שימי לב לכותרת, האשכול מיודע בדיוק לזה.אולי כדאי לפתוח אשכול חדש על זה?
נכון, התכוונתי שאת האשכול הזה כבר פחות קוראים.שימי לב לכותרת, האשכול מיודע בדיוק לזה.
"רבונו של עולם! נכמרו רחמי על ההורים של בנך אברהם משה בן גיטה גיטל שנאבד מזה לערך תשעים ימים להוריו.
אנא בורא עולם, כל מה שביקשו ממך בזכותו של הסבא קדישא חכם אהרן משה בן שמחה התקיים עד היום, אז אנא, היום היוודע כי יש אלו-הים בישראל ושתפילת הצדיק על בניך אינה שבה ריקם! היום היוודע כי אתה ה' הוא האלוקים, ה' הוא האלוקים, ה' הוא האלוקים, ה' הוא האלוקים, ה' הוא האלוקים, ה' הוא האלוקים, ואתה תעשה שהיום הזה, ממש היום הזה, יוודע היכן נמצא בנך הנעדר להוריו ששמו אברהם משה בן גיטה גיטל ושיחזור הוא להוריו בריא ושלם וישוב בתשובה שלמה ורק אם הוא ח"ו לא בין החיים- אז 'אין שמחה כהתרת הספקות שיזכו להביאו לק. ישראל, אבל אנא, אם אפשר מלפניך, אז שימצאו אותו בריא ושלם עוד היום הזה ותודיע לכל כי אתה ה' הוא האלוקים בזכות בנך הקדוש מור סבי הקבור כאן זצוק"ל."
גם לדוד שלי מספרים שקרה הנס הגלוי והמפליא מיד אחרי שהתפלל בציונו של הצדיק הזה מכל לבו.ומיד אחרי התפילה, בעלי צלצל אלי לספר לי על כך, ואפילו בדק באיזו שעה היתה התפילה, זה היה כאמור היום, ערב ראש חודש תמוז ה' תשפ"ב,
בשעה 12:43 בצהרי היום.
היכן הצדיק קבור?גם לדוד שלי מספרים שקרה הנס הגלוי והמפליא מיד אחרי שהתפלל בציונו של הצדיק הזה מכל לבו.
ולפי זה אפשר למצוא את קברו על ידי כך שהרב כדורי קבור בציון בולט עם אוהל מעליו והאוהל הזה נראה בבירור מכיוון החניה הימנית מול ביתן השומר הנמצא בעורק הראשי של הכניסה להר המנוחותציון קודשו של הצדיק הקדוש חכם אהרן מועלם הנמצא בדיוק במצבה הימנית העשירית במספר מציון ידידו הגה"ק חכם יצחק כדורי
יש לי חבר שסיפר שאבא שלו גם היה בתפילה שם,ממש לפני שעה קלה, צלצל אלי בעלי וסיפר לי בהתרגשות שהוא כעת שב מתפילה על ציונו של הצדיק הקדוש חכם אהרן מועלם זצוק"ל, הוא בדק והשעה היתה 12:43 בצהרי היום הזה בדיוק.
ובכן, בעלי היה כאוב מאוד על הוריו המודאגים ובגלל שהוא שמע ממקורבים של ראש הישיבה שר התורה והיראה חכם שבתי אטון זצללה"ה שתפילה על ציונו של צדיק יסוד עולם חכם אהרן מועלם אינה שבה ריקם ועשה כך בעצמו למען נישואי ביום ההילולא שלו ומיד היו רצף של דברים שגרמו לכך שנתחתן בדיוק ביום ההילולא שלו בשנה שלאחריה, לא יום לפני ולא יום אחרי.
כעת, מתוך מה שבעלי שמע וראה בעצמו, החליט הוא לפנות לנכד של חכם אהרן מועלם וביקש ממנו ליד ציון קודשו של הצדיק הקדוש חכם אהרן מועלם הנמצא בדיוק במצבה הימנית העשירית במספר מציון ידידו הגה"ק חכם יצחק כדורי, רק שלוש מצבות יותר פנימה ולפתע עלה בליבם שלפני כל הבקשות האחרות הם מבקשים על מציאת הנעדר מזה 90 יום להוריו אחרי שסיפר בעלי על כך לנכדו של חכם אהרן מועלם.
הנכד זעק על כך מקירות לבו וכל מי ששמע אותו שם בציון, שאל את עצמו למה הוא חוזר כל כך הרבה פעמים על אותה בקשה ואיך הוא כזה בטוח בעצמו? ולמה??
כי הוא ביקש על ציון הצדיק ממש בצורה כזו:
ומיד אחרי התפילה, בעלי צלצל אלי לספר לי על כך, ואפילו בדק באיזו שעה היתה התפילה, זה היה כאמור היום, ערב ראש חודש תמוז ה' תשפ"ב,
בשעה 12:43 בצהרי היום.
חכם אהרן חכם ברוך מועלם
חכם אהרן מועלם מוסר הנפש למען עם ישראל. מרגש ביותר
צינור ישועות עולמי ליום כ"ט בסיוון - ערב ראש חודש תמוז
להתחבר לעולם רוחני
צפה בקובץ המצורף 1150856
צפה בקובץ המצורף 1150855
וכאן היה ברור שהתחושה של אותם שהיו שם בזמן התפילה היתה שכעת משהו בשמיים השתנה.יש לי חבר שסיפר שאבא שלו גם היה בתפילה שם,
ובכל זאת לא הייתי מצפה שבעקבות אותה תפילה היו מוצאים את מוישי קליינרמן שיחי' ממש ליד ציון הצדיק.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: