לאטם אוזניים לא מבריח אותך???מזגן קררר, מאוורר עלי, חומץ- כל אלו עצות שיבריחו אותי לפני שיבריחו את היתושים!!!
אטמי אוזניים!!!
ואיך בדיוק תאטמי אוזניים וגם תשני נח.??
לאטם אוזניים לא מבריח אותך???מזגן קררר, מאוורר עלי, חומץ- כל אלו עצות שיבריחו אותי לפני שיבריחו את היתושים!!!
אטמי אוזניים!!!
זו בדיוק הסיבה שאני אשן נח. אטמי אוזניים...... ולא רק שאני אשן בנוחות, אלא גם לא אתעורר מהשעון המעורר!לאטם אוזניים לא מבריח אותך???
ואיך בדיוק תאטמי אוזניים וגם תשני נח.??
אבל איך את אוטמת??? איך משוה נישאר שמה כל הלילה וגם שיכזה את כלל להאוזן??זו בדיוק הסיבה שאני אשן נח. אטמי אוזניים...... ולא רק שאני אשן בנוחות, אלא גם לא אתעורר מהשעון המעורר!
רול שנמרח בקלות ודוחה יתושים לכמה שעות...
מניסיון- מומלץ!
לא עזר. אפילו לא שמן ציטרנולה.חומץ או מיץ לימון מבריח יתושים
עזר חלקית מאדלהדליק מזגן, היתושים בורחים מהקור
לא למשטרה, אלא ל-106. וזה אכן עזר לזמן מסוים (שבוע- שבועיים)ניסית להתקשר למשטרה על ריבוי עקיצות??
גם בושם מבאיח אותם, עקרונית. לי זה לא הועיל, אבל שמעתי על הרבה שהתבשמו ליד האוזן ורווח להםמזגן קררר, מאוורר עלי, חומץ- כל אלו עצות שיבריחו אותי לפני שיבריחו את היתושים!!!
אבל יש לי עצה מדהימה (לא ניסיתי) אבל בחורי ישיבה שהם אלופי ההישרדות מיישמים ו- ישנים.
קודם, קצת ידע:
יתוש נורמלי, טרם עוקץ את הבן אדם, עושה שיקול דעת- האם יהיה לי טעים? האם דמו של הברנש מתוק?
איך הוא יודע אם כדאי לו לעקוץ? הרי הוא עלול לעקוץ ולגלות שהטעם נוראי, כי ההוא החליט לאכול חבילת מלח.
אז יש להם פתרון פשוט- הם מתקרבים לאוזן ומרחרחים דרכה את הדם, וכך יודעים אם שווה להם לעקוץ (וזו הסיבה שאתם מתעוררים מצומררים מזזזזזז באוזן..ברררר.......) אז הפתרון הפשוט, שהתגלה כיעיל ממש הוא:
אטמי אוזניים!!!
נסו את זה. ליל מנוחה!
תודה!
רול שנמרח בקלות ודוחה יתושים לכמה שעות...
מניסיון- מומלץ!
רעיון... איך?אולי לשים מלח בדם במקום סוכר...
איפה שמים? על הגוף או בחדר?חומץ או מיץ לימון מבריח יתושים
לבלוע קילו מלח, או ללכת לים המלח ולהיות שם שלושה ימים רצוףרעיון... איך?
אני אנסה, תודה!שמעתי פעם שחוסר בויטמין B12 מזמין יותר את היתושים.. שווה בדיקה.
על אחת הבנות המתוקות שלי זה עבד נתתי תוסף של הויטמין והעקיצות נרגעו.
לא ממליץ על סנו די.
אחוז יעילות נמוכים,
מועיל למספר שעות מצומצם,
ויש לו ריח דוחה.
ממש מצב מלחמה.לנו יש שתי סוגי מכשירים אלקטרונים אחד עובד על תדר חשמלי ואחד עושה קול שמפריע להם + סנו די +רשתות+ מתכה חשמלית למקרה הצורך ואנחנו מוגנים הרמטית.
רחמים של היתוש שמתקרב לאזור שלכם...לנו יש שתי סוגי מכשירים אלקטרונים אחד עובד על תדר חשמלי ואחד עושה קול שמפריע להם + סנו די +רשתות+ מתכה חשמלית למקרה הצורך ואנחנו מוגנים הרמטית.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: