אולי אם ידפיסו וישלחו את כל העצומה לשופט או למבקר המדינה זה יעזור במקצת.לא הייתי תולה איזה תקווה בעצומה אינטרנטית.
לא זכור לי שראיתי עצומה כזו עושה משהו, זה טוב בשביל להוציא קיטור שנוכל להגיד שלא שתקנו.
רעיון טוב!אולי אם ידפיסו וישלחו את כל העצומה לשופט או למבקר המדינה זה יעזור במקצת.
לדעתי זה יפה מאוד. להזכירכם שהעצומה נוצרה ביום חמישי בשעה 10 בלילה לערך, היה לנו כאן ליל שישי יום שישי (הכנות לשבת וכו') ומוצ"ש, וב"ה יש כבר 2900 חתימות.עצוב סה"כ 2800 חתימות זה מעט מאוד
גם 5000 לא הרבה
צריך להגיע ל100 אלף בשביל שבאמת ישפיע
ואאוו, זה רעיון מדהים!!!לדעתי זה יפה מאוד. להזכירכם שהעצומה נוצרה ביום חמישי בשעה 10 בלילה לערך, היה לנו כאן ליל שישי יום שישי (הכנות לשבת וכו') ומוצ"ש, וב"ה יש כבר 2900 חתימות.
ברור שככל שיש יותר חתימות זה יכול יותר להשפיע, ובהחלט השאיפה היא להגיע למאה אלף (ניתן לשנות יעד בכל זמן)...
בשביל זה צריך קמפיין תודעתי חזק, ומנסים לעשות מה שאפשר, לצערינו אין לנו את האפשרות להוציא על כך ממון...
מה אתם אומרים על רעיון ליצור איזה "קמפיין וואטצאפ שיתופי", חוץ מהטקסט הפשוט על העצומה וכו'.
איזה משפט עסיסי כל שהוא, כמו "גם אני חתמתי נגד וכו', ואתה?", משהו שירוץ בע"ה ברשתות החברתיות ובמיילים.
יש כאן אנשי קופירייטינג וגרפיקאים, שירצו לקחת חלק בעניין הזה?
אולי כדאי שנתחיל להעלות כאן משפטים קליטים שיעבירו את המסר, ומצד שני יהיו בעלי הנעה לשיתוף.
מי הראשון?
שמעתי דברים בעניין ממביני מדע...לא הייתי תולה איזה תקווה בעצומה אינטרנטית.
לא זכור לי שראיתי עצומה כזו עושה משהו, זה טוב בשביל להוציא קיטור שנוכל להגיד שלא שתקנו.
שאפו גדול על הפעילות!!בעהשי"ת מתארגנים עכשיו להחתמות פיזיות על העצומה, ע"י טפסים, שיוחתמו ע"י עשרות פעילים בע"ה בבניינים, כוללים, בתי כנסת וכו'.
מי שמעוניין לקבל דף החתמה, יכול לשלוח לנו מייל: office @ moreshet-maran.com (כמובן בניקוי רווחים)
או פשוט להיכנס ל"צור קשר" באתר מורשת מרן: https://moreshet-maran.com/
מתכוננים גם להקים מערכת טלפונית להחתמה, כמו שעשו בעצומה על השבת, רק שבודקים דרך לסנכרן את הנתונים בין העצומה באתר לבין הטלפון...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: