אם מישהו יודע או שמע על כזה דבר אשמח שיעדכן ,
מי עושה את זה והאם זה עוקר את כל השורש - האם זה תועלתי
מי עושה את זה והאם זה עוקר את כל השורש - האם זה תועלתי
ברוראם זה לא עקירה כירוגית, זה כלום עברתי כזה לפני שבועיים וכמעט לא הרגשתי כלום. עקירה כירוגית עברתי לפני כמה שנים וזה היה סבל סבל.
הרופא הכי מומלץ לעקירות כירורגיות תוך דקה אתה בחוץיש רופא בקטמון ד"ר נועם ברוק
מאד מומחה שעושה עקירות כאלה
וודאי שעוקרים את כל השורש
ובהרבה מקרים יש כמה שורשים
לי היו 4 שורשים וקרוב מאד לעצב..
וזה לא סבל לכולם
אני כמעט לא הרגשתי
בהצלחה רבה
יש רופא בקטמון ד"ר נועם ברוק
מאד מומחה שעושה עקירות כאלה
וודאי שעוקרים את כל השורש
ובהרבה מקרים יש כמה שורשים
לי היו 4 שורשים וקרוב מאד לעצב..
וזה לא סבל לכולם
אני כמעט לא הרגשתי
בהצלחה רבה
כן אני יודע הוא באמת רופא תותח עקרתי אצלו את השן הקודמת והיה לי כאבים פשוט שמעתי שבלייזר יותר קל אז רציתי לשמוע על משהו שעקר עקירה כירורגית בלייזרהרופא הכי מומלץ לעקירות כירורגיות תוך דקה אתה בחוץ
אני חושבת שהוא עושה את העקירה בלייזר לכן זה לוקח חצי דקהכן אני יודע הוא באמת רופא תותח עקרתי אצלו את השן הקודמת והיה לי כאבים פשוט שמעתי שבלייזר יותר קל אז רציתי לשמוע על משהו שעקר עקירה כירורגית בלייזר
יש משהו שעשה ויוכל לתת לי הכוונה?
לא ממש לא!אני חושבת שהוא עושה את העקירה בלייזר לכן זה לוקח חצי דקה
לך הוא אמר..לי הוא אמר שהוא עושה עם לייזר
וזה לוקח בין 5 ל 8 דקות מניסיון!העקירה אצל ברוק לוקחת דקה בלי כאבים בכלל מנסיון של 3 שיניים
האמת היא שהוא בעצמו לא מוכן "לגלות" איך ועם מה הוא עושה את העקירה אבל התקשרתי אליו ושאלתי אותו בכללי אם יש מושג אצלו של עקירה בלייזר אז הוא אמר לי שיקיים מושג כזהאני חושבת שהוא עושה את העקירה בלייזר לכן זה לוקח חצי דקה
זהו שאם הרופא של הקופה עצמה לא מוכן לעשות עקירה מסובכת כ"כ (כמובן שגם לא שווה לעשות אצל רופא לא כ"כ מומחה) אז אין שום השתתפות של הקופה - ככל הידוע לי.האם יש השתתפות מהקופה על עקירות מסוג זה של קרוב לעצב?
כי הם לא מבצעים אותם בכלל במסגרת הקופה .
052-4206525למישו יש את המס שלו?
מה בערך המחירים שלו?
תודה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: