דרוש מידע ערעור על דוח אי תשלום באוטובוס /תשלום תעריף מוגדל

רק רבינו

משתמש פעיל
לאחרונה קיבלתי דו"ח מאגד בירושלים והגשתי תלונה ביצירת קשר באתר של אגד (לא בערעורים) על התנהגות המבקר שאמר לי שהדוח תקף גם לנסיעה ברכבת הקלה וזה באמת לא נכון וקיבלתי על זה זיכוי מאגד ושלל התנצלויות...

מירער

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
א. מישהו יודע אם יש אשרות להישפט על דו"ח תחבורה ציבורית?
ב. כמה ריביות זה צובר אם לא משלמים בזמן?

החכמה שבנשים

משתמש מקצוען
בעלי בעל חופשי שנתי קיבל קנס באגד (התיקוף לא עבר והוא לא שם לב). זה היה ב- 2018.
ערערנו ודחו אותנו.
אז הוא שילם (100% הוא שילם)
לפני חודש הוא קיבל מכתב מעו"ד כי הוא לא שילם ומלא איומים והקפצה של הקנס. כמובן לא היה לו איך להוכיח שהוא שילם כי זה שולם ב- 2018....
אחרי ויכוח גדול איתם טענו שהם רואים את התשלום....
חצופים

אנה 433

משתמש פעיל
בעלי בעל חופשי שנתי קיבל קנס באגד (התיקוף לא עבר והוא לא שם לב). זה היה ב- 2018.
ערערנו ודחו אותנו.
לפני חודש הוא קיבל מכתב מעו"ד כי הוא לא שילם ומלא איומים והקפצה של הקנס. כמובן לא היה לו איך להוכיח שהוא שילם כי זה שולם ב- 2018....
חצופים
מדהים כמה שהם הזויים
לדעתי הם חייבים לפצות את מי שזה קורה לו
לפחות להתנצל
שמעתי הרבה סיפורים כאלו
הם חצופים ברמות שאתם לא מתארים

מקף גדול

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
לכן כדאי לדעת לעתיד
ברגע שעולה פקח או ברגע שמתחיל סוג של ויכוח דבר ראשון לתרף
את הרב קו לפני שמביאים לו את זה גם אם הוא רואה וקולט שבגלל זה את מתקפים
למה.??
לאחר שתיקפתם והדוח מופיע לאחר מכאן בזמן הדו"ח
אתם תמיד יכולים לטעון שסתם נתנו לכם דו"ח
עדיף להתווכח מספר דקות כדי שיראו שתיקפתם המון זמן לפני קבלת הדו" ח
מנסיון !!!
זה עובד ביטלו לי 5 דוחות בכאלו סיטואציות
לי היה מקרה שעלה מבקר, ותיקפתי,
אז הוא ביטל את התיקוף, ונתן לי דו"ח...
הבנתי שיש דו"ח מוקטן יותר, של "תיקוף בעת עליית מבקר"...
....

ayelet

משתמש מקצוען
ערערנו ודחו אותנו.
חצופים
וואי קרה לי גם, גם קנס מ2018 ,שלחו מכתב לדירה הישנה, שעברתי ממנה לפני 3 שנים, במקרה בעלי עבר שם ולקח דואר.
מכתב עם הקפצה של התשלום ואיומים שאם לא נשלם יעכלו לנו תחשבון בנק, ללא כל התראה נוספת.
בעלי זכר ששילמנו, ומצאנו תקבלה,(לפעמים טוב ששומרים כל שטות...) התקשרנו והם ביטלו, אבל כשאמרנו לה שזו חוצפה ומה היה אם לא היינו שומרים תקבלה, אמרה שהיו מבררים והכל היה מסתדר...
בקיצור אין עם מי לדבר, אמרתי לה איזה מזל שלאגד מותר לטעות כי הם בני אדם, אבל אם אני הייתי בטעות לא משלמת לא היו מתייחסים אליי כבנאדם...

ליטאי פשוט

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עריכה תורנית
ביום שישי קבלנו קנס כי נסענו בלי רב קו בכלל... (היינו באיזה חור בירושלים ותכננו לחזור בטרמפ שהבריז לנו)
יש לנו למה לערער? או שחבל על הזמן?

אבי בר

משתמש חדש
א. מישהו יודע אם יש אשרות להישפט על דו"ח תחבורה ציבורית?
ב. כמה ריביות זה צובר אם לא משלמים בזמן?
על פניו זה סמכות בית משפט לעניינים מנהליים בירושלים, היינו ערעור מנלי, אגרה 1503 ש"ח.
בהתאם לצו בתי המשפט לעניינים מנהליים תשס"ב-2001 (תיקון מס' 19) תשס"ה-2005 סעיף 14 (א).
יש התארגנות בנושא,
מי שיש לו מקרה ששוה ערעור בבית משפט שישלח פרטים למייל יעודי.
עי' באתר רשות הרבים פרסום מאתמול.
עדיין לא קם המשוגע שהשקיע 1503 ש"ח בשביל קנס 100 שח, אבל אין ברירה צריך שבית משפט יקבע כללים בנושא.

אבי בר

משתמש חדש
על פניו זה סמכות בית משפט לעניינים מנהליים בירושלים, היינו ערעור מנלי, אגרה 1503 ש"ח.
בהתאם לצו בתי המשפט לעניינים מנהליים תשס"ב-2001 (תיקון מס' 19) תשס"ה-2005 סעיף 14 (א).
יש התארגנות בנושא,
מי שיש לו מקרה ששוה ערעור בבית משפט שישלח פרטים למייל יעודי.
עי' באתר רשות הרבים פרסום מאתמול.
עדיין לא קם המשוגע שהשקיע 1503 ש"ח בשביל קנס 100 שח, אבל אין ברירה צריך שבית משפט יקבע כללים בנושא.
תיקון: באמצעות עתירה מינהלית.
אגב, מי שקיבל קנס שלא כדין, נוצרה לו עילה לתביעת לשון הרע.
מי שצריך עזרה בנושא זה הן לביטול דוח, והן לתביעת לשון הרע, יכול לפנות לעמותה שמסייעת בזה באמצעות דוא"ל a1253312-gmail.com
לתשומת לב, בשל תקנון הפורום, הושמט השטרודל מכתובת הדוא"ל.

אבי בר

משתמש חדש
הגשתי ערעור, הוא נדחה כמובן, ונדרשתי לשלם את מלוא הקנס למרות שיש לי חופשי שנתי ארצי.
תיקפת?
אם לא תיקפת, יש הרבה פסיקה שלא ניתן לפטור.
ואגב, חיוב מופחת 20 ש"ח זה משהו שמקלב העלה בעבר, ולא חוקק כרגע.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  2  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה