ורק הדם שלי לא מתוק?
כמה עולה? כל כמה זמן צריך לשים?המליצו לי את זה השנה, וזה ממש ממש עובד!
אני שמה בחדר ילדים שמן אתרי גרניום+שמן אתרי לבנדר (קונים בסופרפארם)
ממש 2 טיפות על המיזרון של הילדים(ליד הרגליים. מספיק על המיטה שהכי קרובה לחלון)
והיתושים(וגם הזבובים אגב) נעלמים! כמו קסם.
ממליצה בחום.
גם אני כזו..מתברר שאני מאוד טעימה והיתושים מאוד אוהבים אותי בתור מנה עיקרית, מילא היו שותים שומן- יכול להיות שהייתי שותקת, אבל לאחרונה זה מוגזם תרומת הדם הלילית והכפויה.
מה עושים כדי לא להעקץ? ואם כבר הייתי מנה עיקרית- מה עושים כדי שלא יגרד?
(יש להם נטיה מעצבנת לעקוץ בכפות הרגליים וזה סיוט!)
אגב, זה לא רק בלילות- אני יכולה להיות בגינה או ברחוב כמה דק' ולחסור עקוצה!
לשים פעם אחת לפני שהולכים לישון על הסדין של אחד הילדים בחדר.כמה עולה? כל כמה זמן צריך לשים?
יש ג'ל אלוורה (נראלי שזה מיועד לפציעות קלות), אני שמה כל בוקר על העקיצות וזה ממש עוזר- גם פחות מגרד וגם לאט לאט מעלים את העקיצהמה עושים כדי שלא יגרד?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: