דווקא היה נראלי שהרב די הזדהו פחות או יותראף אחד לא מזדהה עם מה שתיארתם פה? הקלתם לי! (אחותי צריכה לעבור את זה עכשיו וזה הפחיד אותה)
חוץ מהסקר כמובןדווקא היה נראלי שהרב די הזדהו פחות או יותר
יכול להיות שיש רמות...
קצת מוגזם..
אבל התיאור מעט מוגזם.
עוד תיאור מה'ניתוח' הכואב-נראה לי פחות מהמתואר פה.
אני מדבר על כאבים במהלך הטיפול עצמו! ולא מה שאחרי.עשיתי את זה גם, ובעלי גם אצל אותו רופא, וכל אחד הגיב אחרת- זה מאד תלוי במקרה של השן, אצלי הצליחו להוציא את השן הכלואה בלי לחתוך לעומת בעלי שהיו צריכים לחתוך לו,
אצלי אחרי יום כבר שכחתי מהעקירה לעומת בעלי שבמשך 3 ימים היה לו סיוטטט, הוא לא הצליח לאכול כלום ולא לפתוח את הפה.
המסקנה- כל מקרה לגופו, אי אפשר לדעת לפני איך יעבור.
בריאות והצלחה לכולם!!
ד''ר ברוק עושה בלייזריש כזה דבר עקירת שן בלייזר?? מישהו כאן שמע על זה?
וזה יותר קל, או יותר קשה?
מענין... כי בזמן העקירה עצמה כמעט ולא היה כאב(לשנינו), עיקר הכאב היה אחרי העקירה.אני מדבר על כאבים במהלך הטיפול עצמו! ולא מה שאחרי.
זה מה שאני שואל אתכם, כי מעיון פה בפרוג, ובסקר שפתחתי לעיל, ובשאר התגובות זה לא נשמע שזה ככה אצל כולם, אצלי היה צורך בניתוח בתוך העצב, זה ממש לא כך אצל כל אחד!יואוו הפחדתם כהוגן
גם ככה סחבתי זה כמה שנים
ועכשיו הכאבים התעוררו לחיים ותכננתי לסיים עם זה סופית...
כל התיאורים פה זה על שיניים כולואות ממש או גם חצי כלואות?
(מדברת על שיניים שגדלו ב90 מעלות חלקם כלואות וחלקם בחוץ)
תודהזה מה שאני שואל אתכם, כי מעיון פה בפרוג, ובסקר שפתחתי לעיל, ובשאר התגובות זה לא נשמע שזה ככה אצל כולם, אצלי היה צורך בניתוח בתוך העצב, זה ממש לא כך אצל כל אחד!
אם אצלכם זה כך אולי תבדקו אפשרות לייזר, או לעשות אותו בביה"ח עם הרדמה מלאה (הרבה יותר קל, מניסיון) אצלי הרופאים התנצלו שהם לא יכולים לבצע הרדמה מלאה רק בביה"ח, וזה ממש לא קשור כמה מעלות השן עקום אצלי בצילומים זה היה נראה ממש ישר! לכן עצם זה שהשן גודלת ב90מעלות זה לא אומר שיכאב לכם!
תודה! תביאו כאן מניסיונכם על לייזר האם במקרה שלי הייתי חוסך את הכאב?תודה
העלת הנושא בהחלט תעזור לי להחליט לאן ללכת
ולברר לפני באופן ברור את אופן הטיפול והכאב במהלך/אחרי
מישהו ניסה עם ליזר?
נשמע שזה הרבה יותר פשוט
אשמח לשמוע
לא לגמרי קשור, אבל כמו שאמרו לך שהכאב שונה אצל אנשים שונים ותלוי בשןוזה הרבה מעבר, לכאבים שנגרמו לי כתוצאה מ-אבן בכליה, שברים, ותיקון שבר עם ניתוח, ציפורן חודרנית.
אני קראתי, אבל מה לגבי הטיפול עצמו?שבוע לא יכל לפתוח את הפה, ולדבריו גם בקושי לנשום...
כי זה היה במרפאה בלי אמצעיים להרדמה כללית, (עשיתי את בדיקות הסיטי ופענוח השיניים ממש צמוד לטיפול ויכול להיות שאם היו שמים לב לזה יום קודם אולי היו מפנים לטיפול בביה"ח)למה לא עשו את זה בהרדמה כללית?
גם אני צריכה לעבור עקירת שן בינה כלואה צמוד לעצבמצטרפת - ממליצה על דר נועם ברוק - לאחר שבסירוקה הפחידו עם בעיות עם העצב וכדו '
עשה את זה בכמה שניות כמעט בלי כאבים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: