שלא משלמים כמו בכל דבר החוב צובר ריבית עד שזה מגיע להוצאה לפועל..יש למשהו נסיון בערעור על דוח כזה? כתוב שאפשר לערער באתר של משרד התחבורה , חיפשתי באתר ולא מצאתי את המיקום,
ובבלל, משהו התנסה בזה בעבר? מה קורה עם לא משלמים?
איך הם יודעים איפה עלו?!הגשתי ערעור והיום דחו לי את זה כי עבר 7 דקות מאז שעליתי לאוטובוס כנראה שזה תלוי בכמה זמו עבר מאז שעליתם
תמיד אפשר לשקר, אולי בטעות הוא אמר אמתאיך הם יודעים איפה עלו?!
איפה הגשת?הגשתי ערעור והיום דחו לי את זה כי עבר 7 דקות מאז שעליתי לאוטובוס כנראה שזה תלוי בכמה זמו עבר מאז שעליתם
כי אמרתי להם (לכאורה אם הייתי אומר תחנה אחרי זה הייתי מצמצם את הזמן )איך הם יודעים איפה עלו?!
איפה הגשת?
הבן שלי קיבל את זה, הוא חשב שהמכשיר תיקף וכנראה שלא ,וזה גם רשום בדוח, אפשר לפתוח הליכים לילד בן 14? לא הצלחתי למצוא שום מידע לגבי הליכי הגביה
הם מחזירים תשובה לאימייל.איך יודעים עם התקבל הערעור
נכוןהם מחזירים תשובה לאימייל.
מנסיון עשיר (של כמה קרובי משפחה שהגשתי)- אף אחד מהם לא התקבל.
היו להם תירוצים מתירוצים שונים והם עושים הכל- אבל הכל- בשביל לא לאשר ערעורים
קיבלתי קנס מאגד על שלא תיקפתי בזמן שהכרטיס (חופשי חודשי) החליט להתקלקל בדיוק בנסיעה שפקח עלה. הגשתי ערעור אך ללא הועיל. בינתיים הקנס הכפיל את עצמו מ105 ל210 ש"ח. עכשיו אני שומעת שיש חוק שאין קנס במקרה שהכרטיס הינו חודשי-חופשי וכד'. בשיחה עם אגד דיברתי אל הקיר.יש למשהו נסיון בערעור על דוח כזה? כתוב שאפשר לערער באתר של משרד התחבורה , חיפשתי באתר ולא מצאתי את המיקום,
ובבלל, משהו התנסה בזה בעבר? מה קורה עם לא משלמים?
עד כמה שידוע לי יש קנס גם לבעלי חופשי חודשי , אם כי לאחרונה הופחת הקנס לבעלי חופשי חודשי ל20 ש"חקיבלתי קנס מאגד על שלא תיקפתי בזמן שהכרטיס (חופשי חודשי) החליט להתקלקל בדיוק בנסיעה שפקח עלה. הגשתי ערעור אך ללא הועיל. בינתיים הקנס הכפיל את עצמו מ105 ל210 ש"ח. עכשיו אני שומעת שיש חוק שאין קנס במקרה שהכרטיס הינו חודשי-חופשי וכד'. בשיחה עם אגד דיברתי אל הקיר.
מה הייתם מייעצים לי לעשות? אולי לפנות ל'תביעות קטנות'? האם כדאי לשלם ורק אח"כ 'להפוך את המדינה'? או אולי יש לכם כתובת מתאימה לפנייה כזו?
תודה לעונים.
נכון ותודה שהזכרת לי, אבל באגד לא יודעים על כך...עד כמה שידוע לי יש קנס גם לבעלי חופשי חודשי , אם כי לאחרונה הופחת הקנס לבעלי חופשי חודשי ל20 ש"ח
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: