עד כמה שידוע לי יש קנס גם לבעלי חופשי חודשי , אם כי לאחרונה הופחת הקנס לבעלי חופשי חודשי ל20 ש"ח
עדיין לא נכנס לתוקף, וכנראה זה יהיה יותר מ-20 ש"ח אם כי פחות מ-180נכון ותודה שהזכרת לי, אבל באגד לא יודעים על כך...
עד כמה שידוע לי יש קנס גם לבעלי חופשי חודשי , אם כי לאחרונה הופחת הקנס לבעלי חופשי חודשי ל20 ש"ח
עדיין לא נכנס לתוקף, וכנראה זה יהיה יותר מ-20 ש"ח אם כי פחות מ-180נכון ותודה שהזכרת לי, אבל באגד לא יודעים על כך...
כיום זה עומד על 100 ש"ח בנסיעה בתוך העיר ולא 180 ש"חעדיין לא נכנס לתוקף, וכנראה זה יהיה יותר מ-20 ש"ח אם כי פחות מ-180
במשרד התחבורה?מתנצלת על ההקפצה
הגשנו ערעור על קנס שהבן שלי קיבל בתחבורה ציבורית
יש דרך לעקוב ברשת אחרי התקדמות הטיפול בערעור?
אפשר לעקוב באתר של משרד התחבורה סטטוס טיפול בפניות עם מספר פניה או משהו דומה
לא זוכרת בדיוק איך אבל בטוח שאפשר
???במשרד התחבורה?
לא, הם בעיקרון מעדכנים במייל
והטיפול לוקח סביבות חודשיים בממוצע
ועוד יותר מזה, בנימוק מדוע לא קיבלו את העירעור כתובים הטיעונים שאנו העלנו ע"מ לערערהם מחזירים תשובה לאימייל.
מנסיון עשיר (של כמה קרובי משפחה שהגשתי)- אף אחד מהם לא התקבל.
היו להם תירוצים מתירוצים שונים והם עושים הכל- אבל הכל- בשביל לא לאשר ערעורים
האם זה עדיין עומד על 100 ש''ח מי שיש לו חופשי יומי וכדומה ?כיום זה עומד על 100 ש"ח בנסיעה בתוך העיר ולא 180 ש"ח
ואם רוצים להישפט ?במשרד התחבורה?
לא, הם בעיקרון מעדכנים במייל
והטיפול לוקח סביבות חודשיים בממוצע
זה כבר בתוקף?עד כמה שידוע לי יש קנס גם לבעלי חופשי חודשי , אם כי לאחרונה הופחת הקנס לבעלי חופשי חודשי ל20 ש"ח
באגד זה מכפיל את עצמו ל-206 ש"ח ע"י חברת מילגםמה עושים אם לא שילמתי תוך 30 יום מקבלת הקנס?
זה מכפיל את עצמו?
ברור שזה ככה. למה שהם לא ירוויחו את הכסף שלנו ואף אחד לא יעשה להם כלום אם הם לא יאשרו ערעור אבל אני רק לא מבין למה יש בכלל אפשרות כזו??!!הם מחזירים תשובה לאימייל.
מנסיון עשיר (של כמה קרובי משפחה שהגשתי)- אף אחד מהם לא התקבל.
היו להם תירוצים מתירוצים שונים והם עושים הכל- אבל הכל- בשביל לא לאשר ערעורים
ניסיתי את זה והפקחית עצרה את האוטובוס והזמינה ניידת...דרך אגב קראתי פם, לא זוכרת איפה, שלא חייבים לתת לפקח ת.ז. אז שווה לנסות בעת צרה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: