כירוגי?וספציפית, אני ממליצה מאוד!! על ד"ר נועם ברוק, עשיתי אצלו עקירה של 4 שיניים וכמעט ללא כאב!!!!
והוא גם עושה הנחות לאברכים (נראה לי)
כן, ארבע שיני בינהכירוגי?
יואוו לי אמרו 2 התעלמתי -כי פחדתי אבל פתאום צמחה לי במוקום ישר לצד הכל שם נפוח וכואב.. אין לי ברירה כמה זה מפחיד?כן, ארבע שיני בינה
מה שלי היה- רעדתי מפחד קודם, כי הכינו אותי שזה שבוע של כאבי תופת, וכו' וכו'... אבל תכלס, עבר תוך יום הכאב, וגם כשכאב זה לא היה משהו בלתי נסבל כמו בתאורים, אקמול אחד ועבר... היה קצת דימום בפה יומיים בערך, ונגמר הסיפור..יואוו לי אמרו 2 התעלמתי -כי פחדתי אבל פתאום צמחה לי במוקום ישר לצד הכל שם נפוח וכואב.. אין לי ברירה כמה זה מפחיד?
אני צריכה לעבור עקירה כירוגית בשן בינה תחתונה.
1. משהו עשה את זה ויכול להגיד לי מה זה קשה?
2. אני צריכה המלצה לרופא טוב בירושלים
3.כמה עולה התענוג הזה?
תודה רבה לעונים
מספיק לקרוא את החוות דעת עליו בגוגל.וספציפית, אני ממליצה מאוד!! על ד"ר נועם ברוק, עשיתי אצלו עקירה של 4 שיניים וכמעט ללא כאב!!!!
והוא גם עושה הנחות לאברכים (נראה לי)
תשאלו אותו בטלפוןכמה עולה כזה דבר? אצל ד"ר ברוק?
התכוונת למכתשית יבשה!(יש לתופעה הזו שם מדוייק שכרגע שכחתי)
קראתי על המכתשית אבל אני לא בטוח. בלנ"ד אבדוק ואעדכן.התכוונת למכתשית יבשה!
לכן בדיוק הוא מביא אנטיביוטיקה כדי למנוע זיהומים..קראתי על המכתשית אבל אני לא בטוח. בלנ"ד אבדוק ואעדכן.
קחי כדורים חזקים נורוסין או פוינט אן רמבודקס או אדויל ליקויג'למה עושים עם כאבים איומים כבר כמה ימים אחרי עקירת שן בינה??
מחר אלך לרופאה ונראה מה יהיה.מכתשית יבשה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: