עזרה ערב מיוחד לכבוד מוישי

מצב
הנושא נעול.

המחזק

משתמש מקצוען
D I G I T A L
ב23:00 יתחילו את התפילה
אתם בבית גם יכולים להצטרף יחד עם כולם
מצורפת התפילה שתאמר בעצרת ברוב עם

בשורות טובות

קבצים מצורפים

• סדר תפילה לזכות אברהם משה בן גיטל.pdf
    KB 276.3 · צפיות: 27

ליטאי פשוט

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עריכה תורנית
Screenshot_20220620-231359_FMWhatsApp-pqlwqrsk3hbbyu45ev2vb67m7643cfh54wlllekz9k.jpg

הרב קליינרמן ורעיתו מתברכים הערב אצל מרן ראש הישיבה שליט"א

המחזק

משתמש מקצוען
D I G I T A L
תמונות של חלק מהמשתתפים בכנס תפילה וחיזוק אתמול במודיעין עילית
הציבור בעצרת חיזוק על מושי.JPG

-----------
הדרשן ר גרינוולד עצרת על מושי.JPG

ברוך השם היו ממש הרבה בערך 300 אנשים ונשים
בפרט שהמודעות היו רק באותו יום
המון אנשים חתמו שמקבלים על עצמם לא לדבר בבית הכנסת במשך 40 יום
חשוב לדעת
כל אחד יכול לארגן בסביבה שלו כנס כזה
זה ממש לא הרבה עבודה בפרט שמודעות יש פה צדיקים שיעשו לכם גרפיקה בחינם
וגם את הוצאות ההדפסה והתלייה בסוף הערב אנשים תרמו במהירות את כל ההוצאות (שזה ממש לא הרבה)
נ.ב. כמובן שהמשפחה של מוישי ואביו היו בכנס וקיבלו הרבה עידוד וחיזוק מהמשתתפים ב"ה
בשורות טובות במהרה

איפה מוישי??

משתמש מקצוען
1655921575367.png
1655921528263.png

(התמונות מתוך סרטון יוטיוב של המשטרה)

היום יצאו כוחות גדולים לחפש
אחר עקבותיו של מוישי שנעלם במירון,
אלא ברכב ואלה בסוסים
ואנחנו בתשובה ותפילה וצדקה!!
לזכותו של אברהם משה בן גיטל הי"ו

קחו חלק במצוות פיקוח נפש!!

איפה מוישי??

משתמש מקצוען
88 ימים!!
איך אפשר עוד להחזיק מעמד???

8 זו ספרה שלא צריך להרים את היד מהדף כדי לכתוב אותה
יש לה מסלול ברור וידוע
אין סופי
ומעל הטבע!

הלוואי שימצאו את מסלולו של מוישי
וייעשה ברור ממש כמו הספרה 8
ונזכה לראות אותו בקרוב,
ושיהיו ניסים מעל הטבע!!

ומטבע הדברים, בנתים
נעשה כל אחד ואחת מה שאפשר
ומצווה לתמוך במשפחה!!
שתעבור את התקופה
במינימום נזקים!!

שתפו אותנו בתרומה שלכם, באשכול התרומות!

שרי חדד

משתמש רשום

ממש לפני שעה קלה, צלצל אלי בעלי וסיפר לי בהתרגשות שהוא כעת שב מתפילה על ציונו של הצדיק הקדוש חכם אהרן מועלם זצוק"ל, הוא בדק והשעה היתה 12:43 בצהרי היום הזה בדיוק.

ובכן, בעלי היה כאוב מאוד על הוריו המודאגים ובגלל שהוא שמע ממקורבים של ראש הישיבה שר התורה והיראה חכם שבתי אטון זצללה"ה שתפילה על ציונו של צדיק יסוד עולם חכם אהרן מועלם אינה שבה ריקם ועשה כך בעצמו למען נישואי ביום ההילולא שלו ומיד היו רצף של דברים שגרמו לכך שנתחתן בדיוק ביום ההילולא שלו בשנה שלאחריה, לא יום לפני ולא יום אחרי.
ציון התולדות אהרן ומשה מקרוב
כעת, מתוך מה שבעלי שמע וראה בעצמו, החליט הוא לפנות לנכד של חכם אהרן מועלם וביקש ממנו ליד ציון קודשו של הצדיק הקדוש חכם אהרן מועלם הנמצא בדיוק במצבה הימנית העשירית במספר מציון ידידו הגה"ק חכם יצחק כדורי, רק שלוש מצבות יותר פנימה ולפתע עלה בליבם שלפני כל הבקשות האחרות הם מבקשים על מציאת הנעדר מזה 90 יום להוריו אחרי שסיפר בעלי על כך לנכדו של חכם אהרן מועלם.
הנכד זעק על כך מקירות לבו וכל מי ששמע אותו שם בציון, שאל את עצמו למה הוא חוזר כל כך הרבה פעמים על אותה בקשה ואיך הוא כזה בטוח בעצמו? ולמה??
כי הוא ביקש על ציון הצדיק ממש בצורה כזו:

"רבונו של עולם! נכמרו רחמי על ההורים של בנך אברהם משה בן גיטה גיטל שנאבד מזה לערך תשעים ימים להוריו.
אנא בורא עולם, כל מה שביקשו ממך בזכותו של הסבא קדישא חכם אהרן משה בן שמחה התקיים עד היום, אז אנא, היום היוודע כי יש אלו-הים בישראל ושתפילת הצדיק על בניך אינה שבה ריקם! היום היוודע כי אתה ה' הוא האלוקים, ה' הוא האלוקים, ה' הוא האלוקים, ה' הוא האלוקים, ה' הוא האלוקים, ה' הוא האלוקים, ואתה תעשה שהיום הזה, ממש היום הזה, יוודע היכן נמצא בנך הנעדר להוריו ששמו אברהם משה בן גיטה גיטל ושיחזור הוא להוריו בריא ושלם וישוב בתשובה שלמה ורק אם הוא ח"ו לא בין החיים- אז 'אין שמחה כהתרת הספקות שיזכו להביאו לק. ישראל, אבל אנא, אם אפשר מלפניך, אז שימצאו אותו בריא ושלם עוד היום הזה ותודיע לכל כי אתה ה' הוא האלוקים בזכות בנך הקדוש מור סבי הקבור כאן זצוק"ל."
ציון התולדות אהרן ומשה
ומיד אחרי התפילה, בעלי צלצל אלי לספר לי על כך, ואפילו בדק באיזו שעה היתה התפילה, זה היה כאמור היום, ערב ראש חודש תמוז ה' תשפ"ב,
בשעה 12:43 בצהרי היום.

חכם אהרן חכם ברוך מועלם
חכם אהרן מועלם מוסר הנפש למען עם ישראל. מרגש ביותר
צינור ישועות עולמי ליום כ"ט בסיוון - ערב ראש חודש תמוז
להתחבר לעולם רוחני
התולדות אהרן ומשה וברקע הסמל למעשיו.png

חכם אהרן משה חכם ברוך מעלם.JPG

נערך לאחרונה ב:

בכור גבריאלי

משתמש רשום
ומיד אחרי התפילה, בעלי צלצל אלי לספר לי על כך, ואפילו בדק באיזו שעה היתה התפילה, זה היה כאמור היום, ערב ראש חודש תמוז ה' תשפ"ב,
גם לדוד שלי מספרים שקרה הנס הגלוי והמפליא מיד אחרי שהתפלל בציונו של הצדיק הזה מכל לבו.

בכור גבריאלי

משתמש רשום
ציון קודשו של הצדיק הקדוש חכם אהרן מועלם הנמצא בדיוק במצבה הימנית העשירית במספר מציון ידידו הגה"ק חכם יצחק כדורי
ולפי זה אפשר למצוא את קברו על ידי כך שהרב כדורי קבור בציון בולט עם אוהל מעליו והאוהל הזה נראה בבירור מכיוון החניה הימנית מול ביתן השומר הנמצא בעורק הראשי של הכניסה להר המנוחות

חתן סינטטי

משתמש חדש

ממש לפני שעה קלה, צלצל אלי בעלי וסיפר לי בהתרגשות שהוא כעת שב מתפילה על ציונו של הצדיק הקדוש חכם אהרן מועלם זצוק"ל, הוא בדק והשעה היתה 12:43 בצהרי היום הזה בדיוק.

ובכן, בעלי היה כאוב מאוד על הוריו המודאגים ובגלל שהוא שמע ממקורבים של ראש הישיבה שר התורה והיראה חכם שבתי אטון זצללה"ה שתפילה על ציונו של צדיק יסוד עולם חכם אהרן מועלם אינה שבה ריקם ועשה כך בעצמו למען נישואי ביום ההילולא שלו ומיד היו רצף של דברים שגרמו לכך שנתחתן בדיוק ביום ההילולא שלו בשנה שלאחריה, לא יום לפני ולא יום אחרי.
ציון התולדות אהרן ומשה מקרוב
כעת, מתוך מה שבעלי שמע וראה בעצמו, החליט הוא לפנות לנכד של חכם אהרן מועלם וביקש ממנו ליד ציון קודשו של הצדיק הקדוש חכם אהרן מועלם הנמצא בדיוק במצבה הימנית העשירית במספר מציון ידידו הגה"ק חכם יצחק כדורי, רק שלוש מצבות יותר פנימה ולפתע עלה בליבם שלפני כל הבקשות האחרות הם מבקשים על מציאת הנעדר מזה 90 יום להוריו אחרי שסיפר בעלי על כך לנכדו של חכם אהרן מועלם.
הנכד זעק על כך מקירות לבו וכל מי ששמע אותו שם בציון, שאל את עצמו למה הוא חוזר כל כך הרבה פעמים על אותה בקשה ואיך הוא כזה בטוח בעצמו? ולמה??
כי הוא ביקש על ציון הצדיק ממש בצורה כזו:

ציון התולדות אהרן ומשה

חכם אהרן חכם ברוך מועלם
חכם אהרן מועלם מוסר הנפש למען עם ישראל. מרגש ביותר
צינור ישועות עולמי ליום כ"ט בסיוון - ערב ראש חודש תמוז
להתחבר לעולם רוחני
צפה בקובץ המצורף 1150856
צפה בקובץ המצורף 1150855
יש לי חבר שסיפר שאבא שלו גם היה בתפילה שם,

ובכל זאת לא הייתי מצפה שבעקבות אותה תפילה היו מוצאים את מוישי קליינרמן שיחי' ממש ליד ציון הצדיק.

לא. זה לא עד כדי כך (בשמיים).

גם אם יש לומר שוודאי זה פעל משהו ואפילו משהו גדול מאוד.

ככה בכל אופן לקוצר הבנתי.

שרי חדד

משתמש רשום
יש לי חבר שסיפר שאבא שלו גם היה בתפילה שם,

ובכל זאת לא הייתי מצפה שבעקבות אותה תפילה היו מוצאים את מוישי קליינרמן שיחי' ממש ליד ציון הצדיק.
וכאן היה ברור שהתחושה של אותם שהיו שם בזמן התפילה היתה שכעת משהו בשמיים השתנה.
ובעלי אינו מדומיין בכלל, והפעם חש זעזוע.

בכל אופן, ברור שצריך להמשיך ולהתפלל עליו.... ויחד שבטי ישראל!

ואולי תפילה גוררת בשמיים לעוד תפילה אחריה!?

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

רישום קווי - חורף • אתגר 22

לוח מודעות

למעלה