התייעצות עצה לורידים נפוחים ברגליים

א.י.ל עיצובים

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
רציתי לברר עוד דבר בנוגע לורידים - דליות בולטים ברגל, כשגרבתי גרביון אלסטי לא הרגשתי שום שינוי לא במראה ולא בהרגשה והדגיש שאין לי כאבים מיוחדים למרות הדליות הבולטות!
השאלה שלי מבחינת סיכון לקרשי דם, במצב כזה של ורידים צריך לגרוב גרביון אלסטי או שזה לא קשור? מישהי הפחידה אותי מאדדדד כשראתה את רגלי ללא גרביון,

יום שישי

משתמש צעיר
רציתי לברר עוד דבר בנוגע לורידים - דליות בולטים ברגל, כשגרבתי גרביון אלסטי לא הרגשתי שום שינוי לא במראה ולא בהרגשה והדגיש שאין לי כאבים מיוחדים למרות הדליות הבולטות!
השאלה שלי מבחינת סיכון לקרשי דם, במצב כזה של ורידים צריך לגרוב גרביון אלסטי או שזה לא קשור? מישהי הפחידה אותי מאדדדד כשראתה את רגלי ללא גרביון,
צריך לגרוב את הגרביון במיטה, לפני שיורדים והורידים מתמלאים.

אסתי וויס

משתמש צעיר
יש מצב לורידים ברגליים בלי שרואים אותם? אמי סובלת מורידים ולובשת גרביים אלסטיות
ואני סובלת הרבה מכאבים ברגליים במיוחד בהריון או בזמנים של מצבים הורמונליים אבל לא רואים שום דבר הרגל נראית בסדר גמור, פעם אחת הלכתי לרופא משפחה שאמר שאין כלום (זה לא היה בהריון אלא אחרי לידה ראשונה שאז המצב החמיר בכאבים) אבל ללכת לרופא שמטפל בזה אני צריכה הפנייה מרופא משפחה, אשמח לכל מידע בענין

החנוכיה שלי!

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
יש מצב לורידים ברגליים בלי שרואים אותם? אמי סובלת מורידים ולובשת גרביים אלסטיות
ואני סובלת הרבה מכאבים ברגליים במיוחד בהריון או בזמנים של מצבים הורמונליים אבל לא רואים שום דבר הרגל נראית בסדר גמור, פעם אחת הלכתי לרופא משפחה שאמר שאין כלום (זה לא היה בהריון אלא אחרי לידה ראשונה שאז המצב החמיר בכאבים) אבל ללכת לרופא שמטפל בזה אני צריכה הפנייה מרופא משפחה, אשמח לכל מידע בענין

לא מחייב שרואים אותם, אפשר לסבול מכאבים בלי לראות ורידים!

מונופול

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
D I G I T A L
עימוד ספרים
B12
משפר פלאים את המצב!!!
מנסיון רב, של כמה שסבלו רבות!!!

• תודה
Reactions: ddd

תגרין

משתמש מקצוען
עימוד ספרים
האם מישהו שמע על ויטמין E שעוזר?
דבר נוסף, יש לי כאבים ברגלים שגורמים לי, ד' ישמור, זה נראה לי כמו פרקינסון, להקפיץ את הרגלים ולהזיז אותם בלי שליטה מלאה, זה קורה לרוב אחהצ בערב, גם אם אני שוכבת/יושבת/עומדת. וזאת למרות שאני גורבת גרבים אלסטיות מרגע הקימה...
האם זה שייך לחוזק הגומי / בעיות בזרימת דם, או למי יש מידע?

שביעית

משתמש סופר מקצוען
למה לא ניתוח? חבל לסבול.
אני לא סתם שואלת אלא באמת מתעניינת בשביל עצמי.
מה רע בניתוח? למה כל כך נמנעים ממנו?
שמעתי על כאלה (וגם מכירה מקרוב) שהניתוח ממש הציל אותן אבל עדיין רוב רובן של הנשים מחפשות הקלה בדרכים אחרות. למה לא לפתור את הבעיה מהשורש?

מצליחה

משתמש מקצוען
רופא כלי דם הסביר לי, שכל עוד האישה נמצאת בשלבים של פוריות, לידות וכו', זה לא יעיל, כי הורידים יחזרו.
ניתוח הוא אופציה לאחר גיל הפוריות.

שביעית

משתמש סופר מקצוען
רופא כלי דם הסביר לי, שכל עוד האישה נמצאת בשלבים של פוריות, לידות וכו', זה לא יעיל, כי הורידים יחזרו.
ניתוח הוא אופציה לאחר גיל הפוריות.

נכון. אבל זה נותן לך טווח של שניים שלושה הריונות עד שזה חוזר.
זה כבר שווה....
[חוץ מזה שורידים שלא נמצאים ברגליים - חייבים טיפול מאסיבי כי הם מסוכנים בלידה]

תיקתוק

משתמש סופר מקצוען
תבררי טיפול בהזרקות קצף.
לא מעלים לגמרי אבל כן משפר.

מצליחה

משתמש מקצוען
נכון. אבל זה נותן לך טווח של שניים שלושה הריונות עד שזה חוזר.
זה כבר שווה....
[חוץ מזה שורידים שלא נמצאים ברגליים - חייבים טיפול מאסיבי כי הם מסוכנים בלידה]
צודקת, אבל קשה מאוד להקיש ממקרה אחד לאחר, בלי להכיר לעומק.
לכן שכל אחת תלך לרופא כלי דם, והוא ימליץ לה את הנכון לה.

סולפג' solfege

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
לורידים וגם טחורים מומלץ ביופלבנואידים הדרים (כדור של סולגאר) ומותר לקחת בהריון ובהנקה. לא תאמינו כמה שזה עוזר.

artline

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
לא צריך לפחד אם אין לך נטיה לקרישיות
נטיה לקרישיות צריך לברר ע"י הפניה של בדיקת דם מיוחדת
ובד"כ לא מבצעים אותה בהריון
וחוץ מזה שהגרביון לא עוזר לקרישי דם - זה מטופל בכדורים לדילול / זריקות וכדומה...
הגרביון עוזר בעיקר להרגשה ושלא יפתחו ורידים ונספים.

artline

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
לא צריך לפחד אם אין לך נטיה לקרישיות
נטיה לקרישיות צריך לברר ע"י הפניה של בדיקת דם מיוחדת
ובד"כ לא מבצעים אותה בהריון
וחוץ מזה שהגרביון לא עוזר לקרישי דם - זה מטופל בכדורים לדילול / זריקות וכדומה...
הגרביון עוזר בעיקר להרגשה ושלא יפתחו ורידים ונספים.
בעצם, אני לא לוקחת אחריות
תשאלי רופא
יתכן שגם ורידים מפותחים בלי נטיה של קרישיות זה גורם מסכם בפרט בהריון / אחרי לידה....
אז תבררי את זה.
(אם כי רוב הסכויים שזו לא מסוכן ובפרט אם אין לך כאבים)
וגם על הגרביון - לא דייקתי זה כן עוזר במשהו כי הוא ממריץ את זרימת הדם...
[אגב הנושא קרוב לליבי כי אני גם סובלת מורידים והיה לי קריש אחרי לידה (התגלה ע"י כאבים ברגל) ומאז גליתי את הנטיה שלי לקרישיות...]
אני אשמח אם יש כאן למי מהמתמצאים המלצה לגרביונים ספציפיים / חברה מסוימת כי אני צריכה לקנות חדשים.
תודה רבה.

שרה100

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
אגב, בת דודה שלי בהריון עברדה במעון והיה לה דרגה גבוה של ורידים וקיבלה שמירת הריון...

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה