נכתב ע"י עדיאל;585317:הסטנדרט זה 50 ש"ח לשעה. אם נוטלים לפי שעותץ.
אך למה שלא תבקשי לפי תוים?
כי הם מעוניינים בעובדת חצי משרה לפי שעות.
נכתב ע"י עדיאל;585317:הסטנדרט זה 50 ש"ח לשעה. אם נוטלים לפי שעותץ.
אך למה שלא תבקשי לפי תוים?
נכתב ע"י GRN;585827:אוקי. עכשיו הבנתי את כוונתך, ואני גם מסכימה איתך.
ו... כמובן שהתכוונתי ל300 - 400 מילים, וכך באמת תמחרתי (300).
החכמת אותי. תודה.
אני מתפלא על התמחור לפי מילה. לי ידוע בעיקר על תמחור לפי תווים.נכתב ע"י עדיאל;585821:אם כונתך למילה. אז בסביבות 250 300 ש"ח
כי זה היה דחוף, ועמוד אחד בלבד.נכתב ע"י עדיאל;585839:אז את גם מרוויחה על עמוד אחד למעלה מ-200 ש"ח. אז מה נתקפת חרדה בנוגע אלי?
התוצאה הראשונה על "עריכה לשונית תמחור"נכתב ע"י שי דרומי;586130:אני מתפלא על התמחור לפי מילה. לי ידוע בעיקר על תמחור לפי תווים.
אני בעבר ניהלתי מחלקה חשובה באחד ההו"ל הידועות בציבור החרדי. המחיר התחיל בין 8 דולר לשעה עד ל15 דולר לשעה. (דולר לפי 4). וגם אלו שעבדו תחתי בקבלנות מבנה התשלום תאם פחות או יותר ל10 דולר.נכתב ע"י מי;585111:נמוך ביותר, ולא מתקבל על הדעת!!!
שכר מינימום בענף הזה זה 45, וקצת יותר וותיקים מקבלים 60, 80, וגם למעלה מ- 100 ש"ח לשעה.
נכון מאד, פשוט עשיתי חשבון ממוצע של 250 מילים לפי תוים.נכתב ע"י שי דרומי;586130:אני מתפלא על התמחור לפי מילה. לי ידוע בעיקר על תמחור לפי תווים.
אלו סכומים נשמעים לך זולים, הסכומים שאני כתבתי או של המחירון?נכתב ע"י שריתק;592649:פעם, מזמן מזמן, לפני 11 שנים, גביתי סכומים כאלה. כשרק התחלתי לעבוד. זה נשמע מאוד מאוד זול.
אם גובים לפי שעה, לא פחות מ-60 ש"ח לשעה.
נכתב ע"י שריתק;592649:פעם, מזמן מזמן, לפני 11 שנים, גביתי סכומים כאלה. כשרק התחלתי לעבוד. זה נשמע מאוד מאוד זול.
אם גובים לפי שעה, לא פחות מ-60 ש"ח לשעה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: