באמת לדעתי מיותר הסעיף הזה של גיל 35.נ.ב. קרוב שלי בחור ישיבה נישא לאחרונה בס"ד בגיל יותר מבוגר, וההורים (בחיים בס"ד) היו צריכים לתת לו אז מסכנים היתומים המבוגרים
באמת לדעתי מיותר הסעיף הזה של גיל 35.נ.ב. קרוב שלי בחור ישיבה נישא לאחרונה בס"ד בגיל יותר מבוגר, וההורים (בחיים בס"ד) היו צריכים לתת לו אז מסכנים היתומים המבוגרים
מבין שהרציונל הוא שבגיל הזה סיכוי גדול שכבר לא ינשא,באמת לדעתי מיותר הסעיף הזה של גיל 35.
למען הדיוק, לא כתבתי אחרת. כתבתי שבקרן יחד מציגים בצורה שקופה כמה ממה שגובים הולך לנזקקים וכמה הולך להוצאות גביה, בניגוד לקרנות הערבים ש"הכל" הולך לנזקקים...מה שכן מצאתי זה שבניגוד למה שכתבת, הם מנכים עמלות גביה והוצאות מהסכום שהתקבל.
כנראה שאתם צעירים, בגיל יותר מבוגר הפרמייה מתייקרת משמעותית.לי יש ביטוח חיים (בנוסף לביטוח של המשכנתא)
אני משלמת כ-80 ש"ח לחודש לי ולבעלי.
אם אני ימות ילדי יקבלו תוך חודש 1.5 מליון.
אם בעלי מת 1 מליון
אן שתינו 2.5 מליון.
איך אמר לי חבר טוב שהוא גם סוכן בגלל שאין לך כסף את חייבת ביטוח כזה (זה היה אחרי אסון מירון)
אתה צודק. אני גם נגד נעילת האשכול (זה, ובכלל).דווקא מקריאת האשכול כולו על שני הצדדים המגיבים, התחזק לי האמון בקופת העיר.
כשסותמים פיות זה מעורר חשד,
טוענים טענות, תגיבו להם בעניניות.
הציבור לא טיפש.
א. תודה. פתחתי על זה אשכול נפרד כי זה מאוד מעניין אותי.א. קוראים לזה "למחייתם"
ב. זה קרן שהוקמה למגזר ספציפי ולא כמתחרה לערבים.
לא ברור למה קרן יחד שומרים את (רוב) הכסף להתבגרות היתוםלמען הדיוק, לא כתבתי אחרת. כתבתי שבקרן יחד מציגים בצורה שקופה כמה ממה שגובים הולך לנזקקים וכמה הולך להוצאות גביה, בניגוד לקרנות הערבים ש"הכל" הולך לנזקקים...
ערבים מיועדת ליתומים שלא נישאו,ובאגב, בקרן יחד עוזרים במקרים מסוימים גם עד שנתיים אחרי החתונה של היתום, בהנחה שהרבה פעמים לא מגיעים לקנות דירה לפני זה. איך זה בערבים?
הכל בסדר?רחשי לב היקר, אותי מטריד העניין של שכירויות שטחים ברחובות מרכזיים, מה הרציונל שעומד מאחורי זה?
אני חושבת אפילו אם ההוצאה של השכירות היא לדוגמא רק 2000 והחנות מרוויחה 2500, זה לא עוול? אנשים תרמו 2000 שח לצדקה שבסוף שהלכו לשכירות, זה אולי רווחי אבל מסריח, ובעיני ראוי למצא דרך שבה כספים שנועדו לצדקה אכן יגיעו לצדקה טהורה...
מקווה שהצלחתי להסביר את התמיהה....
יש לכם מושג כמה עולה השכירות של הכוך במלכי ישראל??רחשי לב היקר, אותי מטריד העניין של שכירויות שטחים ברחובות מרכזיים, מה הרציונל שעומד מאחורי זה?
אני חושבת אפילו אם ההוצאה של השכירות היא לדוגמא רק 2000 והחנות מרוויחה 2500, זה לא עוול? אנשים תרמו 2000 שח לצדקה שבסוף שהלכו לשכירות, זה אולי רווחי אבל מסריח, ובעיני ראוי למצא דרך שבה כספים שנועדו לצדקה אכן יגיעו לצדקה טהורה...
כבר תמהו לפניךרחשי לב היקר, אותי מטריד העניין של שכירויות שטחים ברחובות מרכזיים, מה הרציונל שעומד מאחורי זה?
אל תתפס לסכומים, אני בספק האם כל סניף מכסה את עצמו באופן שמצדיק את הוצאותיו, והאם הכסף לא היה נכנס בלי הסניף, אלא באופן טלפוני וכולי.הכל בסדר?
באמת נראה לכם שנכנס מסניף של קופת העיר בר''ע או במלכי ישראל רק 2500 בחודש?
אני מאמין שנכנס 50 אלף או יותר.
וזה רק בגלל שזה ברחוב מרכזי.
לא מדויקניר ברקת נחשב פורע חוק בזה שלא מסכים לקבל משכורת מהכנסת למרות שהוא מיליונר
ולכן הוא לא מעדכן את חשבון הבנק שלו ולא מקבל משכורת וזה נחשב נגד החוקלא מדויק
הוא רוצה משכורת של שקל לשנה או לחודש
אבל חשב הכנסת לא מסכים
השאלה היא מעניינת כמובן גם אותי (כי אני בעד שקיפות).אל תתפס לסכומים, אני בספק האם כל סניף מכסה את עצמו באופן שמצדיק את הוצאותיו, והאם הכסף לא היה נכנס בלי הסניף, אלא באופן טלפוני וכולי.
לי זה לא ברור, אשמח למידע מהימן...
בדיוק, לתרומות מספיק לשים עמדה כמו כספומטאגב המטרה של זה לדעתי היא גם שיווקית, לא רק ההכנסות שנכנסות פרופר במקום.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: