוב חיי אדם 28 בירושלים.
חניה פרטית לא לַכְשוֹם
כן תודה,
לא...כן תודה,
עכשיו צילמת ?
כן תודה,
עכשיו צילמת ?
נראה לי הם מקבלים פרסום מהשלט הזה, אם עד עכשיו הם לא הורידו אותו...לא...
משהו ישן, היה לי במחשב
השלט אבל לא עוזר, (או שהבנ"א פשוט לא הבין את מה שכתוב בשלט.....)
תכלס, אפילו הניקוד לא נכון...
דווקא משפט מאוד מעורר השראה...לכל אחד זה יכול לקרות.. ולפעמים זה גם מעניין
שרשור מודעות שנתקלתם עם טעויות..
צפה בקובץ המצורף 586267
וואו..דווקא משפט מאוד מעורר השראה...
"ראה הלכה ונזכר מעשה"..
בדידי הוה עובדא..
ל"ג בעומר אשתקד:
12:25 בערך: "סיימתי מעריב, אין לי כח להיכנס לציון כרגע, אכנס לתולדות אהרן נרקוד קצת שם אח"כ ניכנס לציון..",
טוב, אני נכנס, אני במדרגות, ומישהו נופל שמה, התנועה נעצרת אין יוצא ואין בא, הדוחק איום ונורא, ולמרות שאני לא נמוך בכלל אני רואה שחור בעיניים... "לא זכור לי כזה דבר, אפי' לא בתוך הציון???!!" אחרי כ5 דקות שכמובן נדמו כנצח..., התנועה משתחררת,
ואז.. אני עושה את הטעות... במקום לברוח מהאיזור כל עוד רוחי בי, אני עולה למעלה... תוך כדי שאני נשען על אנשים!!! [כי אני רואה שחור בעינים!] בתואנה "ניקח קצת אוויר ואח"כ נברח מפה.." לא הגיוני בעליל, אבל אחרי דקה שתיים המוזיקה נעצרת ומכאן כמו שאומרים הכל היסטוריה....
איך אמרנו.. "עשיתי המון חיים בטעויות שלי!!" תודה לקל.
אודה ה' מאוד בפי ובתוך רבים אהללנו
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: