ב.ד.ה. עצרות מספד והתעוררות, וניחום אבלים על רבינו הגדול זיע"א - זמנים, עדכונים, ותיעודים.

רמת אלחנני

משתמש פעיל
המשתמש נחסם
מי שלא שמע את ההספד של מורינו הרב זילברשטיין אתמול ברמת אלחנן, לא שמע הספד מימיו. הוא פשוט השתנק מבכי כמה פעמים באמצע הדרשה. אני התרגשתי מאד מאד. שמעתי שידור חוזר מההספד בקו שיח יצחק מתורתו של מורינו הרב המספר הוא 043760582 ההספד נמצא שם בשלוחה 4 נראלי.
והנה כעת אני רואה שזה פורסם פה, יש פה הסרטה קטנה אבל מאד יפה ומרגשת, שווה צפיה:

רמת אלחנני

משתמש פעיל
המשתמש נחסם
יש קו מטורףףף שנקרא "במחיצתו" על רבי גרשון (עוד בחייו)
יש שם שלוחה 3 של "בדידי הוה עובדא"
ואנשים, בחורים, אברכים, מספרים סיפורים שהיו להם עם מרן רבי גרשון זצ"ל
מאד מאד יפה
כדאי לשמוע!

המספר הוא 073-716-4430

רמת אלחנני

משתמש פעיל
המשתמש נחסם
הבנתי שהולך להיות ביום שלישי הבא עצרת מספד מרכזית בפוניבז' ומרן פוסק הדור הגר"י זילברשטיין שליט"א אמור להשתתף שם ולשאת דברי הספד [זה די נדיר, הוא לא מגיע לכל מקום כיום]. אולי בהמשך אני ישיג לכם צילום מיתד נאמן של מחר - יום שישי...

רמת אלחנני

משתמש פעיל
המשתמש נחסם
אולי בהמשך אני ישיג לכם צילום מיתד נאמן של מחר - יום שישי...
הנה:

image (17).png

דור העתיד

משתמש צעיר
האם יש מקום שאפשר לשמוע את השידור החי?
בקול הלשון נתקע באמצע ולא מועבר.

רמת אלחנני

משתמש פעיל
המשתמש נחסם
האם יש מקום שאפשר לשמוע את השידור החי?
בקול הלשון נתקע באמצע ולא מועבר.
באמת היה פשלה בקול הלשון.
אבל את ההספד של עמוד ההוראה הגר"י זילברשטיין אפשר לשמוע בקו שיח יצחק, יש שם בשלוחה 4 הקלטה חדה וברורה. את שאר ההספדים של מרן הגרב"ד פוברסקי והגר"צ דרבקין והגרמ"מ פרבשטיין ונשיא הישיבה, ניתן יהיה לשמוע בימים הקרובים בקו במחיצתו.

רמת אלחנני

משתמש פעיל
המשתמש נחסם
כמו שאמרתי, התפרסם כעת גלריית תמונות מההספד

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  60  פעמים

לוח מודעות

למעלה