אני לא יודע אם אפשר להישפט, ונראה לי שכן. אבל בארגד למשל אם עובר ה30 יום הם מעלים עוד 106 שקל!!א. מישהו יודע אם יש אשרות להישפט על דו"ח תחבורה ציבורית?
ב. כמה ריביות זה צובר אם לא משלמים בזמן?
מדהים כמה שהם הזוייםבעלי בעל חופשי שנתי קיבל קנס באגד (התיקוף לא עבר והוא לא שם לב). זה היה ב- 2018.
ערערנו ודחו אותנו.
אז הוא שילם (100% הוא שילם)
לפני חודש הוא קיבל מכתב מעו"ד כי הוא לא שילם ומלא איומים והקפצה של הקנס. כמובן לא היה לו איך להוכיח שהוא שילם כי זה שולם ב- 2018....
אחרי ויכוח גדול איתם טענו שהם רואים את התשלום....
חצופים
לי היה מקרה שעלה מבקר, ותיקפתי,לכן כדאי לדעת לעתיד
ברגע שעולה פקח או ברגע שמתחיל סוג של ויכוח דבר ראשון לתרף
את הרב קו לפני שמביאים לו את זה גם אם הוא רואה וקולט שבגלל זה את מתקפים
למה.??
לאחר שתיקפתם והדוח מופיע לאחר מכאן בזמן הדו"ח
אתם תמיד יכולים לטעון שסתם נתנו לכם דו"ח
עדיף להתווכח מספר דקות כדי שיראו שתיקפתם המון זמן לפני קבלת הדו" ח
מנסיון !!!
זה עובד ביטלו לי 5 דוחות בכאלו סיטואציות
וואי קרה לי גם, גם קנס מ2018 ,שלחו מכתב לדירה הישנה, שעברתי ממנה לפני 3 שנים, במקרה בעלי עבר שם ולקח דואר.בעלי בעל חופשי שנתי קיבל קנס באגד (התיקוף לא עבר והוא לא שם לב). זה היה ב- 2018.
ערערנו ודחו אותנו.
אז הוא שילם (100% הוא שילם)
לפני חודש הוא קיבל מכתב מעו"ד כי הוא לא שילם ומלא איומים והקפצה של הקנס. כמובן לא היה לו איך להוכיח שהוא שילם כי זה שולם ב- 2018....
אחרי ויכוח גדול איתם טענו שהם רואים את התשלום....
חצופים
למה לא?תכלס, נסעתם בלי לשלם, אז למה לערער?
הוא התכוון שאין לך שום בסיס לערעור כזה, עברת על החוק, חד וחלק!למה לא?
וגם כי יש לי חופשי
??מישהו יודע אם חייב לשלם לפני 30 יום גם במקרה שמגישים ערעור
לא!
על פניו זה סמכות בית משפט לעניינים מנהליים בירושלים, היינו ערעור מנלי, אגרה 1503 ש"ח.א. מישהו יודע אם יש אשרות להישפט על דו"ח תחבורה ציבורית?
ב. כמה ריביות זה צובר אם לא משלמים בזמן?
כדאי לבדוק את זה היטבמישהו יודע אם חייב לשלם לפני 30 יום גם במקרה שמגישים ערעור
לא צריך לשלם אם הוגש ערעור במועדכדאי לבדוק את זה היטב
יתכן וצריך לשלם
תיקון: באמצעות עתירה מינהלית.על פניו זה סמכות בית משפט לעניינים מנהליים בירושלים, היינו ערעור מנלי, אגרה 1503 ש"ח.
בהתאם לצו בתי המשפט לעניינים מנהליים תשס"ב-2001 (תיקון מס' 19) תשס"ה-2005 סעיף 14 (א).
יש התארגנות בנושא,
מי שיש לו מקרה ששוה ערעור בבית משפט שישלח פרטים למייל יעודי.
עי' באתר רשות הרבים פרסום מאתמול.
עדיין לא קם המשוגע שהשקיע 1503 ש"ח בשביל קנס 100 שח, אבל אין ברירה צריך שבית משפט יקבע כללים בנושא.
הגשתי ערעור, הוא נדחה כמובן, ונדרשתי לשלם את מלוא הקנס למרות שיש לי חופשי שנתי ארצי.עד כמה שידוע לי יש קנס גם לבעלי חופשי חודשי , אם כי לאחרונה הופחת הקנס לבעלי חופשי חודשי ל20 ש"ח
תיקפת?הגשתי ערעור, הוא נדחה כמובן, ונדרשתי לשלם את מלוא הקנס למרות שיש לי חופשי שנתי ארצי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: